DSC Arminia Bielefeld futbolcuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Arminia Bielefeld futbolcuları listesi sayfasından yönlendirildi)
Şuraya atla: kullan, ara

Arminia Bielefeld futbolcuları listesi profesyonel futbol kulübü olan Arminia Bielefeld takımında forma giymişoyuncuların listesidir.

List of Arminia Bielefeld players with at least 50 appearances
İsim Ülke Oynadığı yıl Oynadığı son sezon Maç Gol
Eduard, AngeleEduard Angele  Almanya 1976 1981 132 3
Karim, BagheriKarim Bagheri  İran 1997 2000 51 6
Rolf, BahrRolf Bahr  Almanya 1974 1976 60 0
Helmut, BalkeHelmut Balke  Almanya 1974 1976 67 10
Wolfgang, BergWolfgang Berg  Almanya 1974 1977 63 0
Isaac, BoakyeIsaac Boakye  Gana 2003 2006 60 24
Jörg, BodeJörg Bode  Almanya 1988 2004 233 13
Daniel, BoguszDaniel Bogusz  Polonya 2001 2005 56 0
Jörg, BöhmeJörg Böhme  Almanya 1998 2008 102 8
Marcio, BorgesMarcio Borges  Brezilya 1999 2007 140 8
Ulrich, BraunUlrich Braun  Almanya 1967 1972 164 23
Kees, BregmannKees Bregmann  Hollanda 1980 1982 60 0
Dieter, BreiDieter Brei  Almanya 1970 1973 59 10
Ansgar, BrinkmannAnsgar Brinkmann  Almanya 2001 2003 57 7
Werner, BrosdaWerner Brosda  Almanya 1974 1976 61 6
Karl-Heinz, BrückenKarl-Heinz Brücken  Almanya 1970 1973 75 16
Hans-Jörg, BrücknerHans-Jörg Brückner  Almanya 1990 1992 58 7
Uli, BüscherUli Büscher  Almanya 1977 1987 182 5
Christoph, DabrowskiChristoph Dabrowski  Almanya 2001 2003 57 5
Georg, DamjanoffGeorg Damjanoff  Almanya 1971 1973 53 8
Peter, DammanPeter Damman  Almanya 1963 1970 106 30
Detlev, DammeierDetlev Dammeier  Almanya 2000 2006 168 10
Jean-Paul, de JongJean-Paul de Jong  Hollanda 1989 1992 71 5
Mamadou, DiabangMamadou Diabang  Senegal 2000 2003 60 13
Rolf, DonnermannRolf Donnermann  Almanya 1963 1967 78 0
René, DörfelRené Dörfel  Almanya 1990 1996 115 6
Norbert, DroniaNorbert Dronia  Almanya 1980 1985 110 8
Christian, EiglerChristian Eigler  Almanya 2006 aktiv 55 12
Norbert, EilenfeldtNorbert Eilenfeldt  Almanya 1976 1988 232 81
Andreas, EllguthAndreas Ellguth  Almanya 1983 1988 117 8
Uwe, ErichUwe Erich  Almanya 1964 1969 68 11
Dietmar, ErlerDietmar Erler  Almanya 1966 1968 66 21
Theodor, FliegerTheodor Flieger  Almanya 1963 1967 113 13
Petr, GabrielPetr Gabriel  Çek Cumhuriyeti 2003 2008 102 3
Frank, GeideckFrank Geideck  Almanya 1988 1996 157 10
Karl-Heinz, GeilsKarl-Heinz Geils  Almanya 1980 1984 131 16
Jürgen, GelsdorfJürgen Gelsdorf  Almanya 1972 1976 120 4
Frank, GermannFrank Germann  Almanya 1992 1996 106 4
Thomas, GerstnerThomas Gerstner  Almanya 1985 1988 100 7
Rudolf, GierschRudolf Giersch  Almanya 1963 1966 51 7
Andreas, GolombekAndreas Golombek  Almanya 1986 1990 99 24
Volker, GrahlVolker Grahl  Almanya 1986 1989 74 7
Volker, GraulVolker Graul  Almanya 1973 1980 148 60
Gregor, GrillemeierGregor Grillemeier  Almanya 1982 1984 59 14
Mathias, HainMathias Hain  Almanya 2000 2008 243 0
Erwin, HeidingerErwin Heidinger  Almanya 1963 1966 73 0
Johnny, HeyJohnny Hey  Almanya 1973 1977 119 24
Peter, HobdayPeter Hobday  İngiltere 1994 1997 73 9
André, HofschneiderAndré Hofschneider  Almanya 1998 2002 79 1
Dirk, HupeDirk Hupe  Almanya 1981 1985 121 8
Jonas, KamperJonas Kamper  Danimarka 2006 aktiv 60 9
Gerd, KasperskiGerd Kasperski  Almanya 1971 1973 57 10
Rüdiger, KaufRüdiger Kauf  Almanya 2001 aktiv 204 6
Detlef, KemenaDetlef Kemena  Almanya 1965 1974 126 9
Bernd, KirchnerBernd Kirchner  Almanya 1963 1970 177 37
Volker, KleinVolker Klein  Almanya 1970 1974 60 1
Uwe, KleinaUwe Kleina  Almanya 1967 1969 60 0
Alexander, KlitzperaAlexander Klitzpera  Almanya 1999 2002 74 5
Christian, KnehansChristian Knehans  Almanya 1987 1991 55 15
Wolfgang, KneibWolfgang Kneib  Almanya 1980 1993 370 3
Gerd, KnothGerd Knoth  Almanya 1968 1973 130 8
Georg, KochGeorg Koch  Almanya 1997 2000 72 0
Gerd, KohlGerd Kohl  Almanya 1968 1971 60 5
Ulrich, KohnUlrich Kohn  Almanya 1964 1966 66 32
Martin, KollenbergMartin Kollenberg  Almanya 1986 1995 170 21
Klaus, KöllerKlaus Köller  Almanya 1965 1971 138 5
Dirk, KonerdingDirk Konerding  Almanya 1986 1993 143 11
Roland, KoppRoland Kopp  Almanya 1988 1996 97 5
Torsten, KöppeTorsten Köppe  Almanya 1991 1993 53 6
Bernd, KorzynietzBernd Korzynietz  Almanya 2005 aktiv 75 0
Lorenz-Günther, KöstnerLorenz-Günther Köstner  Almanya 1977 1981 98 7
Peter, KrobbachPeter Krobbach  Almanya 1978 1982 98 7
Radim, KuceraRadim Kucera  Almanya 2005 aktiv 73 7
Stefan, KuntzStefan Kuntz  Almanya 1998 1998 65 25
Marco, KüntzelMarco Küntzel  Almanya 2003 2006 68 10
Ernst, KusterErnst Kuster  Almanya 1966 1971 141 111
Bruno, LabbadiaBruno Labbadia  Almanya 1998 2001 98 50
Benjamin, LenseBenjamin Lense  Almanya 2002 2005 56 2
Norbert, LeopoldsederNorbert Leopoldseder  Almanya 1967 1974 180 18
Ewald, LienenEwald Lienen  Almanya 1974 1983 156 36
Hans-Dieter, LömmHans-Dieter Lömm  Almanya 1967 1969 50 9
Manfred, LonnemannManfred Lonnemann  Almanya 1988 1992 89 26
Rob, MaasRob Maas  Hollanda 1996 1998 56 3
Thorben, MarxThorben Marx  Almanya 2006 aktiv 51 1
Ronald, MaulRonald Maul  Almanya 1995 2000 131 9
Manfred, MenzelManfred Menzel  Almanya 1963 1967 104 4
Heiko, MeierHeiko Meier  Almanya 1979 1991 56 2
Gerrit, MeinkeGerrit Meinke  Almanya 1989 1992 86 44
Silvio, MeißnerSilvio Meißner  Almanya 1996 2000 114 13
Wolfgang, MittendorfWolfgang Mittendorf  Almanya 1971 1978 154 7
Hans-Werner, MoorsHans-Werner Moors  Almanya 1976 1980 121 10
Alexander, OgrincAlexander Ogrinc  Almanya 1992 1995 89 0
Thomas, OstermannThomas Ostermann  Almanya 1985 1990 98 5
Dirk, OttenDirk Otten  Almanya 1989 1993 101 23
Patrick, OwomoyelaPatrick Owomoyela  Almanya 2003 2005 63 8
Kazuo, OzakiKazuo Ozaki  Japonya 1983 1988 113 18
Frank, PagelsdorfFrank Pagelsdorf  Almanya 1978 1984 164 34
Jacky, PeetersJacky Peeters  Belçika 1998 2000 57 3
Roland, PeitschRoland Peitsch  Almanya 1975 1981 171 32
Wolfgang, PohlWolfgang Pohl  Almanya 1973 1985 331 19
Massimilian, PorcelloMassimilian Porcello  Almanya 2000 2006 108 12
Peter, QualloPeter Quallo  Almanya 1993 1997 70 1
Pasi, RautiainenPasi Rautiainen  Finlandiya 1982 1986 113 16
Jörg, ReebJörg Reeb  Almanya 1995 1998 95 6
Giuseppe, ReinaGiuseppe Reina  İtalya  Almanya 1996 1999 97 22
Bastian, ReinhardtBastian Reinhardt  Almanya 2000 2003 99 8
Andreas, RidderAndreas Ridder  Almanya 1985 1995 211 11
Gerd, RoggensackGerd Roggensack  Almanya 1963 1974 226 69
Werner, RuchelWerner Ruchel  Almanya 1963 1968 93 16
René, RydlewiczRené Rydlewicz  Almanya 1997 2000 69 5
Christian, SackewitzChristian Sackewitz  Almanya 1976 1981 150 61
Asif, SaricAsif Saric  Hırvatistan 1992 1994 50 9
Wolfgang, SchillingWolfgang Schilling  Almanya 1973 1978 165 17
Detlev, SchnierDetlev Schnier  Almanya 1979 1988 201 3
Gerd-Volker, SchockGerd-Volker Schock  Almanya 1979 1982 94 44
Helmut, SchröderHelmut Schröder  Almanya 1977 1988 313 34
Markus, SchulerMarkus Schuler  Almanya 2004 aktiv 113 0
Dieter, SchulzDieter Schulz  Almanya 1963 1974 255 15
Gerd, SieseGerd Siese  Almanya 1966 1977 245 0
Damir, SimacDamir Simac  Yugoslavya 1986 1991 68 0
Günter, SrowigGünter Srowig  Almanya 1974 1976 57 8
Ulrich, SteinUlrich Stein  Almanya 1976 1997 193 0
Michael, SternkopfMichael Sternkopf  Almanya 1997 2002 80 4
Horst, StockhausenHorst Stockhausen  Almanya 1967 1971 123 11
Thomas, StratosThomas Stratos  Yunanistan  Almanya 1988 2001 246 19
Stefan, StudtruckerStefan Studtrucker  Almanya 1991 1999 137 36
Georg, StürzGeorg Stürz  Almanya 1967 1974 145 3
Andreas, TriebelAndreas Triebel  Almanya 1963 1970 120 0
Dirk, van der VenDirk van der Ven  Almanya 1999 2003 78 8
Fatmir, VataFatmir Vata  Arnavutluk 2001 2007 128 19
Thomas, von HeesenThomas von Heesen  Almanya 1994 1997 64 15
Fritz, WalterFritz Walter  Almanya 1994 1997 50 25
Bernd, WehmeyerBernd Wehmeyer  Almanya 1971 1976 57 2
Roland, WeidleRoland Weidle  Almanya 1978 1980 51 1
Markus, WeissenbergerMarkus Weissenberger  Avusturya 1999 2001 54 12
Horst, WenzelHorst Wenzel  Almanya 1969 1972 73 6
Heiko, WestermannHeiko Westermann  Almanya 2005 2007 67 5
Matthias, WesterwinterMatthias Westerwinter  Almanya 1982 1990 109 30
Artur, WichniarekArtur Wichniarek  Polonya 1999 aktiv 175 70
Hans-Jürgen, WlokaHans-Jürgen Wloka  Almanya 1972 1974 59 6
Peter, WlokaPeter Wloka  Almanya 1972 1974 53 4
Manfred, WolfManfred Wolf  Almanya 1974 1978 113 15
Horst, WohlersHorst Wohlers  Almanya 1982 1986 122 4
Markus, WuckelMarkus Wuckel  Almanya 1993 1995 50 25
Sibusiso, ZumaSibusiso Zuma  Güney Afrika 2005 aktiv 69 8

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]