Altın Küre Ödül Törenleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Altın Küre Ödülü, yerli ve yabancı en iyi filmlere Hollywood Foreign Press Association'ın (HFPA) 93 üyesi tarafından verilen bir Amerikan ödülüdür.

# Tarih Sunucu
1. Altın Küre Ödülleri 1944 Bilinmiyor
2. Altın Küre Ödülleri 1945
3. Altın Küre Ödülleri Mart 30, 1946
4. Altın Küre Ödülleri Şubat 26, 1947
5. Altın Küre Ödülleri Mart 10, 1948
6. Altın Küre Ödülleri Mart 16, 1949
7. Altın Küre Ödülleri Şubat 23, 1950
8. Altın Küre Ödülleri Şubat 28, 1951
9. Altın Küre Ödülleri Şubat 21, 1952
10. Altın Küre Ödülleri Şubat 26, 1953
11. Altın Küre Ödülleri Şubat 22, 1954
12. Altın Küre Ödülleri Şubat 24, 1955
13. Altın Küre Ödülleri Şubat 23, 1956
14. Altın Küre Ödülleri Şubat 28, 1957
15. Altın Küre Ödülleri Şubat 22, 1958
16. Altın Küre Ödülleri Mart 5, 1959
17. Altın Küre Ödülleri Mart 10, 1960
18. Altın Küre Ödülleri Mart 16, 1961
19. Altın Küre Ödülleri Mart 5, 1962
20. Altın Küre Ödülleri Mart 5, 1963
21. Altın Küre Ödülleri Mart 11, 1964
22. Altın Küre Ödülleri Şubat 8, 1965
23. Altın Küre Ödülleri Şubat 28, 1966
24. Altın Küre Ödülleri Şubat 15, 1967
25. Altın Küre Ödülleri Şubat 12, 1968
26. Altın Küre Ödülleri Şubat 24, 1969
27. Altın Küre Ödülleri Şubat 2, 1970
28. Altın Küre Ödülleri Şubat 5, 1971
29. Altın Küre Ödülleri Şubat 6, 1972
30. Altın Küre Ödülleri Ocak 28, 1973
31. Altın Küre Ödülleri Ocak 26, 1974
32. Altın Küre Ödülleri Ocak 25, 1975
33. Altın Küre Ödülleri Ocak 24, 1976
34. Altın Küre Ödülleri Ocak 29, 1977
35. Altın Küre Ödülleri Ocak 28, 1978
36. Altın Küre Ödülleri Ocak 27, 1979
37. Altın Küre Ödülleri Ocak 26, 1980
38. Altın Küre Ödülleri Ocak 31, 1981
39. Altın Küre Ödülleri Ocak 30, 1982
40. Altın Küre Ödülleri Ocak 29, 1983
41. Altın Küre Ödülleri Ocak 28, 1984
42. Altın Küre Ödülleri Ocak 27, 1985
43. Altın Küre Ödülleri Ocak 24, 1986
44. Altın Küre Ödülleri Ocak 31, 1987
45. Altın Küre Ödülleri Ocak 23, 1988
46. Altın Küre Ödülleri Ocak 28, 1989
47. Altın Küre Ödülleri Ocak 20, 1990
48. Altın Küre Ödülleri Ocak 19, 1991
49. Altın Küre Ödülleri Ocak 18, 1992
50. Altın Küre Ödülleri Ocak 24, 1993
51. Altın Küre Ödülleri Ocak 22, 1994
52. Altın Küre Ödülleri Ocak 21, 1995 John Larroquette, Janine Turner
53. Altın Küre Ödülleri Ocak 21, 1996 Bilinmiyor
54. Altın Küre Ödülleri Ocak 19, 1997
55. Altın Küre Ödülleri Ocak 18, 1998
56. Altın Küre Ödülleri Ocak 24, 1999
57. Altın Küre Ödülleri Ocak 23, 2000
58. Altın Küre Ödülleri Ocak 21, 2001
59. Altın Küre Ödülleri Ocak 20, 2002
60. Altın Küre Ödülleri Ocak 19, 2003
61. Altın Küre Ödülleri Ocak 25, 2004
62. Altın Küre Ödülleri Ocak 16, 2005
63. Altın Küre Ödülleri Ocak 16, 2006
64. Altın Küre Ödülleri Ocak 15, 2007
65. Altın Küre Ödülleri Ocak 13, 2008[not 1]
66. Altın Küre Ödülleri Ocak 11, 2009
67. Altın Küre Ödülleri Ocak 17, 2010 Ricky Gervais
68. Altın Küre Ödülleri Ocak 16, 2011
69. Altın Küre Ödülleri Ocak 15, 2012
70. Altın Küre Ödülleri Ocak 13, 2013 Tina Fey, Amy Poehler
71. Altın Küre Ödülleri Ocak 12, 2014
72. Altın Küre Ödülleri Ocak 11, 2015
73. Altın Küre Ödülleri Ocak 10, 2016 Ricky Gervais
74. Altın Küre Ödülleri Ocak 8, 2017 Jimmy Fallon
75. Altın Küre Ödülleri Ocak 7, 2018 Seth Meyers
Notlar
  1. ^ Writers Guild of America grevinden dolayı tören iptal edildi ve kazananların ilân edildiği bir basın toplantısı yapıldı.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]