Ankara'daki alışveriş merkezleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Çankaya'da bulunan Atakule
1998 yılında inşa edilen ANKAmall

Bu makale Ankara'da yer alan alışveriş merkezlerinin bir listesini içermektedir.

Adı Yeri Yapım Yılı
Atakule[1] Çankaya 1989
ANKAmall[2] Yenimahalle 1999
Armada[3] Yenimahalle 2002
Arcadium[4] Çankaya 2003
Antares[5] Keçiören 2008
Atlantis[6] Yenimahalle 2011
Acity[7] Yenimahalle 2008
Anatolium[8] Mamak 2011
Bilkent Center[9] Çankaya 1998
Cepa[10] Çankaya 2007
Forum Ankara[11] Keçiören 2008
Gordion[12] Çankaya 2009
Gimart[13] Yenimahalle 2014
Karum Alışveriş Merkezi[14] Çankaya 1991
Kentpark Alışveriş Merkezi[15] Çankaya 2010
Kızılay AVM[16] Çankaya 2011
Kuzu Effect Alışveriş Merkezi[17] Çankaya 2019
Metromall[18] Etimesgut 2017
Minasera Çankaya 2008
Next Level[19] Çankaya 2013
Nata Vega[20] Mamak 2011
Panora[21] Çankaya 2008
Podium[22] Yenimahalle 2015
Optimum Outlet (Ankara)[23] Etimesgut 2004
Taurus[24] Çankaya 2013
365[25] Çankaya 2008
Vega Subayevleri[26] Keçiören 2020

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ https://www.atakule.com.tr/kurumsal
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  4. ^ http://www.arcadium.com.tr/kurumsal
  5. ^ http://www.antaresavm.com.tr/kurumsal.html
  6. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  7. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  8. ^ http://www.anatolium-ankara.com/tr/kurumsal/avm-genel-bilgi
  9. ^ http://www.bilkentcenter.com.tr/mobile/hakkimizda.php
  10. ^ http://www.cepaavm.com.tr/mobil/kurumsal.php
  11. ^ http://www.forum-ankara.com/hakkinda
  12. ^ http://www.gordion-avm.com/hakkinda
  13. ^ http://www.gimart.com.tr/kurumsal.html
  14. ^ http://avmkarum.com/kurumsal/
  15. ^ http://kentpark.com.tr/kurumsal
  16. ^ http://kizilayalisverismerkezi.com.tr/kurumsal
  17. ^ https://www.kuzueffectavm.com/kurumsal
  18. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  19. ^ http://www.nextlevelavm.com.tr/tr/kurumsal
  20. ^ http://www.natavega.com.tr/kurumsal
  21. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  22. ^ http://ankarapodium.com/kurumsal
  23. ^ http://ronesans.com/tr/projects/ankara-optimum-aliveri-merkezi [ölü/kırık bağlantı]
  24. ^ http://www.taurusavm.com.tr/sayfa/kurumsal
  25. ^ http://www.365.com.tr/tr/kurumsal
  26. ^ https://vegaavmsubayevleri.com/sayfa/kurumsal