Ankara'daki alışveriş merkezleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Çankaya'da bulunan Atakule
1998 yılında inşa edilen ANKAmall

Bu makale Ankara'da yer alan alışveriş merkezlerinin bir listesini içermektedir.

Adı Yeri Yapım Yılı
Atakule[1] Çankaya 1989
ANKAmall[2] Yenimahalle 1999
Armada[3] Çankaya 2002
Arcadium[4] Çankaya 2003
Antares[5] Keçiören 2008
Atlantis[6] Yenimahalle 2011
Acity[7] Yenimahalle 2008
Anatolium[8] Mamak 2011
Bilkent Center[9] Çankaya 1998
Cepa[10] Çankaya 2007
Forum Ankara[11] Keçiören 2008
Gordion[12] Çankaya 2009
Gimart[13] Yenimahalle 2014
Karum Alışveriş Merkezi[14] Çankaya 1991
Kentpark Alışveriş Merkezi[15] Çankaya 2010
Kızılay AVM[16] Çankaya 2011
Kuzu Effect Alışveriş Merkezi[17] Çankaya 2019
Metromall[18] Etimesgut 2017
Minasera Çankaya 2008
Next Level[19] Çankaya 2013
Nata Vega[20] Mamak 2011
Panora[21] Çankaya 2008
Podium[22] Yenimahalle 2015
Optimum Outlet (Ankara)[23] Etimesgut 2004
Taurus[24] Çankaya 2013
365[25] Çankaya 2008
Vega Subayevleri[26] Keçiören 2020

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ https://www.atakule.com.tr/kurumsal
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  4. ^ http://www.arcadium.com.tr/kurumsal
  5. ^ http://www.antaresavm.com.tr/kurumsal.html
  6. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  7. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  8. ^ http://www.anatolium-ankara.com/tr/kurumsal/avm-genel-bilgi
  9. ^ http://www.bilkentcenter.com.tr/mobile/hakkimizda.php
  10. ^ http://www.cepaavm.com.tr/mobil/kurumsal.php
  11. ^ http://www.forum-ankara.com/hakkinda
  12. ^ http://www.gordion-avm.com/hakkinda
  13. ^ http://www.gimart.com.tr/kurumsal.html
  14. ^ http://avmkarum.com/kurumsal/
  15. ^ http://kentpark.com.tr/kurumsal
  16. ^ http://kizilayalisverismerkezi.com.tr/kurumsal
  17. ^ https://www.kuzueffectavm.com/kurumsal
  18. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  19. ^ http://www.nextlevelavm.com.tr/tr/kurumsal
  20. ^ http://www.natavega.com.tr/kurumsal
  21. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2018. 
  22. ^ http://ankarapodium.com/kurumsal
  23. ^ http://ronesans.com/tr/projects/ankara-optimum-aliveri-merkezi [ölü/kırık bağlantı]
  24. ^ http://www.taurusavm.com.tr/sayfa/kurumsal
  25. ^ http://www.365.com.tr/tr/kurumsal
  26. ^ https://vegaavmsubayevleri.com/sayfa/kurumsal