Arnavutluk'taki futbol kulüpleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Arnavutluk futbol ligi sisteminde oynayan tüm kulüplerin bir listesi aşağıda bulunmaktadır.

  1. Kategoria Superiore (1.Lig, 1930, 12 takım)
  2. Kategoria Pare (2.Lig, 1930, 14 takım)
  3. Kategoria Dyte (3.Lig, 1960, 24 takım)
  4. Kategoria Trete (4.Lig, 2003, 12 takım)
  • Feshedilmiş kulüpler

By town[değiştir | kaynağı değiştir]

Kulüp Tam isim Şehir 2006/2007
KS Teuta Durrës Klubi Sportiv Teuta Durrës Dıraç Süper Lig
KS Elbasani Klubi Sportiv Elbasani Elbasan Süper Lig
KS Apolonia Fier Klubi Sportiv Apolonia Fier Fier 2. Lig
KS Luftëtari Gjirokastër Klubi Sportiv Luftëtari Gjirokastër Ergiri 2. Lig
Besa Klubi Sportiv Besa Kavajë Kavalye Süper Lig
KS Kastrioti Krujë Klubi Sportiv Kastrioti Krujë Akçahisar Süper Lig
Shkumbini Klubi Sportiv Shkumbini Peqin Peklin Süper Lig
Vllaznia Shkodër Klubi Sportiv Vllaznia Shkodër İşkodra Süper Lig
Partizani Tiranë Klubi Futbollit Partizani Tirana Tiran 2. Lig
Dinamo Tiranë Klubi Sportiv Dinamo Tirana Tiran Süper Lig
KF Tirana Sportklub Tirana Tiran Süper Lig
KS Flamurtari Vlorë Klubi Sportiv Flamurtari Vlorë Avlonya Süper Lig
KS Tomori Berat Klubi Sportiv Tomori Berat Berat 2. Lig
Bilisht Sporti Bilisht Sporti Bilişt 2. Lig
KS Burreli Klubi Sportiv Burreli Burrel 2. Lig
KS Turbina Cërrik Klubi Sportiv Turbina Cërrik Cërrik 2 Lig
KS Gramozi Ersekë Klubi Sportiv Gramozi Ersekë Erseka 2. Lig
Skënderbeu Klubi Sportiv Skënderbeu Korçë Görice Süper Lig
KF Laçi Klubi Futbollit Laçi Leç Süper Lig
KS Besëlidhja Lezhë Klubi Sportiv Besëlidhja Lezhë Leş 2. Lig
KS Sopoti Librazhd Klubi Sportiv Sopoti Librazhd Librazhd 2. Lig
KS Lushnja Klubi Sportiv Lushnja Loşna 2. Lig
KS Pogradeci Klubi Sportiv Pogradeci Pogradec 2. Lig
KF Erzeni Shijak Klubi Futbollit Erzeni Shijak Şayak 3. Lig
SK Tepelena Sportklub Tepelena Tepedelen 3. Lig
KS Ada Velipojë Klubi Sportiv Ada Velipojë Velipoja 2. Lig
22 Tetori Poliçan (Sk) Futboll klub "22 Tetori" Poliçan (Sk) Poliçan 3. Lig
5 Shtatori Corovode (Sk) Futboll klub "5 Shtatori" Corovode (Sk) Corovode 3. Lig
Bylis Klubi Sportiv Bylis Ballsh Ballsh K.Superiore
KS Butrinti Klubi Sportiv Butrinti Butrint 3. Lig
K Gramshi Gramsh Klubi Futbollit Gramsh Grameç 2. Lig
KS Çlirimi Fier Klubi Sportiv Çlirimi Fier Fier 3. Lig
KS Iliria Fushë-Krujë Klubi Sportiv Iliria Fushë-Krujë Fushë-Kruja 3. Lig
KS Dajti Kamzë Klubi Sportiv Dajti Kamzë Kamza 2. Lig
KS Veleçiku Koplik Klubi Sportiv Veleçiku Koplik Koplik 3. Lig
KF Naftëtari Kuçovë Klubi Futbollit Naftëtari Kuçovë Kuçova 3. Lig
KS Kukësi Klubi Sportiv Kukësi Kökes 3. Lig
KS Albpetrol Patos Klubi Sportiv Albpetrol Patos Patos 3. Lig
SK Përmeti Sportklub Përmeti Permedi 3. Lig
KS Korabi Peshkopi Klubi Sportiv Korabi Peshkopi Piskopoya 3. Lig
KS Tërbuni Pukë Klubi Sportiv Tërbuni Pukë Puka 2. Lig
KS Egnatia Rrogozhinë Klubi Sportiv Egnatia Rrogozhinë Rrogozhina 3. Lig
KS Selenicë Klubi Sportiv Selenicë Selenica ???

Ligler[değiştir | kaynağı değiştir]

Kategoria Superiore
(sezon 2010/2011)
KS Kastrioti Krujë
Besa
Bylis
Dinamo Tiranë
KS Elbasani
KS Flamurtari Vlorë
KF Laçi
Shkumbini
KS Teuta Durrës
KF Tirana
Vllaznia Shkodër
Skënderbeu

Kategoria I (2° Division)
(sezon 2010/2011)
KS Ada Velipojë
KS Besëlidhja Lezhë
KS Tomori Berat
KS Bilisht Sporti
KS Burreli
Partizani Tiranë
KS Kamza
KS Gramozi Ersekë
KS Luftëtari Gjirokastër
KS Pogradeci
KS Vlora
KS Tërbuni Pukë
KS Gramshi Gramsh
KS Mamurrasi

Kategoria II(3° Division) North&South
(sezon 2010/2011')
KS "22 Tetori" , Poliçani (Sk)
KS "5 Shtatori", Corovode (Sk)
KS Albpetrol Patos
KS Sopoti Librazhd
KS Butrinti Sarande
KS Turbina Cërrik
KS Çlirimi Fier
KS Egnatia Rrogozhinë
KF Erzeni Shijak
KF Naftëtari Kuçovë
KF Skrapari
KS Iliria Fushë-Krujë
KS Korabi Peshkopi
SK Përmeti
KS Përparimi Kukës
SK Tepelena
KS Veleçiku Koplik
KS Maliqi
KS Memaliaj
KS Delvina
KS Domosdova Prrenjas
KS Luzi i Vogel 2008
KS Këlcyra
KS Pojani Korçë

Alt liglerdeki diğer kulüpler[değiştir | kaynağı değiştir]