Arnavutluk'taki okullar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste, Arnavutluk'taki lise ve ilkokul seviyesindeki okulları göstermektedir.

Tiran'daki okullar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Abdullah Keta Lisesi
  • Aleks Buda Lisesi
  • Andon Zako Çajupi Lisesi
  • Arben Broci Lisesi
  • Asım Vokshi Lisesi
  • Besnik Sykja Lisesi
  • Ekrem Çabej Lisesi
  • Gjergji Canco Teknoloji Lisesi
  • Hoteleri Turizm Lisesi
  • İsmail Kemali Lisesi
  • Jordan Misja Lisesi
  • Karl Gega Lisesi
  • Koreografike Lisesi
  • Loro Borici Lisesi
  • Müslüm Keta Lisesi
  • Partizani Lisesi
  • Petro Nini Luarasi Lisesi
  • Kemal Stafa Lisesi
  • Sami Fraşeri Lisesi
  • Sander Prosi Lisesi
  • Sinan Tafaj Lisesi
  • Tekniki ve İktisadi Lisesi
  • Kostandin Kristoforidhi Lisesi
  • Harry T. Fultz Lisesi

Kavalye'deki okullar[değiştir | kaynağı değiştir]

İlkokullar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Golem İlkokulu 
  • Kryemdhej İlkokulu
  • Seferaj İlkokulu
  • Qerret İlkokulu
  • Kanaparaj İlkokulu
  • Agonas İlkokulu
  • Karpen İlkokulu
  • Bregu Përroit İlkokulu
  • Helmës İlkokulu
  • Kryezi İlkokulu 
  • Memzotaj İlkokulu
  • Cikallesh İlkokulu
  • Çetë İlkokulu
  • Momël İlkokulu
  • Shtodhër İlkokulu
  • Qamil Xhani İlkokulu
  • 28 Nëntori İlkokulu
  • Beden İlkokulu
  • Blerimaj İlkokulu
  • 11 Shkurti İlkokulu
  • Razi Leka İlkokulu
  • Rrikaj İlkokulu
  • Dëshmorët e Shkodrës İlkokulu
  • Sadi Tatani İlkokulu
  • Mehmet Babamusta İlkokulu
  • 3 Dëshmorët İlkokulu
  • Rilindja İlkokulu
  • Minorenëve İlkokulu
  • Fiqiri Kurti İlkokulu
  • Dituria İlkokulu
  • Visare İlkokulu

Liseler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Aleksandër Moisiu Lisesi
  • Luz i Vogël Lisesi
  • Synej Lisesi
  • 26 Marsi Lisesi
  • Charles Telford Ericson Lisesi
  • Hafız Ali Korça Lisesi
  • Dituria Lisesi
  • Kërkuesit e Dijes Lisesi

Dıraç'taki okullar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Gjergj Kastrioti Lisesi
  • Naim Fraşeri Lisesi
  • Leonik Tomeu Lisesi
  • Dom Nikoll Kaçorri Lisesi
  • Olsi Lasko Lisesi
  • Benardina Qerraxhia Spor Lisesi
  • Hysen Çela Teknoloji Lisesi
  • Beqir Çela Meslek Lisesi

Özel okullar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Arberia Lisesi
  • Aristoteli Lisesi
  • Arsakeio Lisesi
  • Veledi Magjik Lisesi
  • Don Bosko Lisesi
  • Drita E Diturise Lisesi
  • Ekonomi Lisesi
  • Ernest Koliqi Lisesi
  • Eurolingua Lisesi
  • Eurovizyon Lisesi
  • Faik Konica Lisesi
  • Flabina Lisesi
  • Gauss Lisesi
  • Linz Lisesi
  • Guiness Lisesi
  • Harry Flutz Lisesi
  • Kristaq Rama Lisesi
  • M. Akif Djem Lisesi
  • M. Akif Vajza Lisesi
  • Mahmud Dashi Lisesi
  • Meridyen+ Lisesi
  • Mesonjtorja Lisesi
  • Mist Lisesi
  • Mrekullia Lisesi
  • Nils Bor Lisesi
  • Njuton Lisesi
  • Nobel Lisesi
  • Jetes Qellimi Lisesi
  • Reze Drite Lisesi
  • Saadi Lisesi
  • Tiran Jone Lisesi
  • Turgut Özal Koleji
  • Birleşik Arnavutluk Koleji
  • Evren Lisesi
  • Vellezerit Kajtazi Lisesi
  • Wilson Lisesi
  • Wudsom Lisesi
  • Vinçens Prendushi Okulları
  • Frymë Dashurie Okulları
  • Mihal Ekonomi Okulları
  • İliria Okulları
  • Kasa Okulları
  • Konica Okulları
  • Migjeni Okulları
  • Pavaresia Okulları
  • Rilindja Lisesi
  • Turgut Özal Koleji
  • Top Okulu
  • Dırnaç Arnavut Koleji 

İşkodra'daki okullar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 28 Nëntori Lisesi
  • Scutari Lisesi
  • Jordan Misja Lisesi
  • Pjeter Meshkalla Lisesi
  • Hasan Rıza Paşa Koleji

Görice'deki okullar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Faik Konica Dil Lisesi
  • Preca Koleji
  • Yusuf Gjata Meslek Lisesi
  • Terova Meslek Lisesi
  • Fan S. Noli Meslek Lisesi
  • Tefta Taşko Sanat Lisesi
  • Demir Progri Meslek Lisesi

Elbasan'daki okullar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kostandin Kristoforidi Lisesi
  • Sami Fraşeri Lisesi
  • Kostandin Shpataraku Lisesi
  • Miranda Bakü Lisesi
  • Timur Sinan Lisesi
  • Daskal Todri Lisesi
  • Vasıl Kamami Lisesi
  • Mahir Domi Lisesi
  • Anastas Çakallı Lisesi
  • Ahmet Daklı Lisesi
  • Luigj Gurakuqi Lisesi
  • İlirya Lisesi
  • Nikol Kopernik Lisesi
  • İnkus Lisesi

Leş'teki okullar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Hidayet Lezha Lisesi
  • Rogacionistët Lisesi
  • Effata Okulu
  • Stefan Geçov Okulu
  • Leş Akademi 

Avlonya'daki okullar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ali Demi Lisesi

Ergiri'deki okullar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ergiri Jimnastik Lisesi

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]