Aşk-ı Memnu bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Aşk-ı Memnu, Kanal D'de yayınlanmış Türk romantik-drama dizisidir. Dizi, Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanının günümüze uyarlamasıdır. Senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından yazılan dizi iki sezon, toplam 79 bölüm devam etmiştir. Tüm bölümleri Hilal Saral yönetmiştir.

Dizinin ilk sezonu 4 Eylül 2008'de başladı ve 18 Haziran 2009'da bitti. 38 bölüm devam eden sezonun reyting ortalaması 9,92'dir. İkinci sezon 3 Eylül 2009'la 24 Haziran 2010 arasında 41 bölüm olarak yayımlandı. Reyting ortalaması ise 15,91'dir.

Dizi Bihter adlı genç bir kadının kendisinden yaşça büyük Adnan'la evlenmesini ve daha sonra kocasını, onun yeğeni Behlül'le aldatmasını konu almaktadır. Bihter ve Behlül ilk başta birbirlerine olan ilgilerini inkar ederler fakat daha sonra bunla başa çıkamaz ve kabullenirler. Bihter'in annesi Firdevs, bu ilişkiyi ilk fark eden kişidir ve kızının evliliğini korumak için Behlül'ün ilgisini Adnan'ın kızı Nihal'e yönlendirmeye çalışır. Nihal, yıllardır Behlül'e gizliden gizliye aşıktır. Behlül, Bihter'le olan ilişkisinden korkmaya başladığı için yavaş yavaş Nihal'e yönelir ve onunla evlenmeye karar verir.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihi Bitiş tarihi
1 38 4 Eylül 2008 (2008-09-04) 18 Haziran 2009 (2009-06-18)
2 41 3 Eylül 2009 (2009-09-03) 24 Haziran 2010 (2010-06-24)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (2008-09)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Türkiye izleyicisi
(milyon)
Sıralama
1 1 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 4 Eylül 2008 10,1[1] 1[1]
2 2 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 11 Eylül 2008 9,6[2] 1[2]
3 3 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 18 Eylül 2008 10,5[3] 2[3]
4 4 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 25 Eylül 2008 10,3[4] 1[4]
5 5 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 9 Ekim 2008 10,3[5] 2[5]
6 6 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 16 Ekim 2008 11[6] 2[6]
7 7 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 23 Ekim 2008 10,3[7] 2[7]
8 8 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 30 Ekim 2008 11,7[8] 1[8]
9 9 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 6 Kasım 2008 10,6[9] 3[9]
10 10 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 13 Kasım 2008 10,6[10] 2[10]
11 11 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 20 Kasım 2008 11,7[11] 2[11]
12 12 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 27 Kasım 2008 12[12] 2[12]
13 13 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 4 Aralık 2008 12,5[13] 2[13]
14 14 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 18 Aralık 2008 13,1[14] 1[14]
15 15 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 25 Aralık 2008 12,6[15] 2[15]
16 16 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 8 Ocak 2009 13,8[16] 1[16]
17 17 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 22 Ocak 2009 11,5[17] 3[17]
18 18 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 29 Ocak 2009 13,4[18] 1[18]
19 19 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 5 Şubat 2009 12,2[19] 1[19]
20 20 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 12 Şubat 2009 13,8[20] 1[20]
21 21 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 19 Şubat 2009 15,7[21] 1[21]
22 22 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 26 Şubat 2009 13,8[22] 1[22]
23 23 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 5 Mart 2009 14,9[23] 1[23]
24 24 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 12 Mart 2009 13,9[24] 1[24]
25 25 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 19 Mart 2009 15,2[25] 1[25]
26 26 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 26 Mart 2009 18,4[26] 1[26]
27 27 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 2 Nisan 2009 15,5[27] 1[27]
28 28 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 9 Nisan 2009 14[28] 2[28]
29 29 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 16 Nisan 2009 15,9[29] 1[29]
30 30 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 23 Nisan 2009 15,6[30] 1[30]
31 31 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 30 Nisan 2009 15,7[31] 1[31]
32 32 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 7 Mayıs 2009 15,3[32] 1[32]
33 33 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 14 Mayıs 2009 14,5[33] 2[33]
34 34 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 21 Mayıs 2009 15,8[34] 2[34]
35 35 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 28 Mayıs 2009 13,7[35] 2[35]
36 36 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 4 Haziran 2009 16,2[36] 2[36]
37 37 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 11 Haziran 2009 15,8[37] 2[37]
38 38 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 18 Haziran 2009 16,14[38] 1[38]

Sezon 2 (2009-10)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Türkiye izleyicisi
(milyon)
Sıralama
39 1 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 3 Eylül 2009 17.5[39] 1[39]
40 2 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 10 Eylül 2009 17.1[40] 1[40]
41 3 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 17 Eylül 2009 15.7[41] 1[41]
42 4 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 24 Eylül 2009 15.1[42] 2[42]
43 5 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 1 Ekim 2009 17.7[43] 1[43]
44 6 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 8 Ekim 2009 18.5[44] 1[44]
45 7 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 15 Ekim 2009 18.5[45] 1[45]
46 8 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 22 Ekim 2009 17.5[46] 1[46]
47 9 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 29 Ekim 2009 16.3[47] 1[47]
48 10 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 5 Kasım 2009 15.4[48] 1[48]
49 11 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 12 Kasım 2009 18.3[49] [49]
50 12 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 19 Kasım 2009 18.1[50] 1[50]
51 13 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 26 Kasım 2009 17.9[51] 1[51]
52 14 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 3 Aralık 2009 16.1[52] 1[52]
53 15 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 10 Aralık 2009 18.9[53] 1[53]
54 16 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 17 Aralık 2009 17.6[54] 1[54]
55 17 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 24 Aralık 2009 19.9[55] 1[55]
56 18 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 7 Ocak 2010 19.4[56] 1[56]
57 19 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 14 Ocak 2010 17.1[57] 1[57]
58 20 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 21 Ocak 2010 18.2[58] 1[58]
59 21 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 4 Şubat 2010 17.6[59] 1[59]
60 22 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 11 Şubat 2010 16.2[60] 2[60]
61 23 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 18 Şubat 2010 19.8[61] 1[61]
62 24 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 25 Şubat 2010 20.0[62] 1[62]
63 25 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 4 Mart 2010 19.9[63] 1[63]
64 26 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 11 Mart 2010 20.2[64] 1[64]
65 27 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 18 Mart 2010 18.9[65] 1[65]
66 28 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 25 Mart 2010 17.5[66] 1[66]
67 29 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 1 Nisan 2010 17.3[67] 1[67]
68 30 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 8 Nisan 2010 18.9[68] 1[68]
69 31 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 15 Nisan 2010 20.4[69] 1[69]
70 32 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 22 Nisan 2010 20.3[70] 1[70]
71 33 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 29 Nisan 2010 21.1[71] 1[71]
72 34 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 6 Mayıs 2010 20.7[72] 1[72]
73 35 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 13 Mayıs 2010 20.3[73] 1[73]
74 36 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 20 Mayıs 2010 18.5[74] 1[74]
75 37 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 27 Mayıs 2010 20.2[75] 1[75]
76 38 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 3 Haziran 2010 17.9[76] 1[76]
77 39 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 10 Haziran 2010 21.2[77] 1[77]
78 40 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 17 Haziran 2010 18.4[78] 1[78]
79 41 Hilal Saral Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu 24 Haziran 2010 27.1[79] 1[79]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "TRT'nin yaptığı yobazlık". 5 Eylül 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124141710/http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/9829157.asp. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  2. ^ a b "2 diziyle perşembe birincisi". hurriyet.com.tr. 12 Eylül 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124142418/http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/9877912.asp. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  3. ^ a b [https://web.archive.org/web/20141124142447/http://www.medyatava.com/rating/2008-09-18 "18 Eylül 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu"]. medyatava.com. 18 Eylül 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124142447/http://www.medyatava.com/rating/2008-09-18. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  4. ^ a b "Perşembe birincisi". hurriyet.com.tr. 26 Eylül 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124142510/http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/9994789.asp. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  5. ^ a b "9 Ekim 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 9 Ekim 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124142949/http://www.medyatava.com/rating/2008-10-09. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  6. ^ a b [https://web.archive.org/web/20141124142952/http://www.medyatava.com/rating/2008-10-16 "16 Ekim 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu"]. medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124142952/http://www.medyatava.com/rating/2008-10-16. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  7. ^ a b "23 Ekim 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124142957/http://www.medyatava.com/rating/2008-10-23. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  8. ^ a b "Perşembe birincisi". hurriyet.com.tr. 31 Ekim 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143141/http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/10247086.asp. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  9. ^ a b "6 Kasım 2008 Perşembe tarihli Rating tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143213/http://www.medyatava.com/rating/2008-11-06. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  10. ^ a b "13 Kasım 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143153/http://www.medyatava.com/rating/2008-11-13. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  11. ^ a b "20 Kasım 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143324/http://www.medyatava.com/rating/2008-11-20. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  12. ^ a b "27 Kasım 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143425/http://www.medyatava.com/rating/2008-11-27. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  13. ^ a b "4 Aralık 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143432/http://www.medyatava.com/rating/2008-12-04. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  14. ^ a b "18 Aralık 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143534/http://www.medyatava.com/rating/2008-12-18. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  15. ^ a b "25 Aralık 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143611/http://www.medyatava.com/rating/2008-12-25. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  16. ^ a b "Perşembe birincisi". hurriyet.com.tr. 9 Ocak 2009. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143614/http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/10734941.asp. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  17. ^ a b "22 Ocak 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143709/http://www.medyatava.com/rating/2009-01-22. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  18. ^ a b "29 Ocak 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124143731/http://www.medyatava.com/rating/2009-01-29. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  19. ^ a b "5 Şubat 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144003/http://www.medyatava.com/rating/2009-02-05. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  20. ^ a b "12 Şubat 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144016/http://www.medyatava.com/rating/2009-02-12. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  21. ^ a b "19 Şubat 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144018/http://www.medyatava.com/rating/2009-02-19. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  22. ^ a b "26 Şubat 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144146/http://www.medyatava.com/rating/2009-02-26. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  23. ^ a b "Perşembenin birincisi". hurriyet.com.tr. 5 Mart 2009. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144148/http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/11152588.asp. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  24. ^ a b "12 Mart 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144151/http://www.medyatava.com/rating/2009-03-12. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  25. ^ a b "Perşembenin birincisi". hurriyet.com.tr. 20 Mart 2009. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144322/http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/11255551.asp. Erişim tarihi: 7 Temmuz 2009. 
  26. ^ a b "26 Mart 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144433/http://www.medyatava.com/rating/2009-03-26. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  27. ^ a b "2 Nisan 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144458/http://www.medyatava.com/rating/2009-04-02. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  28. ^ a b "9 Nisan 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144647/http://www.medyatava.com/rating/2009-04-09. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  29. ^ a b "16 Nisan 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144728/http://www.medyatava.com/rating/2009-04-16. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  30. ^ a b "23 Nisan 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144730/http://www.medyatava.com/rating/2009-04-23. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  31. ^ a b "30 Nisan 2009 Reyting". haberden.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144826/http://www.haberden.com/reytingler/18888-30-nisan-2009-reyting.html. Erişim tarihi: 17 Kasım 2014. 
  32. ^ a b "7 Mayıs 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144855/http://www.medyatava.com/rating/2009-05-07. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  33. ^ a b "14 Mayıs 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124144857/http://www.medyatava.com/rating/2009-05-14. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  34. ^ a b "21 Mayıs 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124160018/http://www.medyatava.com/rating/2009-05-21. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  35. ^ a b "28 Mayıs 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124160020/http://www.medyatava.com/rating/2009-05-28. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  36. ^ a b "4 Haziran 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124160115/http://www.medyatava.com/rating/2009-06-04. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  37. ^ a b "11 Haziran 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124160143/http://www.medyatava.com/rating/2009-06-11. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  38. ^ a b "Her iki kişiden biri Aşk-ı Memnu izledi". milliyet.com.tr. 19 Haziran 2009. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141124160244/http://www.milliyet.com.tr/yasak-ask-rekor-kirdi/magazin/magazindetay/20.06.2009/1108636/default.htm. Erişim tarihi: 7 Temmuz 2014. 
  39. ^ a b "3 Eylül 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141205160334/http://www.medyatava.com/rating/2009-09-03. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  40. ^ a b "10 Eylül 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205163607/http://www.medyatava.com/rating/2009-09-10. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  41. ^ a b "17 Eylül 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205162025/http://www.medyatava.com/rating/2009-09-17. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  42. ^ a b "24 Eylül 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205163611/http://www.medyatava.com/rating/2009-09-24. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  43. ^ a b "1 Ekim 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20150507113820/http://www.medyatava.com/rating/2009-10-01. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  44. ^ a b "8 Ekim 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205163548/http://www.medyatava.com/rating/2009-10-08. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  45. ^ a b "15 Ekim 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205162016/http://www.medyatava.com/rating/2009-10-15. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  46. ^ a b "22 Ekim 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20150507114257/http://www.medyatava.com/rating/2009-10-22. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  47. ^ a b "29 Ekim 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205163624/http://www.medyatava.com/rating/2009-10-29. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  48. ^ a b "5 Kasım 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205162010/http://www.medyatava.com/rating/2009-11-05. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  49. ^ a b "12 Kasım 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205163555/http://www.medyatava.com/rating/2009-11-12. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  50. ^ a b "19 Kasım 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205161921/http://www.medyatava.com/rating/2009-11-19. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  51. ^ a b "26 Kasım 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205162020/http://www.medyatava.com/rating/2009-11-26. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  52. ^ a b "3 Aralık 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205163634/http://www.medyatava.com/rating/2009-12-03. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  53. ^ a b "10 Aralık 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205160339/http://www.medyatava.com/rating/2009-12-10. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  54. ^ a b "17 Aralık 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205160401/http://www.medyatava.com/rating/2009-12-17. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  55. ^ a b "24 Aralık 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205160349/http://www.medyatava.com/rating/2009-12-24. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  56. ^ a b "7 Ocak 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205160354/http://www.medyatava.com/rating/2010-01-07. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  57. ^ a b "14 Ocak 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205162002/http://www.medyatava.com/rating/2010-01-14. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  58. ^ a b "21 Ocak 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205161929/http://www.medyatava.com/rating/2010-01-21. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  59. ^ a b "4 Şubat 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20150507115652/http://www.medyatava.com/rating/2010-02-04. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  60. ^ a b "11 Şubat 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205161953/http://www.medyatava.com/rating/2010-02-11. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  61. ^ a b "18 Şubat 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205163629/http://www.medyatava.com/rating/2010-02-18. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  62. ^ a b "25 Şubat 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205161939/http://www.medyatava.com/rating/2010-02-25. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  63. ^ a b "4 Mart 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205161934/http://www.medyatava.com/rating/2010-03-04. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  64. ^ a b "11 Mart 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20150507120002/http://www.medyatava.com/rating/2010-03-11. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  65. ^ a b "18 Mart 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205162039/http://www.medyatava.com/rating/2010-03-18. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  66. ^ a b "25 Mart 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20150507120059/http://www.medyatava.com/rating/2010-03-25. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  67. ^ a b "1 Nisan 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205161945/http://www.medyatava.com/rating/2010-04-01. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  68. ^ a b "8 Nisan 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205163617/http://www.medyatava.com/rating/2010-04-08. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  69. ^ a b "15 Nisan 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205163600/http://www.medyatava.com/rating/2010-04-15. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  70. ^ a b "22 Nisan 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205160413/http://www.medyatava.com/rating/2010-04-22. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  71. ^ a b "29 Nisan 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205162031/http://www.medyatava.com/rating/2010-04-29. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  72. ^ a b "6 Mayıs 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205160408/http://www.medyatava.com/rating/2010-05-06. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  73. ^ a b "13 Mayıs 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205111337/http://www.medyatava.com/rating/2010-05-13. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  74. ^ a b "20 Mayıs 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205124430/http://www.medyatava.com/rating/2010-05-20. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  75. ^ a b "27 Mayıs 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205105831/http://www.medyatava.com/rating/2010-05-27. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  76. ^ a b "3 Haziran 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205131447/http://www.medyatava.com/rating/2010-06-03. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  77. ^ a b "10 Haziran 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205124423/http://www.medyatava.com/rating/2010-06-10. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  78. ^ a b "17 Haziran 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205112850/http://www.medyatava.com/rating/2010-06-17. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  79. ^ a b "24 Haziran 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20141205115906/http://www.medyatava.com/rating/2010-06-24. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]