Aşk-ı Memnu bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Aşk-ı Memnu, Kanal D'de yayınlanmış Türk romantik-drama dizisidir. Dizi, Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanının günümüze uyarlamasıdır. Senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından yazılan dizi iki sezon, toplam 79 bölüm devam etmiştir. Tüm bölümleri Hilal Saral yönetmiştir.

Dizinin ilk sezonu 4 Eylül 2008'de başladı ve 18 Haziran 2009'da bitti. 38 bölüm devam eden sezonun reyting ortalaması 9,92'dir. İkinci sezon 3 Eylül 2009'la 24 Haziran 2010 arasında 41 bölüm olarak yayımlandı. Reyting ortalaması ise 15,91'dir.

Dizi Bihter adlı genç bir kadının kendisinden yaşça büyük Adnan'la evlenmesini ve daha sonra kocasını, onun yeğeni Behlül'le aldatmasını konu almaktadır. Bihter ve Behlül ilk başta birbirlerine olan ilgilerini inkar ederler fakat daha sonra bunla başa çıkamaz ve kabullenirler. Bihter'in annesi Firdevs, bu ilişkiyi ilk fark eden kişidir ve kızının evliliğini korumak için Behlül'ün ilgisini Adnan'ın kızı Nihal'e yönlendirmeye çalışır. Nihal, yıllardır Behlül'e gizliden gizliye aşıktır. Behlül, Bihter'le olan ilişkisinden korkmaya başladığı için yavaş yavaş Nihal'e yönelir ve onunla evlenmeye karar verir.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
1384 Eylül 2008 (2008-09-04)18 Haziran 2009 (2009-06-18)
2413 Eylül 2009 (2009-09-03)24 Haziran 2010 (2010-06-24)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (2008-09)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiTürkiye izleyicisi
(milyon)
Sıralama
11Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu4 Eylül 200810,1[1]1[1]
22Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu11 Eylül 20089,6[2]1[2]
33Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu18 Eylül 200810,5[3]2[3]
44Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu25 Eylül 200810,3[4]1[4]
55Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu9 Ekim 200810,3[5]2[5]
66Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu16 Ekim 200811[6]2[6]
77Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu23 Ekim 200810,3[7]2[7]
88Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu30 Ekim 200811,7[8]1[8]
99Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu6 Kasım 200810,6[9]3[9]
1010Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu13 Kasım 200810,6[10]2[10]
1111Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu20 Kasım 200811,7[11]2[11]
1212Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu27 Kasım 200812[12]2[12]
1313Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu4 Aralık 200812,5[13]2[13]
1414Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu18 Aralık 200813,1[14]1[14]
1515Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu25 Aralık 200812,6[15]2[15]
1616Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu8 Ocak 200913,8[16]1[16]
1717Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu22 Ocak 200911,5[17]3[17]
1818Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu29 Ocak 200913,4[18]1[18]
1919Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu5 Şubat 200912,2[19]1[19]
2020Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu12 Şubat 200913,8[20]1[20]
2121Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu19 Şubat 200915,7[21]1[21]
2222Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu26 Şubat 200913,8[22]1[22]
2323Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu5 Mart 200914,9[23]1[23]
2424Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu12 Mart 200913,9[24]1[24]
2525Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu19 Mart 200915,2[25]1[25]
2626Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu26 Mart 200918,4[26]1[26]
2727Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu2 Nisan 200915,5[27]1[27]
2828Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu9 Nisan 200914[28]2[28]
2929Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu16 Nisan 200915,9[29]1[29]
3030Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu23 Nisan 200915,6[30]1[30]
3131Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu30 Nisan 200915,7[31]1[31]
3232Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu7 Mayıs 200915,3[32]1[32]
3333Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu14 Mayıs 200914,5[33]2[33]
3434Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu21 Mayıs 200915,8[34]2[34]
3535Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu28 Mayıs 200913,7[35]2[35]
3636Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu4 Haziran 200916,2[36]2[36]
3737Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu11 Haziran 200915,8[37]2[37]
3838Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu18 Haziran 200916,14[38]1[38]

Sezon 2 (2009-10)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiTürkiye izleyicisi
(milyon)
Sıralama
391Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu3 Eylül 200917.5[39]1[39]
402Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu10 Eylül 200917.1[40]1[40]
413Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu17 Eylül 200915.7[41]1[41]
424Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu24 Eylül 200915.1[42]2[42]
435Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu1 Ekim 200917.7[43]1[43]
446Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu8 Ekim 200918.5[44]1[44]
457Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu15 Ekim 200918.5[45]1[45]
468Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu22 Ekim 200917.5[46]1[46]
479Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu29 Ekim 200916.3[47]1[47]
4810Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu5 Kasım 200915.4[48]1[48]
4911Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu12 Kasım 200918.3[49][49]
5012Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu19 Kasım 200918.1[50]1[50]
5113Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu26 Kasım 200917.9[51]1[51]
5214Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu3 Aralık 200916.1[52]1[52]
5315Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu10 Aralık 200918.9[53]1[53]
5416Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu17 Aralık 200917.6[54]1[54]
5517Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu24 Aralık 200919.9[55]1[55]
5618Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu7 Ocak 201019.4[56]1[56]
5719Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu14 Ocak 201017.1[57]1[57]
5820Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu21 Ocak 201018.2[58]1[58]
5921Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu4 Şubat 201017.6[59]1[59]
6022Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu11 Şubat 201016.2[60]2[60]
6123Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu18 Şubat 201019.8[61]1[61]
6224Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu25 Şubat 201020.0[62]1[62]
6325Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu4 Mart 201019.9[63]1[63]
6426Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu11 Mart 201020.2[64]1[64]
6527Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu18 Mart 201018.9[65]1[65]
6628Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu25 Mart 201017.5[66]1[66]
6729Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu1 Nisan 201017.3[67]1[67]
6830Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu8 Nisan 201018.9[68]1[68]
6931Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu15 Nisan 201020.4[69]1[69]
7032Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu22 Nisan 201020.3[70]1[70]
7133Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu29 Nisan 201021.1[71]1[71]
7234Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu6 Mayıs 201020.7[72]1[72]
7335Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu13 Mayıs 201020.3[73]1[73]
7436Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu20 Mayıs 201018.5[74]1[74]
7537Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu27 Mayıs 201020.2[75]1[75]
7638Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu3 Haziran 201017.9[76]1[76]
7739Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu10 Haziran 201021.2[77]1[77]
7840Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu17 Haziran 201018.4[78]1[78]
7941Hilal SaralEce Yörenç ve Melek Gençoğlu24 Haziran 201027.1[79]1[79]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "TRT'nin yaptığı yobazlık". 5 Eylül 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014.  "yayıncı:hurriyet.com.tr " yazısı görmezden gelindi (yardım)
  2. ^ a b "2 diziyle perşembe birincisi". hurriyet.com.tr. 12 Eylül 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  3. ^ a b "18 Eylül 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 18 Eylül 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014.  31. harf sırasında bulunan |başlık= parametresi line feed character içeriyor (yardım)
  4. ^ a b "Perşembe birincisi". hurriyet.com.tr. 26 Eylül 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  5. ^ a b "9 Ekim 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 9 Ekim 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  6. ^ a b "16 Ekim 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014.  30. harf sırasında bulunan |başlık= parametresi line feed character içeriyor (yardım)
  7. ^ a b "23 Ekim 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  8. ^ a b "Perşembe birincisi". hurriyet.com.tr. 31 Ekim 2008. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  9. ^ a b "6 Kasım 2008 Perşembe tarihli Rating tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  10. ^ a b "13 Kasım 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  11. ^ a b "20 Kasım 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  12. ^ a b "27 Kasım 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  13. ^ a b "4 Aralık 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  14. ^ a b "18 Aralık 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  15. ^ a b "25 Aralık 2008 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  16. ^ a b "Perşembe birincisi". hurriyet.com.tr. 9 Ocak 2009. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  17. ^ a b "22 Ocak 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  18. ^ a b "29 Ocak 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  19. ^ a b "5 Şubat 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  20. ^ a b "12 Şubat 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  21. ^ a b "19 Şubat 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  22. ^ a b "26 Şubat 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  23. ^ a b "Perşembenin birincisi". hurriyet.com.tr. 5 Mart 2009. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2014. 
  24. ^ a b "12 Mart 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  25. ^ a b "Perşembenin birincisi". hurriyet.com.tr. 20 Mart 2009. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Temmuz 2009. 
  26. ^ a b "26 Mart 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  27. ^ a b "2 Nisan 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  28. ^ a b "9 Nisan 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  29. ^ a b "16 Nisan 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  30. ^ a b "23 Nisan 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  31. ^ a b "30 Nisan 2009 Reyting". haberden.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Kasım 2014. 
  32. ^ a b "7 Mayıs 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  33. ^ a b "14 Mayıs 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  34. ^ a b "21 Mayıs 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  35. ^ a b "28 Mayıs 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  36. ^ a b "4 Haziran 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  37. ^ a b "11 Haziran 2009 Perşembe tarihli Rating Tablosu". medyatava.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2014. 
  38. ^ a b "Her iki kişiden biri Aşk-ı Memnu izledi". milliyet.com.tr. 19 Haziran 2009. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Temmuz 2014. 
  39. ^ a b "3 Eylül 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  40. ^ a b "10 Eylül 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  41. ^ a b "17 Eylül 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  42. ^ a b "24 Eylül 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  43. ^ a b "1 Ekim 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  44. ^ a b "8 Ekim 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  45. ^ a b "15 Ekim 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  46. ^ a b "22 Ekim 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Kasım 2014. 
  47. ^ a b "29 Ekim 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  48. ^ a b "5 Kasım 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  49. ^ a b "12 Kasım 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  50. ^ a b "19 Kasım 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  51. ^ a b "26 Kasım 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  52. ^ a b "3 Aralık 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  53. ^ a b "10 Aralık 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  54. ^ a b "17 Aralık 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  55. ^ a b "24 Aralık 2009 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  56. ^ a b "7 Ocak 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  57. ^ a b "14 Ocak 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  58. ^ a b "21 Ocak 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  59. ^ a b "4 Şubat 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  60. ^ a b "11 Şubat 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  61. ^ a b "18 Şubat 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  62. ^ a b "25 Şubat 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  63. ^ a b "4 Mart 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  64. ^ a b "11 Mart 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  65. ^ a b "18 Mart 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  66. ^ a b "25 Mart 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  67. ^ a b "1 Nisan 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  68. ^ a b "8 Nisan 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  69. ^ a b "15 Nisan 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  70. ^ a b "22 Nisan 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  71. ^ a b "29 Nisan 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  72. ^ a b "6 Mayıs 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  73. ^ a b "13 Mayıs 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  74. ^ a b "20 Mayıs 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  75. ^ a b "27 Mayıs 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  76. ^ a b "3 Haziran 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  77. ^ a b "10 Haziran 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  78. ^ a b "17 Haziran 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014. 
  79. ^ a b "24 Haziran 2010 Perşembe tarihli rating tablosu". medyatava.com. 5 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2014.