DSC Arminia Bielefeld futbolcuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Arminia Bielefeld futbolcuları listesi sayfasından yönlendirildi)
Şuraya atla: kullan, ara

Arminia Bielefeld futbolcuları listesi profesyonel futbol kulübü olan Arminia Bielefeld takımında forma giymişoyuncuların listesidir.

En az 50 maçta forma giyen Arminia Bielefeld oyuncuları
İsim Ülke Oynadığı yıl Oynadığı son sezon Maç Gol
Eduard, AngeleEduard Angele
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1976 || 1981 || 132 || 3
Karim, BagheriKarim Bagheri  İran 1997 2000 51 6
Rolf, BahrRolf Bahr
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1974 || 1976 || 60 || 0
Helmut, BalkeHelmut Balke
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1974 || 1976 || 67 || 10
Wolfgang, BergWolfgang Berg
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1974 || 1977 || 63 || 0
Isaac, BoakyeIsaac Boakye  Gana 2003 2006 60 24
Jörg, BodeJörg Bode
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1988 || 2004 || 233 || 13
Daniel, BoguszDaniel Bogusz  Polonya 2001 2005 56 0
Jörg, BöhmeJörg Böhme
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1998 || 2008 || 102 || 8
Marcio, BorgesMarcio Borges  Brezilya 1999 2007 140 8
Ulrich, BraunUlrich Braun
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1967 || 1972 || 164 || 23
Kees, BregmannKees Bregmann  Hollanda 1980 1982 60 0
Dieter, BreiDieter Brei
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1970 || 1973 || 59 || 10
Ansgar, BrinkmannAnsgar Brinkmann
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2001 || 2003 || 57 || 7
Werner, BrosdaWerner Brosda
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1974 || 1976 || 61 || 6
Karl-Heinz, BrückenKarl-Heinz Brücken
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1970 || 1973 || 75 || 16
Hans-Jörg, BrücknerHans-Jörg Brückner
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1990 || 1992 || 58 || 7
Uli, BüscherUli Büscher
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1977 || 1987 || 182 || 5
Christoph, DabrowskiChristoph Dabrowski
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2001 || 2003 || 57 || 5
Georg, DamjanoffGeorg Damjanoff
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1971 || 1973 || 53 || 8
Peter, DammanPeter Damman
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1970 || 106 || 30
Detlev, DammeierDetlev Dammeier
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2000 || 2006 || 168 || 10
Jean-Paul, de JongJean-Paul de Jong  Hollanda 1989 1992 71 5
Mamadou, DiabangMamadou Diabang  Senegal 2000 2003 60 13
Rolf, DonnermannRolf Donnermann
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1967 || 78 || 0
René, DörfelRené Dörfel
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1990 || 1996 || 115 || 6
Norbert, DroniaNorbert Dronia
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1980 || 1985 || 110 || 8
Christian, EiglerChristian Eigler
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2006 || aktiv || 55 || 12
Norbert, EilenfeldtNorbert Eilenfeldt
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1976 || 1988 || 232 || 81
Andreas, EllguthAndreas Ellguth
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1983 || 1988 || 117 || 8
Uwe, ErichUwe Erich
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1964 || 1969 || 68 || 11
Dietmar, ErlerDietmar Erler
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1966 || 1968 || 66 || 21
Theodor, FliegerTheodor Flieger
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1967 || 113 || 13
Petr, GabrielPetr Gabriel  Çek Cumhuriyeti 2003 2008 102 3
Frank, GeideckFrank Geideck
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1988 || 1996 || 157 || 10
Karl-Heinz, GeilsKarl-Heinz Geils
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1980 || 1984 || 131 || 16
Jürgen, GelsdorfJürgen Gelsdorf
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1972 || 1976 || 120 || 4
Frank, GermannFrank Germann
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1992 || 1996 || 106 || 4
Thomas, GerstnerThomas Gerstner
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1985 || 1988 || 100 || 7
Rudolf, GierschRudolf Giersch
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1966 || 51 || 7
Andreas, GolombekAndreas Golombek
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1986 || 1990 || 99 || 24
Volker, GrahlVolker Grahl
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1986 || 1989 || 74 || 7
Volker, GraulVolker Graul
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1973 || 1980 || 148 || 60
Gregor, GrillemeierGregor Grillemeier
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1982 || 1984 || 59 || 14
Mathias, HainMathias Hain
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2000 || 2008 || 243 || 0
Erwin, HeidingerErwin Heidinger
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1966 || 73 || 0
Johnny, HeyJohnny Hey
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1973 || 1977 || 119 || 24
Peter, HobdayPeter Hobday  İngiltere 1994 1997 73 9
André, HofschneiderAndré Hofschneider
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1998 || 2002 || 79 || 1
Dirk, HupeDirk Hupe
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1981 || 1985 || 121 || 8
Jonas, KamperJonas Kamper  Danimarka 2006 aktiv 60 9
Gerd, KasperskiGerd Kasperski
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1971 || 1973 || 57 || 10
Rüdiger, KaufRüdiger Kauf
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2001 || aktiv || 204 || 6
Detlef, KemenaDetlef Kemena
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1965 || 1974 || 126 || 9
Bernd, KirchnerBernd Kirchner
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1970 || 177 || 37
Volker, KleinVolker Klein
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1970 || 1974 || 60 || 1
Uwe, KleinaUwe Kleina
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1967 || 1969 || 60 || 0
Alexander, KlitzperaAlexander Klitzpera
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1999 || 2002 || 74 || 5
Christian, KnehansChristian Knehans
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1987 || 1991 || 55 || 15
Wolfgang, KneibWolfgang Kneib
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1980 || 1993 || 370 || 3
Gerd, KnothGerd Knoth
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1968 || 1973 || 130 || 8
Georg, KochGeorg Koch
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1997 || 2000 || 72 || 0
Gerd, KohlGerd Kohl
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1968 || 1971 || 60 || 5
Ulrich, KohnUlrich Kohn
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1964 || 1966 || 66 || 32
Martin, KollenbergMartin Kollenberg
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1986 || 1995 || 170 || 21
Klaus, KöllerKlaus Köller
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1965 || 1971 || 138 || 5
Dirk, KonerdingDirk Konerding
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1986 || 1993 || 143 || 11
Roland, KoppRoland Kopp
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1988 || 1996 || 97 || 5
Torsten, KöppeTorsten Köppe
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1991 || 1993 || 53 || 6
Bernd, KorzynietzBernd Korzynietz
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2005 || aktiv || 75 || 0
Lorenz-Günther, KöstnerLorenz-Günther Köstner
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1977 || 1981 || 98 || 7
Peter, KrobbachPeter Krobbach
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1978 || 1982 || 98 || 7
Radim, KuceraRadim Kucera
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2005 || aktiv || 73 || 7
Stefan, KuntzStefan Kuntz
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1998 || 1998 || 65 || 25
Marco, KüntzelMarco Küntzel
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2003 || 2006 || 68 || 10
Ernst, KusterErnst Kuster
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1966 || 1971 || 141 || 111
Bruno, LabbadiaBruno Labbadia
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1998 || 2001 || 98 || 50
Benjamin, LenseBenjamin Lense
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2002 || 2005 || 56 || 2
Norbert, LeopoldsederNorbert Leopoldseder
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1967 || 1974 || 180 || 18
Ewald, LienenEwald Lienen
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1974 || 1983 || 156 || 36
Hans-Dieter, LömmHans-Dieter Lömm
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1967 || 1969 || 50 || 9
Manfred, LonnemannManfred Lonnemann
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1988 || 1992 || 89 || 26
Rob, MaasRob Maas  Hollanda 1996 1998 56 3
Thorben, MarxThorben Marx
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2006 || aktiv || 51 || 1
Ronald, MaulRonald Maul
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1995 || 2000 || 131 || 9
Manfred, MenzelManfred Menzel
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1967 || 104 || 4
Heiko, MeierHeiko Meier
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1979 || 1991 || 56 || 2
Gerrit, MeinkeGerrit Meinke
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1989 || 1992 || 86 || 44
Silvio, MeißnerSilvio Meißner
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1996 || 2000 || 114 || 13
Wolfgang, MittendorfWolfgang Mittendorf
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1971 || 1978 || 154 || 7
Hans-Werner, MoorsHans-Werner Moors
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1976 || 1980 || 121 || 10
Alexander, OgrincAlexander Ogrinc
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1992 || 1995 || 89 || 0
Thomas, OstermannThomas Ostermann
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1985 || 1990 || 98 || 5
Dirk, OttenDirk Otten
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1989 || 1993 || 101 || 23
Patrick, OwomoyelaPatrick Owomoyela
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2003 || 2005 || 63 || 8
Kazuo, OzakiKazuo Ozaki  Japonya 1983 1988 113 18
Frank, PagelsdorfFrank Pagelsdorf
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1978 || 1984 || 164 || 34
Jacky, PeetersJacky Peeters  Belçika 1998 2000 57 3
Roland, PeitschRoland Peitsch
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1975 || 1981 || 171 || 32
Wolfgang, PohlWolfgang Pohl
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1973 || 1985 || 331 || 19
Massimilian, PorcelloMassimilian Porcello
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2000 || 2006 || 108 || 12
Peter, QualloPeter Quallo
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1993 || 1997 || 70 || 1
Pasi, RautiainenPasi Rautiainen  Finlandiya 1982 1986 113 16
Jörg, ReebJörg Reeb
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1995 || 1998 || 95 || 6
Giuseppe, ReinaGiuseppe Reina  İtalya
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1996 || 1999 || 97 || 22
Bastian, ReinhardtBastian Reinhardt
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2000 || 2003 || 99 || 8
Andreas, RidderAndreas Ridder
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1985 || 1995 || 211 || 11
Gerd, RoggensackGerd Roggensack
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1974 || 226 || 69
Werner, RuchelWerner Ruchel
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1968 || 93 || 16
René, RydlewiczRené Rydlewicz
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1997 || 2000 || 69 || 5
Christian, SackewitzChristian Sackewitz
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1976 || 1981 || 150 || 61
Asif, SaricAsif Saric
  1. yönlendirme Şablon:HRV || 1992 || 1994 || 50 || 9
Wolfgang, SchillingWolfgang Schilling
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1973 || 1978 || 165 || 17
Detlev, SchnierDetlev Schnier
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1979 || 1988 || 201 || 3
Gerd-Volker, SchockGerd-Volker Schock
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1979 || 1982 || 94 || 44
Helmut, SchröderHelmut Schröder
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1977 || 1988 || 313 || 34
Markus, SchulerMarkus Schuler
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2004 || aktiv || 113 || 0
Dieter, SchulzDieter Schulz
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1974 || 255 || 15
Gerd, SieseGerd Siese
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1966 || 1977 || 245 || 0
Damir, SimacDamir Simac  Yugoslavya 1986 1991 68 0
Günter, SrowigGünter Srowig
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1974 || 1976 || 57 || 8
Ulrich, SteinUlrich Stein
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1976 || 1997 || 193 || 0
Michael, SternkopfMichael Sternkopf
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1997 || 2002 || 80 || 4
Horst, StockhausenHorst Stockhausen
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1967 || 1971 || 123 || 11
Thomas, StratosThomas Stratos  Yunanistan
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1988 || 2001 || 246 || 19
Stefan, StudtruckerStefan Studtrucker
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1991 || 1999 || 137 || 36
Georg, StürzGeorg Stürz
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1967 || 1974 || 145 || 3
Andreas, TriebelAndreas Triebel
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1963 || 1970 || 120 || 0
Dirk, van der VenDirk van der Ven
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1999 || 2003 || 78 || 8
Fatmir, VataFatmir Vata  Arnavutluk 2001 2007 128 19
Thomas, von HeesenThomas von Heesen
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1994 || 1997 || 64 || 15
Fritz, WalterFritz Walter
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1994 || 1997 || 50 || 25
Bernd, WehmeyerBernd Wehmeyer
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1971 || 1976 || 57 || 2
Roland, WeidleRoland Weidle
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1978 || 1980 || 51 || 1
Markus, WeissenbergerMarkus Weissenberger  Avusturya 1999 2001 54 12
Horst, WenzelHorst Wenzel
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1969 || 1972 || 73 || 6
Heiko, WestermannHeiko Westermann
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 2005 || 2007 || 67 || 5
Matthias, WesterwinterMatthias Westerwinter
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1982 || 1990 || 109 || 30
Artur, WichniarekArtur Wichniarek  Polonya 1999 aktiv 175 70
Hans-Jürgen, WlokaHans-Jürgen Wloka
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1972 || 1974 || 59 || 6
Peter, WlokaPeter Wloka
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1972 || 1974 || 53 || 4
Manfred, WolfManfred Wolf
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1974 || 1978 || 113 || 15
Horst, WohlersHorst Wohlers
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1982 || 1986 || 122 || 4
Markus, WuckelMarkus Wuckel
  1. yönlendirme Şablon:DEU || 1993 || 1995 || 50 || 25
Sibusiso, ZumaSibusiso Zuma  Güney Afrika 2005 aktiv 69 8

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]