Arnavut rock grupları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste, Arnavut kökenli rock müzik grupları hakkında bir listedir.

A[değiştir | kaynağı değiştir]

B[değiştir | kaynağı değiştir]

D[değiştir | kaynağı değiştir]

E[değiştir | kaynağı değiştir]

Ë[değiştir | kaynağı değiştir]

F[değiştir | kaynağı değiştir]

G[değiştir | kaynağı değiştir]

GJ[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Gjurmët
  • Gjergj Jorgaqi

H[değiştir | kaynağı değiştir]

  • HUMUS
  • The Hithat
  • Haliband
  • Hareja
  • Heavily
  • Hard
  • Horizonti

I[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Iliret
  • Ink
  • Indikator
  • The In
  • Inorga
  • Ice Scream
  • Isak Maloku
  • Indigos
  • Ismet Shaini

J[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Jericho
  • Jela
  • Josif Gjipali
  • Jusuf Gervalla

K[değiştir | kaynağı değiştir]

  • KEK
  • Krieg
  • Kthjellu
  • Kozanostra
  • Koha të Shkel
  • Koha
  • Korrotos
  • Kanuni
  • Kepucat e Zeza
  • Kanoon

L[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Land of Confusion
  • Lindja
  • Lufte Popullit
  • Linda ne boten e çudirave
  • Loja
  • Lunijazet
  • Laura Kerliu

M[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Minatori
  • META
  • Mjellma
  • MAK
  • Matej Karaqi
  • Magjistaret
  • Marigona
  • Menkis
  • MADGOD
  • MAGNITUDA
  • Me T'njofshem
  • Marimangat-1969
  • Modestet-1973
  • Mehida

N[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Nexhat Macula
  • Naser Berisha
  • NANGROBA
  • Nihil
  • Natfron
  • Neverland

O[değiştir | kaynağı değiştir]

  • OAZAODA
  • Orient Express
  • Orchid Trip
  • Orhan Ibrahimi
  • Osman Shehu
  • Odious
  • Opium

P[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Por-no
  • Purgatory
  • PROKA
  • Patika
  • Permit of stay
  • Peppa Marriti
  • Prizma
  • Painkiller
  • Purple leaf

Q[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Qelbanix

R[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Retrovizorja
  • Ritfolk
  • Redon Makashi
  • Rona Nishliu
  • Rock Gjinis
  • Rina Bilurdagu
  • Rino Rollin Band
  • R.A.Y Band

S[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Syrgjyn
  • Sunaj Rahimi
  • Seperanta
  • Syndrom
  • Sansara
  • Sunrise
  • Supernova
  • Silvan
  • Selekcioni 039
  • Spasulati Band
  • Sahara
  • Slim Hiths
  • Stickers

SH[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Shekulli i Dreqit
  • Shpat Deda
  • Shqiponjat e Ferrit
  • Shkumbin Ismaili
  • 7 me 7

T[değiştir | kaynağı değiştir]

  • TrAvel pLan
  • Troja
  • Toxin
  • Trix
  • TNT
  • Telex
  • Teuta Kurti
  • Tingull i Zjarrte
  • Thunderway
  • Trofta
  • Travel Plan
  • Torch
  • Tornado

TH[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Therandoset-1971
  • Telstar-1974

U[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Unit Band
  • Upstream

V[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Votra
  • Valon Shehu
  • Vjollca Robelli
  • Venera Lumani

W[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Wild Wolf
  • Wargasm

X[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Xuxi

XH[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Xhim Presheva

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Zanzi Band
  • Zoterr