Arena (TV programı)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Arena bölümleri listesi sayfasından yönlendirildi)
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Arena
Tür Güncel programlar
Sunucu Uğur Dündar
Ülke Türkiye
Dili Türkçe
Sezon sayısı 23
Bölüm sayısı 834
Yayın bilgileri
Kanal Show TV (1992-1995)
Cine5 (1993-1995)
Kanal D (1995-2000) (2002-2008)
atv (2002)
CNN Türk (2004-2008) (2011)
Star TV (2008-2011)
Halk TV (2013-günümüz)
Yayın tarihi 17 Eylül 1992 - günümüz
2017 yılının Ağustos ayında Çanakkale ilinde halka açık olarak gerçekleştirilen Aykut Erdoğdu, Mustafa Hüsnü Bozkurt ve Sinan Meydan'ın katıldığı program

Arena, 1992'den beri Uğur Dündar tarafından sunulan haber programı. Program Uğur Dündar tarafından hazırlanmıştır.

1992 yılında Show TV'de başlayan program, 1995'te Kanal D'de devam etti. 2002'de ATV'de 3 kez yayınlandıktan sonra Kanal D'ye döndü. 2004'te CNN Türk ile ortak yayın yapmıştır. 2008'de Star TV'ye geçti. 2013 yılında Halk TV'ye geçti. 1-3. Sezon arası Show TV'de. 4-8. Sezon arası Kanal D'de. 9. Sezon arası kısa bir süre atv'de. 10-11. Sezon arası tekrar Kanal D'de. 12-15. Sezon arası ortak yayın olarak Kanal D'de ve CNN Türk'te. 16-19. Sezon arası tekrar Star TV'de. 20-22. Sezon arası Halk TV'de yayınlanmıştır. Arena The Newyork Festivals Finalist Ödülünü ayrıca, Washington'daki Uluslararası Gazetecilik Konsorsiyumu -ICIJ'den Başarı Ödülü'nü aldı. Türkiye'den de üniversite ve saygın sivil toplum örgütlerince verilen birçok ödülü bulunmaktır. Arena her perşembe gecesi yayınlanmıştır.[1] Şu anda Halk Arenası adıyla yayın hayatına devam etmektedir.

Sezon Bilgileri[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 1. sezon: 1-37 bölümler (17.09.1992 - 17.06.1993)
  • 2. sezon: 38-73 bölümler (23.09.1993 - 26.05.1994)
  • 3. sezon: 74-109 bölümler (29.09.1994 - 01.06.1995)
  • 4. sezon: 110-145 bölümler (04.10.1995 - 06.06.1996)
  • 5. sezon: 146-179 bölümler (03.10.1996 - 12.06.1997)
  • 6. sezon: 180-214 bölümler (24.09.1997 - 09.06.1998)
  • 7. sezon: 215-247 bölümler (06.10.1998 - 31.08.1999)
  • 8. sezon: 248-278 bölümler (05.10.1999 - 06.06.2000)
  • 9. sezon: 279-281 bölümler (08.01.2002 - 04.03.2002)
  • 10. sezon: 282-321 bölümler (29.08.2002 - 12.06.2003)
  • 11. sezon: 322-358 bölümler (18.09.2003 - 10.06.2004)
  • 12. sezon: 359-401 bölümler (11.10.2004 - 01.08.2005)
  • 13. sezon: 402-447 bölümler (19.09.2005 - 31.07.2006)
  • 14. sezon: 448-488 bölümler (18.09.2006 - 20.08.2007)
  • 15. sezon: 489-526 bölümler (24.09.2007 - 30.06.2008)
  • 16. sezon: 527-569 bölümler (08.09.2008 - 20.07.2009)
  • 17. sezon: 570-613 bölümler (07.09.2009 - 05.07.2010)
  • 18. sezon: 614-655 bölümler (13.09.2010 - 27.06.2011)
  • 19. sezon: 656-662 bölümler (12.09.2011 - 24.10.2011)
  • 20. sezon: 663-706 bölümler (03.10.2013 - 10.07.2014)
  • 21. sezon: 707-751 bölümler (04.09.2014 - 09.07.2015)
  • 22. sezon: 752-760 bölümler (03.09.2015 - 29.10.2015)

1. Sezon bölümleri (1992-1993)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 17 Eylül 1992 - 1. Bölüm
  • 24 Eylül 1992 - 2. Bölüm
  • 1 Ekim 1992 - 3. Bölüm
  • 8 Ekim 1992 - 4. Bölüm
  • 15 Ekim 1992 - 5. Bölüm
  • 22 Ekim 1992 - 6. Bölüm
  • 29 Ekim 1992 - 7. Bölüm
  • 5 Kasım 1992 - 8. Bölüm
  • 12 Kasım 1992 - 9. Bölüm
  • 19 Kasım 1992 - 10. Bölüm
  • 26 Kasım 1992 - 11. Bölüm
  • 3 Aralık 1992 - 12. Bölüm
  • 10 Aralık 1992 - 13. Bölüm
  • 17 Aralık 1992 - 14. Bölüm
  • 24 Aralık 1992 - 15. Bölüm
  • 7 Ocak 1993 - 16. Bölüm
  • 14 Ocak 1993 - 17. Bölüm
  • 21 Ocak 1993 - 18. Bölüm
  • 28 Ocak 1993 - 19. Bölüm
  • 4 Şubat 1993 - 20. Bölüm
  • 11 Şubat 1993 - 21. Bölüm
  • 18 Şubat 1993 - 22. Bölüm
  • 25 Şubat 1993 - 23. Bölüm
  • 4 Mart 1993 - 24. Bölüm
  • 11 Mart 1993 - 25. Bölüm
  • 18 Mart 1993 - 26. Bölüm
  • 1 Nisan 1993 - 27. Bölüm
  • 8 Nisan 1993 - 28. Bölüm
  • 15 Nisan 1993 - 29. Bölüm
  • 22 Nisan 1993 - 30. Bölüm
  • 29 Nisan 1993 - 31. Bölüm
  • 6 Mayıs 1993 - 32. Bölüm
  • 13 Mayıs 1993 - 33. Bölüm
  • 20 Mayıs 1993 - 34. Bölüm
  • 27 Mayıs 1993 - 35. Bölüm
  • 10 Haziran 1993 - 36. Bölüm
  • 17 Haziran 1993 - 37. Bölüm (Sezon finali)

2. Sezon bölümleri (1993-1994)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 23 Eylül 1993 - 38. Bölüm
  • 30 Eylül 1993 - 39. Bölüm
  • 7 Ekim 1993 - 40. Bölüm
  • 14 Ekim 1993 - 41. Bölüm
  • 21 Ekim 1993 - 42. Bölüm
  • 28 Ekim 1993 - 43. Bölüm
  • 4 Kasım 1993 - 44. Bölüm
  • 11 Kasım 1993 - 45. Bölüm
  • 18 Kasım 1993 - 46. Bölüm
  • 25 Kasım 1993 - 47. Bölüm
  • 2 Aralık 1993 - 48. Bölüm
  • 9 Aralık 1993 - 49. Bölüm
  • 16 Aralık 1993 - 50. Bölüm
  • 23 Aralık 1993 - 51. Bölüm
  • 30 Aralık 1993 - 52. Bölüm
  • 6 Ocak 1994 - 53. Bölüm
  • 13 Ocak 1994 - 54. Bölüm
  • 20 Ocak 1994 - 55. Bölüm
  • 27 Ocak 1994 - 56. Bölüm
  • 3 Şubat 1994 - 57. Bölüm
  • 10 Şubat 1994 - 58. Bölüm
  • 17 Şubat 1994 - 59. Bölüm
  • 24 Şubat 1994 - 60. Bölüm
  • 3 Mart 1994 - 61. Bölüm
  • 10 Mart 1994 - 62. Bölüm
  • 17 Mart 1994 - 63. Bölüm
  • 24 Mart 1994 - 64. Bölüm
  • 31 Mart 1994 - 65. Bölüm
  • 7 Nisan 1994 - 66. Bölüm
  • 14 Nisan 1994 - 67. Bölüm
  • 21 Nisan 1994 - 68. Bölüm
  • 28 Nisan 1994 - 69. Bölüm
  • 5 Mayıs 1994 - 70. Bölüm
  • 12 Mayıs 1994 - 71. Bölüm
  • 19 Mayıs 1994 - 72. Bölüm
  • 26 Mayıs 1994 - 73. Bölüm (Sezon finali)

3. Sezon bölümleri (1994-1995)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 29 Eylül 1994 - 74. Bölüm
  • 6 Ekim 1994 - 75. Bölüm
  • 13 Ekim 1994 - 76. Bölüm
  • 20 Ekim 1994 - 77. Bölüm
  • 27 Ekim 1994 - 78. Bölüm
  • 3 Kasım 1994 - 79. Bölüm
  • 10 Kasım 1994 - 80. Bölüm
  • 17 Kasım 1994 - 81. Bölüm
  • 24 Kasım 1994 - 82. Bölüm
  • 1 Aralık 1994 - 83. Bölüm
  • 8 Aralık 1994 - 84. Bölüm
  • 15 Aralık 1994 - 85. Bölüm
  • 22 Aralık 1994 - 86. Bölüm
  • 29 Aralık 1994 - 87. Bölüm
  • 5 Ocak 1995 - 88. Bölüm
  • 12 Ocak 1995 - 89. Bölüm
  • 19 Ocak 1995 - 90. Bölüm
  • 26 Ocak 1995 - 91. Bölüm
  • 2 Şubat 1995 - 92. Bölüm
  • 9 Şubat 1995 - 93. Bölüm
  • 16 Şubat 1995 - 94. Bölüm
  • 23 Şubat 1995 - 95. Bölüm
  • 2 Mart 1995 - 96. Bölüm
  • 9 Mart 1995 - 97. Bölüm
  • 16 Mart 1995 - 98. Bölüm
  • 23 Mart 1995 - 99. Bölüm
  • 30 Mart 1995 - 100. Bölüm
  • 6 Nisan 1995 - 101. Bölüm
  • 13 Nisan 1995 - 102. Bölüm
  • 20 Nisan 1995 - 103. Bölüm
  • 27 Nisan 1995 - 104. Bölüm
  • 4 Mayıs 1995 - 105. Bölüm
  • 11 Mayıs 1995 - 106. Bölüm
  • 18 Mayıs 1995 - 107. Bölüm
  • 25 Mayıs 1995 - 108. Bölüm
  • 1 Haziran 1995 - 109. Bölüm (Sezon finali)

4. Sezon bölümleri (1995-1996)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 4 Ekim 1995 - 110. Bölüm
  • 11 Ekim 1995 - 111. Bölüm
  • 18 Ekim 1995 - 112. Bölüm
  • 25 Ekim 1995 - 113. Bölüm
  • 1 Kasım 1995 - 114. Bölüm
  • 8 Kasım 1995 - 115. Bölüm
  • 15 Kasım 1995 - 116. Bölüm
  • 22 Kasım 1995 - 117. Bölüm
  • 29 Kasım 1995 - 118. Bölüm
  • 6 Aralık 1995 - 119. Bölüm
  • 13 Aralık 1995 - 120. Bölüm
  • 20 Aralık 1995 - 121. Bölüm
  • 27 Aralık 1995 - 122. Bölüm
  • 4 Ocak 1996 - 123. Bölüm
  • 11 Ocak 1996 - 124. Bölüm
  • 18 Ocak 1996 - 125. Bölüm
  • 25 Ocak 1996 - 126. Bölüm
  • 1 Şubat 1996 - 127. Bölüm
  • 8 Şubat 1996 - 128. Bölüm
  • 15 Şubat 1996 - 129. Bölüm
  • 22 Şubat 1996 - 130. Bölüm
  • 29 Şubat 1996 - 131. Bölüm
  • 7 Mart 1996 - 132. Bölüm
  • 14 Mart 1996 - 133. Bölüm
  • 21 Mart 1996 - 134. Bölüm
  • 28 Mart 1996 - 135. Bölüm
  • 4 Nisan 1996 - 136. Bölüm
  • 11 Nisan 1996 - 137. Bölüm
  • 18 Nisan 1996 - 138. Bölüm
  • 25 Nisan 1996 - 139. Bölüm
  • 2 Mayıs 1996 - 140. Bölüm
  • 9 Mayıs 1996 - 141. Bölüm
  • 16 Mayıs 1996 - 142. Bölüm
  • 23 Mayıs 1996 - 143. Bölüm
  • 30 Mayıs 1996 - 144. Bölüm
  • 6 Haziran 1996 - 145. Bölüm (Sezon finali)

5. Sezon bölümleri (1996-1997)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 3 Ekim 1996 - 146. Bölüm
  • 10 Ekim 1996 - 147. Bölüm
  • 17 Ekim 1996 - 148. Bölüm
  • 24 Ekim 1996 - 149. Bölüm
  • 31 Ekim 1996 - 150. Bölüm
  • 7 Kasım 1996 - 151. Bölüm
  • 14 Kasım 1996 - 152. Bölüm
  • 21 Kasım 1996 - 153. Bölüm
  • 28 Kasım 1996 - 154. Bölüm
  • 5 Aralık 1996 - 155. Bölüm
  • 12 Aralık 1996 - 156. Bölüm
  • 19 Aralık 1996 - 157. Bölüm
  • 26 Aralık 1996 - 158. Bölüm
  • 2 Ocak 1997 - 159. Bölüm
  • 9 Ocak 1997 - 160. Bölüm
  • 16 Ocak 1997 - 161. Bölüm
  • 23 Ocak 1997 - 162. Bölüm
  • 30 Ocak 1997 - 163. Bölüm
  • 6 Şubat 1997 - 164. Bölüm
  • 13 Şubat 1997 - 165. Bölüm
  • 20 Şubat 1997 - 166. Bölüm
  • 27 Şubat 1997 - 167. Bölüm
  • 6 Mart 1997 - 168. Bölüm
  • 13 Mart 1997 - 169. Bölüm
  • 20 Mart 1997 - 170. Bölüm
  • 27 Mart 1997 - 171. Bölüm
  • 3 Nisan 1997 - 172. Bölüm
  • 10 Nisan 1997 - 173. Bölüm
  • 1 Mayıs 1997 - 174. Bölüm
  • 8 Mayıs 1997 - 175. Bölüm
  • 15 Mayıs 1997 - 176. Bölüm
  • 22 Mayıs 1997 - 177. Bölüm
  • 29 Mayıs 1997 - 178. Bölüm
  • 12 Haziran 1997 - 179. Bölüm (Sezon finali)

6. Sezon bölümleri (1997-1998)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 24 Eylül 1997 - 180. Bölüm
  • 20 Ekim 1997 - 181. Bölüm
  • 27 Ekim 1997 - 182. Bölüm
  • 3 Kasım 1997 - 183. Bölüm
  • 10 Kasım 1997 - 184. Bölüm
  • 17 Kasım 1997 - 185. Bölüm
  • 24 Kasım 1997 - 186. Bölüm
  • 1 Aralık 1997 - 187. Bölüm
  • 8 Aralık 1997 - 188. Bölüm
  • 15 Aralık 1997 - 189. Bölüm
  • 22 Aralık 1997 - 190. Bölüm
  • 29 Aralık 1997 - 191. Bölüm
  • 5 Ocak 1998 - 192. Bölüm
  • 12 Ocak 1998 - 193. Bölüm
  • 19 Ocak 1998 - 194. Bölüm
  • 26 Ocak 1998 - 195. Bölüm
  • 3 Şubat 1998 - 196. Bölüm
  • 10 Şubat 1998 - 197. Bölüm
  • 17 Şubat 1998 - 198. Bölüm
  • 24 Şubat 1998 - 199. Bölüm
  • 3 Mart 1998 - 200. Bölüm
  • 10 Mart 1998 - 201. Bölüm
  • 17 Mart 1998 - 202. Bölüm
  • 24 Mart 1998 - 203. Bölüm
  • 31 Mart 1998 - 204. Bölüm
  • 7 Nisan 1998 - 205. Bölüm
  • 14 Nisan 1998 - 206. Bölüm
  • 21 Nisan 1998 - 207. Bölüm
  • 28 Nisan 1998 - 208. Bölüm
  • 5 Mayıs 1998 - 209. Bölüm
  • 12 Mayıs 1998 - 210. Bölüm
  • 19 Mayıs 1998 - 211. Bölüm
  • 26 Mayıs 1998 - 212. Bölüm
  • 2 Haziran 1998 - 213. Bölüm
  • 9 Haziran 1998 - 214. Bölüm (Sezon finali)

7. Sezon bölümleri (1998-1999)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 6 Ekim 1998 - 215. Bölüm
  • 13 Ekim 1998 - 216. Bölüm
  • 20 Ekim 1998 - 217. Bölüm
  • 27 Ekim 1998 - 218. Bölüm
  • 3 Kasım 1998 - 219. Bölüm
  • 10 Kasım 1998 - 220. Bölüm
  • 17 Kasım 1998 - 221. Bölüm
  • 24 Kasım 1998 - 222. Bölüm
  • 1 Aralık 1998 - 223. Bölüm
  • 8 Aralık 1998 - 224. Bölüm
  • 15 Aralık 1998 - 225. Bölüm
  • 22 Aralık 1998 - 226. Bölüm
  • 29 Aralık 1998 - 227. Bölüm
  • 9 Şubat 1999 - 228. Bölüm
  • 16 Şubat 1999 - 229. Bölüm
  • 23 Şubat 1999 - 230. Bölüm
  • 2 Mart 1999 - 231. Bölüm
  • 9 Mart 1999 - 232. Bölüm
  • 16 Mart 1999 - 233. Bölüm
  • 23 Mart 1999 - 234. Bölüm
  • 6 Nisan 1999 - 235. Bölüm
  • 13 Nisan 1999 - 236. Bölüm
  • 20 Nisan 1999 - 237. Bölüm
  • 27 Nisan 1999 - 238. Bölüm
  • 4 Mayıs 1999 - 239. Bölüm
  • 11 Mayıs 1999 - 240. Bölüm
  • 18 Mayıs 1999 - 241. Bölüm
  • 25 Mayıs 1999 - 242. Bölüm
  • 22 Haziran 1999 - 243. Bölüm
  • 6 Temmuz 1999 - 244. Bölüm
  • 17 Ağustos 1999 - 245. Bölüm
  • 24 Ağustos 1999 - 246. Bölüm
  • 31 Ağustos 1999 - 247. Bölüm (Sezon finali)

8. Sezon bölümleri (1999-2000)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 5 Ekim 1999 - 248. Bölüm
  • 12 Ekim 1999 - 249. Bölüm
  • 19 Ekim 1999 - 250. Bölüm
  • 2 Kasım 1999 - 251. Bölüm
  • 9 Kasım 1999 - 252. Bölüm
  • 23 Kasım 1999 - 253. Bölüm
  • 30 Kasım 1999 - 254. Bölüm
  • 7 Aralık 1999 - 255. Bölüm
  • 14 Aralık 1999 - 256. Bölüm
  • 21 Aralık 1999 - 257. Bölüm
  • 28 Aralık 1999 - 258. Bölüm
  • 11 Ocak 2000 - 259. Bölüm
  • 18 Ocak 2000 - 260. Bölüm
  • 25 Ocak 2000 - 261. Bölüm
  • 1 Şubat 2000 - 262. Bölüm
  • 8 Şubat 2000 - 263. Bölüm
  • 15 Şubat 2000 - 264. Bölüm
  • 22 Şubat 2000 - 265. Bölüm
  • 29 Şubat 2000 - 266. Bölüm
  • 7 Mart 2000 - 267. Bölüm
  • 21 Mart 2000 - 268. Bölüm
  • 28 Mart 2000 - 269. Bölüm
  • 4 Nisan 2000 - 270. Bölüm
  • 11 Nisan 2000 - 271. Bölüm
  • 18 Nisan 2000 - 272. Bölüm
  • 25 Nisan 2000 - 273. Bölüm
  • 9 Mayıs 2000 - 274. Bölüm
  • 16 Mayıs 2000 - 275. Bölüm
  • 23 Mayıs 2000 - 276. Bölüm
  • 30 Mayıs 2000 - 277. Bölüm
  • 6 Haziran 2000 - 278. Bölüm (Sezon finali)

9. Sezon bölümleri (2002)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 8 Ocak 2002 - 279. Bölüm
  • 29 Ocak 2002 - 280. Bölüm
  • 4 Mart 2002 - 281. Bölüm (Sezon finali)

10. Sezon bölümleri (2002-2003)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 29 Ağustos 2002 - 282. Bölüm
  • 5 Eylül 2002 - 283. Bölüm
  • 12 Eylül 2002 - 284. Bölüm
  • 19 Eylül 2002 - 285. Bölüm
  • 26 Eylül 2002 - 286. Bölüm
  • 3 Ekim 2002 - 287. Bölüm
  • 10 Ekim 2002 - 288. Bölüm
  • 17 Ekim 2002 - 289. Bölüm
  • 24 Ekim 2002 - 290. Bölüm
  • 7 Kasım 2002 - 291. Bölüm
  • 14 Kasım 2002 - 292. Bölüm
  • 21 Kasım 2002 - 293. Bölüm
  • 28 Kasım 2002 - 294. Bölüm
  • 5 Aralık 2002 - 295. Bölüm
  • 12 Aralık 2002 - 296. Bölüm
  • 19 Aralık 2002 - 297. Bölüm
  • 26 Aralık 2002 - 298. Bölüm
  • 2 Ocak 2003 - 299. Bölüm
  • 9 Ocak 2003 - 300. Bölüm
  • 16 Ocak 2003 - 301. Bölüm
  • 23 Ocak 2003 - 302. Bölüm
  • 30 Ocak 2003 - 303. Bölüm
  • 6 Şubat 2003 - 304. Bölüm
  • 20 Şubat 2003 - 305. Bölüm
  • 27 Şubat 2003 - 306. Bölüm
  • 6 Mart 2003 - 307. Bölüm
  • 13 Mart 2003 - 308. Bölüm
  • 20 Mart 2003 - 309. Bölüm
  • 27 Mart 2003 - 310. Bölüm
  • 3 Nisan 2003 - 311. Bölüm
  • 10 Nisan 2003 - 312. Bölüm
  • 17 Nisan 2003 - 313. Bölüm
  • 24 Nisan 2003 - 314. Bölüm
  • 1 Mayıs 2003 - 315. Bölüm
  • 8 Mayıs 2003 - 316. Bölüm
  • 15 Mayıs 2003 - 317. Bölüm
  • 22 Mayıs 2003 - 318. Bölüm
  • 29 Mayıs 2003 - 319. Bölüm
  • 5 Haziran 2003 - 320. Bölüm
  • 12 Haziran 2003 - 321. Bölüm (Sezon finali)

11. Sezon bölümleri (2003-2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 18 Eylül 2003 - 322. Bölüm
  • 25 Eylül 2003 - 323. Bölüm
  • 2 Ekim 2003 - 324. Bölüm
  • 9 Ekim 2003 - 325. Bölüm
  • 16 Ekim 2003 - 326. Bölüm
  • 23 Ekim 2003 - 327. Bölüm
  • 30 Ekim 2003 - 328. Bölüm
  • 6 Kasım 2003 - 329. Bölüm
  • 13 Kasım 2003 - 330. Bölüm
  • 20 Kasım 2003 - 331. Bölüm
  • 4 Aralık 2003 - 332. Bölüm
  • 11 Aralık 2003 - 333. Bölüm
  • 18 Aralık 2003 - 334. Bölüm
  • 25 Aralık 2003 - 335. Bölüm
  • 8 Ocak 2004 - 336. Bölüm
  • 15 Ocak 2004 - 337. Bölüm
  • 22 Ocak 2004 - 338. Bölüm
  • 29 Ocak 2004 - 339. Bölüm
  • 5 Şubat 2004 - 340. Bölüm
  • 12 Şubat 2004 - 341. Bölüm
  • 19 Şubat 2004 - 342. Bölüm
  • 26 Şubat 2004 - 343. Bölüm
  • 4 Mart 2004 - 344. Bölüm
  • 11 Mart 2004 - 345. Bölüm
  • 18 Mart 2004 - 346. Bölüm
  • 25 Mart 2004 - 347. Bölüm
  • 1 Nisan 2004 - 348. Bölüm
  • 8 Nisan 2004 - 349. Bölüm
  • 15 Nisan 2004 - 350. Bölüm
  • 22 Nisan 2004 - 351. Bölüm
  • 29 Nisan 2004 - 352. Bölüm
  • 6 Mayıs 2004 - 353. Bölüm
  • 13 Mayıs 2004 - 354. Bölüm
  • 20 Mayıs 2004 - 355. Bölüm
  • 27 Mayıs 2004 - 356. Bölüm
  • 3 Haziran 2004 - 357. Bölüm
  • 10 Haziran 2004 - 358. Bölüm (Sezon finali)

12. Sezon bölümleri (2004-2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 11 Ekim 2004 - 359. Bölüm
  • 18 Ekim 2004 - 360. Bölüm
  • 25 Ekim 2004 - 361. Bölüm
  • 1 Kasım 2004 - 362. Bölüm
  • 8 Kasım 2004 - 363. Bölüm
  • 15 Kasım 2004 - 364. Bölüm
  • 22 Kasım 2004 - 365. Bölüm
  • 29 Kasım 2004 - 366. Bölüm
  • 6 Aralık 2004 - 367. Bölüm
  • 13 Aralık 2004 - 368. Bölüm
  • 20 Aralık 2004 - 369. Bölüm
  • 27 Aralık 2004 - 370. Bölüm
  • 3 Ocak 2005 - 371. Bölüm
  • 10 Ocak 2005 - 372. Bölüm
  • 17 Ocak 2005 - 373. Bölüm
  • 24 Ocak 2005 - 374. Bölüm
  • 31 Ocak 2005 - 375. Bölüm
  • 7 Şubat 2005 - 376. Bölüm
  • 14 Şubat 2005 - 377. Bölüm
  • 21 Şubat 2005 - 378. Bölüm
  • 28 Şubat 2005 - 379. Bölüm
  • 7 Mart 2005 - 380. Bölüm
  • 14 Mart 2005 - 381. Bölüm
  • 21 Mart 2005 - 382. Bölüm
  • 28 Mart 2005 - 383. Bölüm
  • 4 Nisan 2005 - 384. Bölüm
  • 11 Nisan 2005 - 385. Bölüm
  • 18 Nisan 2005 - 386. Bölüm
  • 25 Nisan 2005 - 387. Bölüm
  • 2 Mayıs 2005 - 388. Bölüm
  • 9 Mayıs 2005 - 389. Bölüm
  • 16 Mayıs 2005 - 390. Bölüm
  • 23 Mayıs 2005 - 391. Bölüm
  • 30 Mayıs 2005 - 392. Bölüm
  • 6 Haziran 2005 - 393. Bölüm
  • 13 Haziran 2005 - 394. Bölüm
  • 20 Haziran 2005 - 395. Bölüm
  • 27 Haziran 2005 - 396. Bölüm
  • 4 Temmuz 2005 - 397. Bölüm
  • 11 Temmuz 2005 - 398. Bölüm
  • 18 Temmuz 2005 - 399. Bölüm
  • 25 Temmuz 2005 - 400. Bölüm
  • 1 Ağustos 2005 - 401. Bölüm (Sezon finali)

13. Sezon bölümleri (2005-2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 19 Eylül 2005 - 402. Bölüm
  • 26 Eylül 2005 - 403. Bölüm
  • 3 Ekim 2005 - 404. Bölüm
  • 10 Ekim 2005 - 405. Bölüm
  • 17 Ekim 2005 - 406. Bölüm
  • 24 Ekim 2005 - 407. Bölüm
  • 31 Ekim 2005 - 408. Bölüm
  • 7 Kasım 2005 - 409. Bölüm
  • 14 Kasım 2005 - 410. Bölüm
  • 21 Kasım 2005 - 411. Bölüm
  • 28 Kasım 2005 - 412. Bölüm
  • 5 Aralık 2005 - 413. Bölüm
  • 12 Aralık 2005 - 414. Bölüm
  • 19 Aralık 2005 - 415. Bölüm
  • 26 Aralık 2005 - 416. Bölüm
  • 2 Ocak 2006 - 417. Bölüm
  • 9 Ocak 2006 - 418. Bölüm
  • 16 Ocak 2006 - 419. Bölüm
  • 23 Ocak 2006 - 420. Bölüm
  • 30 Ocak 2006 - 421. Bölüm
  • 6 Şubat 2006 - 422. Bölüm
  • 13 Şubat 2006 - 423. Bölüm
  • 20 Şubat 2006 - 424. Bölüm
  • 27 Şubat 2006 - 425. Bölüm
  • 6 Mart 2006 - 426. Bölüm
  • 13 Mart 2006 - 427. Bölüm
  • 20 Mart 2006 - 428. Bölüm
  • 27 Mart 2006 - 429. Bölüm
  • 3 Nisan 2006 - 430. Bölüm
  • 10 Nisan 2006 - 431. Bölüm
  • 17 Nisan 2006 - 432. Bölüm
  • 24 Nisan 2006 - 433. Bölüm
  • 1 Mayıs 2006 - 434. Bölüm
  • 8 Mayıs 2006 - 435. Bölüm
  • 15 Mayıs 2006 - 436. Bölüm
  • 22 Mayıs 2006 - 437. Bölüm
  • 29 Mayıs 2006 - 438. Bölüm
  • 5 Haziran 2006 - 439. Bölüm
  • 12 Haziran 2006 - 440. Bölüm
  • 19 Haziran 2006 - 441. Bölüm
  • 26 Haziran 2006 - 442. Bölüm
  • 3 Temmuz 2006 - 443. Bölüm
  • 10 Temmuz 2006 - 444. Bölüm
  • 17 Temmuz 2006 - 445. Bölüm
  • 24 Temmuz 2006 - 446. Bölüm
  • 31 Temmuz 2006 - 447. Bölüm (Sezon finali)

14. Sezon bölümleri (2006-2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 18 Eylül 2006 - 448. Bölüm
  • 25 Eylül 2006 - 449. Bölüm
  • 2 Ekim 2006 - 450. Bölüm
  • 9 Ekim 2006 - 451. Bölüm
  • 16 Ekim 2006 - 452. Bölüm
  • 30 Ekim 2006 - 453. Bölüm
  • 6 Kasım 2006 - 454. Bölüm
  • 13 Kasım 2006 - 455. Bölüm
  • 20 Kasım 2006 - 456. Bölüm
  • 27 Kasım 2006 - 457. Bölüm
  • 4 Aralık 2006 - 458. Bölüm
  • 11 Aralık 2006 - 459. Bölüm
  • 18 Aralık 2006 - 460. Bölüm
  • 25 Aralık 2006 - 461. Bölüm
  • 1 Ocak 2007 - 462. Bölüm
  • 8 Ocak 2007 - 463. Bölüm
  • 15 Ocak 2007 - 464. Bölüm
  • 22 Ocak 2007 - 465. Bölüm
  • 29 Ocak 2007 - 466. Bölüm
  • 5 Şubat 2007 - 467. Bölüm
  • 12 Şubat 2007 - 468. Bölüm
  • 19 Şubat 2007 - 469. Bölüm
  • 26 Şubat 2007 - 470. Bölüm
  • 5 Mart 2007 - 471. Bölüm
  • 12 Mart 2007 - 472. Bölüm
  • 19 Mart 2007 - 473. Bölüm
  • 26 Mart 2007 - 474. Bölüm
  • 2 Nisan 2007 - 475. Bölüm
  • 9 Nisan 2007 - 476. Bölüm
  • 16 Nisan 2007 - 477. Bölüm
  • 23 Nisan 2007 - 478. Bölüm
  • 30 Nisan 2007 - 479. Bölüm
  • 7 Mayıs 2007 - 480. Bölüm
  • 14 Mayıs 2007 - 481. Bölüm
  • 21 Mayıs 2007 - 482. Bölüm
  • 28 Mayıs 2007 - 483. Bölüm
  • 4 Haziran 2007 - 484. Bölüm
  • 11 Haziran 2007 - 485. Bölüm
  • 18 Haziran 2007 - 486. Bölüm
  • 25 Haziran 2007 - 487. Bölüm
  • 20 Ağustos 2007 - 488. Bölüm (Sezon finali)

15. Sezon bölümleri (2007-2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 24 Eylül 2007 - 489. Bölüm
  • 1 Ekim 2007 - 490. Bölüm
  • 8 Ekim 2007 - 491. Bölüm
  • 15 Ekim 2007 - 492. Bölüm
  • 22 Ekim 2007 - 493. Bölüm
  • 29 Ekim 2007 - 494. Bölüm
  • 5 Kasım 2007 - 495. Bölüm
  • 12 Kasım 2007 - 496. Bölüm
  • 19 Kasım 2007 - 497. Bölüm
  • 26 Kasım 2007 - 498. Bölüm
  • 3 Aralık 2007 - 499. Bölüm
  • 10 Aralık 2007 - 500. Bölüm
  • 17 Aralık 2007 - 501. Bölüm
  • 24 Aralık 2007 - 502. Bölüm
  • 7 Ocak 2008 - 503. Bölüm
  • 14 Ocak 2008 - 504. Bölüm
  • 21 Ocak 2008 - 505. Bölüm
  • 28 Ocak 2008 - 506. Bölüm
  • 4 Şubat 2008 - 507. Bölüm
  • 11 Şubat 2008 - 508. Bölüm
  • 18 Şubat 2008 - 509. Bölüm
  • 25 Şubat 2008 - 510. Bölüm
  • 3 Mart 2008 - 511. Bölüm
  • 24 Mart 2008 - 512. Bölüm
  • 31 Mart 2008 - 513. Bölüm
  • 7 Nisan 2008 - 514. Bölüm
  • 14 Nisan 2008 - 515. Bölüm
  • 21 Nisan 2008 - 516. Bölüm
  • 28 Nisan 2008 - 517. Bölüm
  • 5 Mayıs 2008 - 518. Bölüm
  • 12 Mayıs 2008 - 519. Bölüm
  • 19 Mayıs 2008 - 520. Bölüm
  • 26 Mayıs 2008 - 521. Bölüm
  • 2 Haziran 2008 - 522. Bölüm
  • 9 Haziran 2008 - 523. Bölüm
  • 16 Haziran 2008 - 524. Bölüm
  • 23 Haziran 2008 - 525. Bölüm
  • 30 Haziran 2008 - 526. Bölüm (Sezon finali)

16. Sezon bölümleri (2008-2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 8 Eylül 2008 - 527. Bölüm
  • 15 Eylül 2008 - 528. Bölüm
  • 22 Eylül 2008 - 529. Bölüm
  • 29 Eylül 2008 - 530. Bölüm
  • 6 Ekim 2008 - 531. Bölüm
  • 13 Ekim 2008 - 532. Bölüm
  • 20 Ekim 2008 - 533. Bölüm
  • 27 Ekim 2008 - 534. Bölüm
  • 3 Kasım 2008 - 535. Bölüm
  • 10 Kasım 2008 - 536. Bölüm
  • 17 Kasım 2008 - 537. Bölüm
  • 24 Kasım 2008 - 538. Bölüm
  • 1 Aralık 2008 - 539. Bölüm
  • 8 Aralık 2008 - 540. Bölüm
  • 15 Aralık 2008 - 541. Bölüm
  • 22 Aralık 2008 - 542. Bölüm
  • 29 Aralık 2008 - 543. Bölüm
  • 5 Ocak 2009 - 544. Bölüm
  • 12 Ocak 2009 - 545. Bölüm
  • 19 Ocak 2009 - 546. Bölüm
  • 2 Şubat 2009 - 547. Bölüm
  • 9 Şubat 2009 - 548. Bölüm
  • 16 Şubat 2009 - 549. Bölüm
  • 23 Şubat 2009 - 550. Bölüm
  • 2 Mart 2009 - 551. Bölüm
  • 9 Mart 2009 - 552. Bölüm
  • 16 Mart 2009 - 553. Bölüm
  • 23 Mart 2009 - 554. Bölüm
  • 6 Nisan 2009 - 555. Bölüm
  • 13 Nisan 2009 - 556. Bölüm
  • 20 Nisan 2009 - 557. Bölüm
  • 27 Nisan 2009 - 558. Bölüm
  • 4 Mayıs 2009 - 559. Bölüm
  • 11 Mayıs 2009 - 560. Bölüm
  • 25 Mayıs 2009 - 561. Bölüm
  • 1 Haziran 2009 - 562. Bölüm
  • 8 Haziran 2009 - 563. Bölüm
  • 15 Haziran 2009 - 564. Bölüm
  • 22 Haziran 2009 - 565. Bölüm
  • 29 Haziran 2009 - 566. Bölüm
  • 6 Temmuz 2009 - 567. Bölüm
  • 13 Temmuz 2009 - 568. Bölüm
  • 20 Temmuz 2009 - 569. Bölüm (Sezon finali)

17. Sezon bölümleri (2009-2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 7 Eylül 2009 - 570. Bölüm
  • 14 Eylül 2009 - 571. Bölüm
  • 21 Eylül 2009 - 572. Bölüm
  • 28 Eylül 2009 - 573. Bölüm
  • 5 Ekim 2009 - 574. Bölüm
  • 12 Ekim 2009 - 575. Bölüm
  • 19 Ekim 2009 - 576. Bölüm
  • 26 Ekim 2009 - 577. Bölüm
  • 2 Kasım 2009 - 578. Bölüm
  • 9 Kasım 2009 - 579. Bölüm
  • 16 Kasım 2009 - 580. Bölüm
  • 23 Kasım 2009 - 581. Bölüm
  • 30 Kasım 2009 - 582. Bölüm
  • 7 Aralık 2009 - 583. Bölüm
  • 14 Aralık 2009 - 584. Bölüm
  • 21 Aralık 2009 - 585. Bölüm
  • 28 Aralık 2009 - 586. Bölüm
  • 4 Ocak 2010 - 587. Bölüm
  • 11 Ocak 2010 - 588. Bölüm
  • 18 Ocak 2010 - 589. Bölüm
  • 25 Ocak 2010 - 590. Bölüm
  • 1 Şubat 2010 - 591. Bölüm
  • 8 Şubat 2010 - 592. Bölüm
  • 15 Şubat 2010 - 593. Bölüm
  • 22 Şubat 2010 - 594. Bölüm
  • 1 Mart 2010 - 595. Bölüm
  • 8 Mart 2010 - 596. Bölüm
  • 15 Mart 2010 - 597. Bölüm
  • 22 Mart 2010 - 598. Bölüm
  • 29 Mart 2010 - 599. Bölüm
  • 5 Nisan 2010 - 600. Bölüm
  • 12 Nisan 2010 - 601. Bölüm
  • 19 Nisan 2010 - 602. Bölüm
  • 26 Nisan 2010 - 603. Bölüm
  • 3 Mayıs 2010 - 604. Bölüm
  • 10 Mayıs 2010 - 605. Bölüm
  • 17 Mayıs 2010 - 606. Bölüm
  • 24 Mayıs 2010 - 607. Bölüm
  • 31 Mayıs 2010 - 608. Bölüm
  • 7 Haziran 2010 - 609. Bölüm
  • 14 Haziran 2010 - 610. Bölüm
  • 21 Haziran 2010 - 611. Bölüm
  • 28 Haziran 2010 - 612. Bölüm
  • 5 Temmuz 2010 - 613. Bölüm (Sezon finali)

18. Sezon bölümleri (2010-2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 13 Eylül 2010 - 614. Bölüm
  • 20 Eylül 2010 - 615. Bölüm
  • 27 Eylül 2010 - 616. Bölüm
  • 4 Ekim 2010 - 617. Bölüm
  • 11 Ekim 2010 - 618. Bölüm
  • 18 Ekim 2010 - 619. Bölüm
  • 25 Ekim 2010 - 620. Bölüm
  • 1 Kasım 2010 - 621. Bölüm
  • 8 Kasım 2010 - 622. Bölüm
  • 15 Kasım 2010 - 623. Bölüm
  • 22 Kasım 2010 - 624. Bölüm
  • 29 Kasım 2010 - 625. Bölüm
  • 6 Aralık 2010 - 626. Bölüm
  • 13 Aralık 2010 - 627. Bölüm
  • 20 Aralık 2010 - 628. Bölüm
  • 27 Aralık 2010 - 629. Bölüm
  • 3 Ocak 2011 - 630. Bölüm
  • 10 Ocak 2011 - 631. Bölüm
  • 17 Ocak 2011 - 632. Bölüm
  • 24 Ocak 2011 - 633. Bölüm
  • 31 Ocak 2011 - 634. Bölüm
  • 7 Şubat 2011 - 635. Bölüm
  • 14 Şubat 2011 - 636. Bölüm
  • 21 Şubat 2011 - 637. Bölüm
  • 28 Şubat 2011 - 638. Bölüm
  • 7 Mart 2011 - 639. Bölüm
  • 14 Mart 2011 - 640. Bölüm
  • 21 Mart 2011 - 641. Bölüm
  • 28 Mart 2011 - 642. Bölüm
  • 4 Nisan 2011 - 643. Bölüm
  • 11 Nisan 2011 - 644. Bölüm
  • 18 Nisan 2011 - 645. Bölüm
  • 25 Nisan 2011 - 646. Bölüm
  • 2 Mayıs 2011 - 647. Bölüm
  • 9 Mayıs 2011 - 648. Bölüm
  • 16 Mayıs 2011 - 649. Bölüm
  • 23 Mayıs 2011 - 650. Bölüm
  • 30 Mayıs 2011 - 651. Bölüm
  • 6 Haziran 2011 - 652. Bölüm
  • 13 Haziran 2011 - 653. Bölüm
  • 20 Haziran 2011 - 654. Bölüm
  • 27 Haziran 2011 - 655. Bölüm (Sezon finali)

19. Sezon bölümleri (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 12 Eylül 2011 - 656. Bölüm
  • 19 Eylül 2011 - 657. Bölüm
  • 26 Eylül 2011 - 658. Bölüm
  • 3 Ekim 2011 - 659. Bölüm
  • 10 Ekim 2011 - 660. Bölüm
  • 17 Ekim 2011 - 661. Bölüm
  • 24 Ekim 2011 - 662. Bölüm (sezon finali)

20. Sezon bölümleri (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 3 Ekim 2013 - 663. Bölüm
  • 10 Ekim 2013 - 664. Bölüm
  • 17 Ekim 2013 - 665. Bölüm
  • 24 Ekim 2013 - 666. Bölüm
  • 31 Ekim 2013 - 667. Bölüm
  • 7 Kasım 2013 - 668. Bölüm
  • 14 Kasım 2013 - 669. Bölüm
  • 21 Kasım 2013 - 670. Bölüm
  • 28 Kasım 2013 - 671. Bölüm
  • 5 Aralık 2013 - 672. Bölüm
  • 10 Aralık 2013 - 673. Bölüm
  • 12 Aralık 2013 - 674. Bölüm
  • 19 Aralık 2013 - 675. Bölüm
  • 26 Aralık 2013 - 676. Bölüm
  • 2 Ocak 2014 - 677. Bölüm
  • 9 Ocak 2014 - 678. Bölüm
  • 16 Ocak 2014 - 679. Bölüm
  • 23 Ocak 2014 - 680. Bölüm
  • 30 Ocak 2014 - 681. Bölüm
  • 6 Şubat 2014 - 682. Bölüm
  • 13 Şubat 2014 - 683. Bölüm
  • 20 Şubat 2014 - 684. Bölüm
  • 27 Şubat 2014 - 685. Bölüm
  • 6 Mart 2014 - 686. Bölüm
  • 11 Mart 2014 - 687. Bölüm
  • 13 Mart 2014 - 688. Bölüm
  • 20 Mart 2014 - 689. Bölüm
  • 27 Mart 2014 - 690. Bölüm
  • 3 Nisan 2014 - 691. Bölüm
  • 10 Nisan 2014 - 692. Bölüm
  • 17 Nisan 2014 - 693. Bölüm
  • 24 Nisan 2014 - 694. Bölüm
  • 1 Mayıs 2014 - 695. Bölüm
  • 8 Mayıs 2014 - 696. Bölüm
  • 12 Mayıs 2014 - 697. Bölüm
  • 15 Mayıs 2014 - 698. Bölüm
  • 22 Mayıs 2014 - 699. Bölüm
  • 29 Mayıs 2014 - 700. Bölüm
  • 5 Haziran 2014 - 701. Bölüm
  • 12 Haziran 2014 - 702. Bölüm
  • 19 Haziran 2014 - 703. Bölüm
  • 26 Haziran 2014 - 704. Bölüm
  • 3 Temmuz 2014 - 705. Bölüm
  • 10 Temmuz 2014 - 706. Bölüm (Sezon finali)

21. Sezon bölümleri (2014-2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 4 Eylül 2014 - 707. Bölüm
  • 11 Eylül 2014 - 708. Bölüm
  • 18 Eylül 2014 - 709. Bölüm
  • 25 Eylül 2014 - 710. Bölüm
  • 2 Ekim 2014 - 711. Bölüm
  • 9 Ekim 2014 - 712. Bölüm
  • 16 Ekim 2014 - 713. Bölüm
  • 23 Ekim 2014 - 714. Bölüm
  • 30 Ekim 2014 - 715. Bölüm
  • 6 Kasım 2014 - 716. Bölüm
  • 13 Kasım 2014 - 717. Bölüm
  • 20 Kasım 2014 - 718. Bölüm
  • 27 Kasım 2014 - 719. Bölüm
  • 4 Aralık 2014 - 720. Bölüm
  • 11 Aralık 2014 - 721. Bölüm
  • 18 Aralık 2014 - 722. Bölüm
  • 25 Aralık 2014 - 723. Bölüm
  • 1 Ocak 2015 - 724. Bölüm
  • 8 Ocak 2015 - 725. Bölüm
  • 15 Ocak 2015 - 726. Bölüm
  • 22 Ocak 2015 - 727. Bölüm
  • 29 Ocak 2015 - 728. Bölüm
  • 5 Şubat 2015 - 729. Bölüm
  • 12 Şubat 2015 - 730. Bölüm
  • 19 Şubat 2015 - 731. Bölüm
  • 26 Şubat 2015 - 732. Bölüm
  • 5 Mart 2015 - 733. Bölüm
  • 12 Mart 2015 - 734. Bölüm
  • 19 Mart 2015 - 735. Bölüm
  • 26 Mart 2015 - 736. Bölüm
  • 2 Nisan 2015 - 737. Bölüm
  • 9 Nisan 2015 - 738. Bölüm
  • 16 Nisan 2015 - 739. Bölüm
  • 23 Nisan 2015 - 740. Bölüm
  • 30 Nisan 2015 - 741. Bölüm
  • 7 Mayıs 2015 - 742. Bölüm
  • 14 Mayıs 2015 - 743. Bölüm
  • 21 Mayıs 2015 - 744. Bölüm
  • 28 Mayıs 2015 - 745. Bölüm
  • 4 Haziran 2015 - 746. Bölüm
  • 11 Haziran 2015 - 747. Bölüm
  • 18 Haziran 2015 - 748. Bölüm
  • 25 Haziran 2015 - 749. Bölüm
  • 2 Temmuz 2015 - 750. Bölüm
  • 9 Temmuz 2015 - 751. Bölüm (Sezon finali)

22. Sezon bölümleri (2015-2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 3 Eylül 2015 - 752. Bölüm
  • 10 Eylül 2015 - 753. Bölüm
  • 17 Eylül 2015 - 754. Bölüm
  • 24 Eylül 2015 - 755. Bölüm
  • 1 Ekim 2015 - 756. Bölüm
  • 8 Ekim 2015 - 757. Bölüm
  • 15 Ekim 2015 - 758. Bölüm
  • 22 Ekim 2015 - 759. Bölüm
  • 29 Ekim 2015 - 760. Bölüm
  • 29 Ocak 2016 - 761. Bölüm
  • 5 Şubat 2016 - 762. Bölüm
  • 12 Şubat 2016 - 763. Bölüm

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]