All Elite Wrestling çalışanları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

All Elite Wrestling (AEW), 2019 yılında kurulan profesyonel güreş federasyonu. Aşağıdaki listede profesyonel güreşçi, yorumcular, ring anonsörleri ve diğer pozisyonlarda bulunan çalışanlar yer almaktadır. Ayrıca yöneticiler de bulunmaktadır.

Ayrıca All Elite Wrestling'in ortak olduğu Çin Oriental Wrestling Entertainment (OWE) ve Meksika'nın Lucha Libre AAA Worldwide (AAA) şirketlerindeki güreşçiler de AEW etkinliklerinde görünmektedir.

Çalışanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Erkek güreşçiler[değiştir | kaynağı değiştir]

The Young Bucks - Nick Jackson ve Matt Jackson (soldan sağa)
Ring adı Gerçek adı Notlar
Page, "Hangman" Adam"Hangman" Adam Page[1][2] Stevie Woltz
Angélico, Angélico[3] Adam Bridle
Culter, BrandonBrandon Culter[4] Brandon Bogle Yönetici İçerik Üreticisi[4]
Jericho, ChrisChris Jericho[1][5] Christopher Irvine
Daniels, ChristopherChristopher Daniels[1][6] Daniel Covell Yetenek İlişkileri Başkanı[7]
Taylor, ChuckChuck Taylor[8] Dustin Howard
Cima, Cima[9] Nobuhiko Oshima Oriental Wrestling Entertainment Başkanı
Cody, Cody[1][10] Cody Runnels Rhodes Genel Müdür Yardımcısı
Allin, DarbyDarby Allin[11] Bilinmiyor
Rhodes, DustinDustin Rhodes[12][13] Dustin Runnels
Uno, EvilEvil Uno[14] Nicolas Dansereau
Kazarian, FrankieFrankie Kazarian[1][6] Frank Gerdelman
Kassidy, IsiahIsiah Kassidy[15] Bilinmiyor
Evans, JackJack Evans[16] Jack Miller
Havoc, JimmyJimmy Havoc[7] James Mcahren
Janela, JoeyJoey Janela[1][17] Joseph Janela
Moxley, JonJon Moxley[18] Jonathan Good
Boy, JungleJungle Boy[19] Jack Perry
Omega, KennyKenny Omega[20] Tyson Smith Genel Müdür Yardımcısı[21]
Sabian, KipKip Sabian[22] Simon Kippen
Luchasaurus, Luchasaurus[23] Austin Matelson
Quen, MarqMarq Quen[15] DeQuentin Redden[24]
Jackson, MattMatt Jackson[1][2] Matthew Massie Genel Müdür Yardımcısı
Nakazawa, MichaelMichael Nakazawa[25][26] Shoji Nakazawa
MJF, MJF[1][17] Max Friedman
Jackson, NickNick Jackson[1][2] Nicholas Massie Genel Müdür Yardımcısı
Pac, Pac[1][17] Benjamin Satterly
Pentagón Jr., Pentagón Jr.[27] Gizli[Not 1] AAA Dünya Takım Şampiyonu
Avalon, PeterPeter Avalon[28] Peter Avalon
Fénix, ReyRey Fénix[27] Gizli[Not 1] AAA Mega Şampiyonu
Guevara, SammySammy Guevara[8] Sammy Guevara
Sky, ScorpioScorpio Sky[1][6] Schuyler Andrews
Spears, ShawnShawn Spears[29] Ronnie Arneill
Kiss, SonnySonny Kiss[30] Bilinmiyor
Grayson, StuStu Grayson[14] Marc Dionne
Beretta, TrentTrent Beretta[8] Greg Marasciulo

Kadın güreşçiler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ring adı Gerçek adı Notlar
Allie, Allie[31] Laura Dennis
Kong, AwesomeAwesome Kong Kia Stevens
Priestley, BeaBea Priestley[32] Beatrice Priestley
Rhodes, BrandiBrandi Rhodes[2] Brandi Runnels Cody'nin Menajeri
Baş Marka Sorumlusu
Baker, BrittBritt Baker[33][34] Brittany Baker
Shida, HikaruHikaru Shida[35] Hikaru Shida
Rae, KylieKylie Rae[8] Brianna Sparrey
Bates, LevaLeva Bates[28] Leva Bates Marka Koordinatörü[36]
Rose, NylaNyla Rose[8] Nyla Rose
Ford, PenelopePenelope Ford[17] Olivia Hasler Joey Janela'nın Menajeri
Riho, Riho[37] Bilinmiyor
Gibbs, SadieSadie Gibbs[38] Bilinmiyor

Hakemler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ring adı Gerçek adı Notlar
Edwards, AubreyAubrey Edwards[39] Aubrey Edwards
Remsburg, BryceBryce Remsburg[40] Bryce Remsburg
Hebner, EarlEarl Hebner[41] Earl Hebner
Turner, PaulPaul Turner[42] Paul Turner
Knox, RickRick Knox[16] Rick Knox

Yayın takımı[değiştir | kaynağı değiştir]

Ring adı Gerçek adı Notlar
Marvez, AlexAlex Marvez Alex Marvez Yorumcu[43]
Atout, AliciaAlicia Atout Alicia Atout Arka alan röportajcısı[44]
Excalibur, Excalibur Marc Letzmann Yorumcu[44]
Savinovich, HugoHugo Savinovich Hugo Savinovich İspanyolca yorumcu[45]
Ross, JimJim Ross James Ross Yorumcu
Kıdemli Danışman[46]
Roberts, JustinJustin Roberts Justin Roberts Ring anonsörü[44]

Arka alan çalışanları[değiştir | kaynağı değiştir]

Ring adı Gerçek adı Notlar
Gunn, BillyBilly Gunn[47] Monty Sopp Antrenör[43]
Whitmer, B.J.B.J. Whitmer[48] Benjamin Whitmer Antrenör[43]
Meyers, ChristinaChristina Meyers[49] Christina Meyers
Malenko, DeanDean Malenko Dean Simon Antrenör[50]
Kıdemli Yapımcı[50]
Cutler, DeniseDenise Cutler Denise Cutler Terzi[51]
Jones, JeffJeff Jones[52] Jeffrey Jones
Lynn, JerryJerry Lynn[53] Jeremy Lynn Antrenör
Mitchell, KeithKeith Mitchell[54] Keith Mitchell Yapımcı
Cuellari, MichaelMichael Cuellari[7] Michael Cuellari Yapımcı Ortağı[55]
Koordinatör[19]
Morffi, RafaelRafael Morffi[56] Rafael Morffi Canlı Etkinlikler Yönetmeni
Gray, SandraSandra Gray Sandra Gray Terzi[57]
Carr, ShawnShawn Carr Shawn Carr Ring Ekip Başkanı[58]

Kurumsal çalışan[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Notlar
Harrington, ChrisChris Harrington[59] İşletme Stratejisi Genel Müdürü
Massie, DanaDana Massie[33] Baş Mağazacılık Memuru[60]
Pazarlama Direktörü[61]
Sobic, NikNik Sobic Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı[62]
Khan, ShahidShahid Khan[63] Sahip
Khan, TonyTony Khan[10] Başkan
İcra kurulu başkanı

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b Lucha libre'de maskeli güreşçilerin gerçek kimlik, doğum tarihi vb. kamuoyu bilgileri gizli tutulmaktadır. Haberler, Lucha Libre geleneklerine saygılı olarak bulabilse bile gerçek isimleri rapor etmemekte ve söylenti yaymamaktadır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c d e f g h i j k Martinez, Philip (8 Ocak 2019). "All Elite Wrestling Press Conference: Everything Announced". Newsweek. 2 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2019. 
  2. ^ a b c d Martin, Adam (2 Ocak 2019). "AEW talent contracts are officially signed, Goldust congratulates Cody Rhodes". WrestleView. 3 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ocak 2019. 
  3. ^ Satin, Ryan (8 Mayıs 2019). "Angelico Signs With All Elite Wrestling". ProWrestlingSheet.com. 8 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2019. 
  4. ^ a b ""Upfront" - Being The Elite Ep. 152". YouTube. Being the Elite. 20 Mayıs 2019. 20 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Mayıs 2019. 
  5. ^ Campbell, Brian (8 Ocak 2019). "Chris Jericho shocks by signing with All Elite Wrestling as AEW rally hits a home run". CBS Sports. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ocak 2019. 
  6. ^ a b c Satin, Ryan (7 Ocak 2019). "SoCal Uncensored Sign All Elite Wrestling Contracts". Pro Wrestling Sheet. 28 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ocak 2019. 
  7. ^ a b c Quarrinton, Norm (6 Şubat 2019). "WATCH: Jimmy Havoc Joins All Elite Wrestling Via Cool Hype Video". Pro Wrestling Sheet. 25 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2019. 
  8. ^ a b c d e Rose, Bryan (7 Şubat 2019). "AEW ANNOUNCES NEW TALENT FOR DOUBLE OR NOTHING". F4wonline. Wrestling Observer Newsletter. 26 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Şubat 2019. 
  9. ^ Dan Gartland (10 Ocak 2019). "All Elite Wrestling Roster: Everyone Signed to AEW So Far". Sports Illustrated. 2 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2019. 
  10. ^ a b Crosby, Jack (1 Ocak 2019). "New promotion All Elite Wrestling announced along with AEW Double or Nothing event". CBS Sports. 2 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2019. 
  11. ^ Lambert, Jeremy (12 Nisan 2019). "Darby Allin Signs With AEW | Fightful Wrestling". Fightful. 12 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2019. 
  12. ^ AEW Staff (21 Mayıs 2019). "Euthanasia (or How Do You Express Your Love?): Cody and Dustin Set To Lock Horns At "DoN"". AllEliteWrestling.com. 6 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2019. 
  13. ^ Staszewski, Joseph (20 Nisan 2019). "Cody Rhodes' Double or Nothing opponent is former WWE star". New York Post. 23 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2019. 
  14. ^ a b "#TheDarkOrder is #AllElite @EvilUno & @stu_dos". Twitter.com. All Elite Wrestling. 10 Haziran 2019. 20 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Haziran 2019. 
  15. ^ a b Currier, Joseph (22 Nisan 2019). "Private Party join AEW tag team division". F4wonline. Wrestling Observer Newsletter. 22 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Nisan 2019.  Bilinmeyen parametre |= görmezden gelindi (yardım)
  16. ^ a b Currier, Joseph (9 Mayıs 2019). "Jack Evans, coach Jerry Lynn, referee Rick Knox join AEW". F4wonline. Wrestling Observer Newsletter. 9 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2019. 
  17. ^ a b c d Satin, Ryan (8 Ocak 2019). "WATCH: All Elite Wrestling Rally Outside of TIAA Bank Field". Pro Wrestling Sheet. 3 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2019. 
  18. ^ AEW Staff (25 Mayıs 2019). "AEW Signs Superstar Jon Moxley to Multi-Year Deal". AllEliteWrestling.com. 27 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2019. 
  19. ^ a b "Road To Double Or Nothing - Episode 01". YouTube. Nightmare Family. 24 Ocak 2019. 14 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2019. 
  20. ^ Currier, Joseph (7 Şubat 2019). "KENNY OMEGA SIGNS WITH ALL ELITE WRESTLING". F4wonline. Wrestling Observer Newsletter. 26 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Şubat 2019. 
  21. ^ Lambert, Jeremy (7 Şubat 2019). "Kenny Omega Officially Joins AEW; Named Executive Vice President". Fightful. 26 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Şubat 2019. 
  22. ^ Currier, Joseph (20 Şubat 2019). "OVER BUDGET BATTLE ROYALE RETURNING FOR AEW DOUBLE OR NOTHING". F4wonline. Wrestling Observer Newsletter. 11 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Şubat 2019. 
  23. ^ "He has a Masters Degree and now...@JudasDraven / #LuchaSaurus is #AllElite". Twitter. All Elite Wrestling. 28 Mayıs 2019. 6 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2019. 
  24. ^ "Marq Quen". ProFightDB.com. Pro Fight DB. 29 Kasım 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Haziran 2019. 
  25. ^ Lambert, Jeremy (4 Mart 2019). "AEW Announces Signing of Michael Nakazawa". Fightful. 6 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mart 2019. 
  26. ^ ".@MichaelNakazawa is #AllElite #AEW". Twitter. All Elite Wrestling. 5 Mart 2019. 6 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mart 2019. 
  27. ^ a b Rose, Bryan (2 Şubat 2019). "Young Bucks invite Pentagon Jr. & Fenix to AEW". F4wonline. Wrestling Observer Newsletter. 26 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Şubat 2019. 
  28. ^ a b Lambert, Jeremy (22 Nisan 2019). "Peter Avalon, Leva Bates, And Private Party Join AEW Roster". Fightful. 15 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2019. 
  29. ^ "Welcome to the team @Perfec10n #ShawnSpears is #AllElite". Twitter.com. All Elite Wrestling. 12 Haziran 2019. 20 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Haziran 2019. 
  30. ^ ".@SonnyKissXO is #ALLELITE and will be at #DOUBLEorNOTHING". Twitter. All Elite Wrestling. 7 Şubat 2019. 6 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2019. 
  31. ^ Currier, Joseph (21 Mart 2019). "Former Knockouts Champion Allie signs with All Elite Wrestling". F4WOnline.com. Wrestling Observer Newsletter. 21 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mart 2019. 
  32. ^ Currier, Joseph (27 Şubat 2019). "Bea Priestley to make AEW debut at Fight for the Fallen". F4WOnline.com. Wrestling Observer Newsletter. 29 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2019. 
  33. ^ a b Rose, Bryan (2 Ocak 2019). "Britt Baker signs with All Elite Wrestling". F4WOnline.com. Wrestling Observer Newsletter. 9 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ocak 2019. 
  34. ^ "The Road to Double or Nothing Episode #3". YouTube.com. Nightmare Family. 12 Şubat 2019. 18 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2019. 
  35. ^ Lambert, Jeremy (9 Nisan 2019). "Hikaru Shida Joins All Elite Wrestling | Fightful Wrestling". Fightful.com. 10 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Nisan 2019. 
  36. ^ Thompson, Andrew (22 Haziran 2019). "Brandi Rhodes Reveals That Leva Bates Is Her Right-Hand Woman, Talks Leva's Role As A "Coordinator"". Fightful.com. Fightful. 23 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Haziran 2019. 
  37. ^ Currier, Joseph (13 Mayıs 2019). "Two tag matches added to AEW Double or Nothing". F4WOnline.com. Wrestling Observer Newsletter. 14 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Mayıs 2019. 
  38. ^ Meltzer, Dave (20 Mart 2019). "SADIE GIBBS SIGNS WITH ALL ELITE WRESTLING". F4WOnline.com. Wrestling Observer Newsletter. 20 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Mart 2019. 
  39. ^ ". @RefAubrey is #AllEliteWelcome to the team Aubrey Edwards". Twitter.com. All Elite Wrestling. 14 Mayıs 2019. 6 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2019. 
  40. ^ ""Ransom Note" - Being The Elite Ep. 150". YouTube.com. Being the Elite. 6 Mayıs 2019. 19 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2019. 
  41. ^ "Welcome to the team....#EarlHebner is #AllElite". Twitter.com. All Elite Wrestling. 14 Mayıs 2019. 6 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2019. 
  42. ^ "Please help us welcome @RefTurnerAEW to the team.Paul Turner is #AllElite". Twitter.com. All Elite Wrestling. 14 Mayıs 2019. 6 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2019. 
  43. ^ a b c Johnson, Mike (11 Ocak 2019). "DID VINCE KNOW ABOUT JERICHO SIGNING?, KHAN ON GOLDBERG, THE REACTION WITHIN WWE TO AEW FORMING AND MORE NOTES". PWInsider.com. 17 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ocak 2019. 
  44. ^ a b c Currier, Joseph (3 Nisan 2019). "Jim Ross signs three-year deal with All Elite Wrestling". F4WOnline.com. Wrestling Observer Newsletter. 3 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Nisan 2019. 
  45. ^ Manolo Has Pizzazz (17 Mart 2019). "Rey de Reyes review: Young Bucks are AAA tag team champions". CagesideSeats.com. 6 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mart 2019. 
  46. ^ Barrasso, Justin (3 Nisan 2019). "Jim Ross is joining AEW: "I'm back in the game"". SI.com. Sports Illustrated. 6 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Nisan 2019. 
  47. ^ Ferrnandes, Steven (8 Ocak 2019). "JERICHO SIGNS AEW DEAL, BILLY GUNN ON BOARD AS PRODUCER, STARRCAST 2 AND MORE". PWInsider.com. 9 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2019. 
  48. ^ Martin, Adam (2 Ocak 2019). "AEW News: Cody Rhodes and Matt Jackson on launch, Merchandise, Behind the scenes name". WrestleView.com. 12 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ocak 2019. 
  49. ^ Radican, Sean (14 Mayıs 2019). "ROH/AEW News: AEW hires longtime ROH referee Paul Turner, former ROH officer worker also hired, Jerry Lynn added as a coach (w/Radican's Analysis)". PWTorch.com. 29 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2019. 
  50. ^ a b Currier, Joseph (24 Mayıs 2019). "Dean Malenko signs with AEW as senior producer/coach". F4WOnline.com. Wrestling Observer Newsletter. 24 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mayıs 2019. 
  51. ^ "AEW - The Road to Double or Nothing - Episode 09". YouTube.com. All Elite Wrestling. 28 Mart 2019. Erişim tarihi: 3 Nisan 2019. 
  52. ^ Radican, Sean (8 Ocak 2019). "AEW News: Shad Khan's role in AEW officially announced, what is known about the AEW power structure so far". PWTorch.com. 14 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ocak 2019. 
  53. ^ Johnson, Mike (8 Mayıs 2019). "AEW HIRES FORMER ECW WORLD CHAMP, JERICHO ON CODY & MORE | PWInsider.com". Pwinsider.com. 9 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2019. 
  54. ^ Lambert, Jeremy (18 Nisan 2019). "Fight Size Update: Braun Strowman Karaoke, Randy Orton Bumps Kendrick Lamar, Sasha Banks, More". Fightful.com. 19 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2019. 
  55. ^ "AEW - The Road to Fight for the Fallen - Episode 01". YouTube.com. All Elite Wrestling. 26 Haziran 2019. 15 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Haziran 2019. 
  56. ^ Johnson, Mike (10 Haziran 2019). "AEW MAKES BIG BEHIND THE SCENES HIRE". PWInsider.com. PW Insider. 24 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Haziran 2019. 
  57. ^ "AEW - The Road to Double or Nothing - Episode 08". YouTube.com. All Elite Wrestling. 21 Mart 2019. 22 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mart 2019. 
  58. ^ ""Backstage At Double Or Nothing" - Being The Elite Ep. 154". YouTube.com. Being the Elite. 28 Mayıs 2019. 29 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2019. 
  59. ^ "Wrestlenomics Radio: Mookie gets hired by AEW, adventures in Japan; "Buffalo Brothers" car accident". Audioboom. Wrestlenomics Radio. 13 Ocak 2019. 14 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ocak 2019. 
  60. ^ "Tony Khan: Why AEW will be a success, TV Deal, Double or Nothing, CM Punk". YouTube. Chris Van Vliet. 24 Nisan 2019. 27 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2019. 
  61. ^ "AEW - The Road to Double or Nothing - Episode 06". YouTube. Nightmare Family. 7 Mart 2019. 6 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mart 2019. 
  62. ^ "AEW - The Road to Fyter Fest - Episode 02". YouTube.com. Nightmare Family. 12 Haziran 2019. 20 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Haziran 2019. 
  63. ^ Scherer, Dave (8 Ocak 2019). "THE KHANS RELEASE STATEMENT ON WHAT WE CAN EXPECT FROM ALL ELITE WRESTLING". PWInsider. 9 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2019. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]