24 bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
24 başlık kartı.

24 Joel Surnow ve Robert Cochran tarafından yaratılmış bir Amerikan aksiyon dizisidir. İlk kez 6 Kasım 2001'de Fox'ta yayımlandı .[1]

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler İlk yayınlanma DVD yayınlanma tarihi
Sezon başlangıcı Sezon finali Bölge 1 Bölge 2
1 24 Kasım 6, 2001 Mayıs 21, 2002 Eylül 17, 2002[2] Ekim 14, 2002[3]
2 24 Ekim 29, 2002 Mayıs 20, 2003 Eylül 9, 2003[4] Ağustos 11, 2003[5]
3 24 Ekim 28, 2003 Mayıs 25, 2004 Aralık 7, 2004[6] Ağustos 9, 2004[7]
4 24 Ocak 9, 2005 Mayıs 23, 2005 Aralık 6, 2005[8] Ağustos 8, 2005[9]
5 24 Ocak 15, 2006 Mayıs 22, 2006 Aralık 5, 2006[10] Kasım 6, 2006[11]
6 24 Ocak 14, 2007 Mayıs 21, 2007 Aralık 4, 2007[12] Ekim 1, 2007[13]
Redemption 2 Kasım 23, 2008 Kasım 25, 2008[14] Aralık 1, 2008[15]
7 24 Ocak 11, 2009 Mayıs 18, 2009 Mayıs 19, 2009[16] Ekim 19, 2009[17]
8 24 Ocak 17, 2010 Mayıs 24, 2010 Aralık 14, 2010[18] Kasım 8, 2010[19]
Live Another Day 12 Mayıs 2014 2014

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "24 Episodes". TV Guide. 19 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  2. ^ "24 – Season 1". TVShowsOnDVD.com. 3 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  3. ^ "24: Complete Season 1". Amazon.co.uk. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  4. ^ "24 – Season 2". TVShowsOnDVD.com. 17 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  5. ^ "24: Complete Season 2". Amazon.co.uk. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  6. ^ "24 – Season 3". TVShowsOnDVD.com. 24 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  7. ^ "24: Complete Season 3". Amazon.co.uk. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  8. ^ "24 – Season 4". TVShowsOnDVD.com. 11 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  9. ^ "24: Complete Season 4". Amazon.co.uk. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  10. ^ "24 – Season 5". TVShowsOnDVD.com. 3 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  11. ^ "24: Complete Season 5". Amazon.co.uk. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  12. ^ "24 – Season 6". TVShowsOnDVD.com. 7 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  13. ^ "24: Complete Season 6". Amazon.co.uk. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  14. ^ "24 – Redemption". TVShowsOnDVD.com. 3 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  15. ^ "24 – Redemption". Amazon.co.uk. Erişim tarihi: 2 Ocak 2009. 
  16. ^ "24 – Season 7". TVShowsOnDVD.com. 24 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mart 2010. 
  17. ^ "24: Complete Season 7". Amazon.co.uk. Erişim tarihi: 27 Mart 2010. 
  18. ^ "24 - Season 8 (DVD/Blu) and The Complete Series (DVD): New Date, Packaging, More". TVShowsOnDVD.com. 23 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Eylül 2010. 
  19. ^ "24 – Season 8". Amazon.co.uk. Erişim tarihi: 27 Mart 2010. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]