2018'de Billboard Hot 100'da bir numara olan single'lar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Billboard Hot 100, Amerika Birleşik Devletleri'nde en iyi performans gösteren single çalışmalarını sıralayan bir listedir. Billboard dergisi tarafından yayımlanan ve Nielsen SoundScan tarafından derlenen bu liste, haftalık fiziksel ve dijital satış rakamlarının yanı sıra, müzik yayınlarını da esas almaktadır.

Liste geçmişi[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih Şarkı Sanatçı(lar) Kaynak
3 Ocak "Perfect" Ed Sheeran ile Beyoncé düeti [1]
6 Ocak [2]
13 Ocak [3]
20 Ocak Ed Sheeran [4]
27 Ocak "Havana" Camila Cabello ve Young Thug [5]
3 Şubat "God's Plan" Drake [6]
10 Şubat [7]
17 Şubat [8]
24 Şubat [9]
3 Mart [10]
10 Mart [11]
17 Mart [12]
24 Mart [13]
31 Mart [14]
7 Nisan [15]
14 Nisan [16]
21 Nisan "Nice for What" [17]
28 Nisan [18]
5 Mayıs [19]
12 Mayıs [20]
19 Mayıs "This Is America" Childish Gambino [21]
26 Mayıs [22]
2 Haziran "Nice for What" Drake [23]
9 Haziran [24]
16 Haziran "Psycho" Post Malone ve Ty Dolla Sign [25]
23 Haziran "Nice for What" Drake [26]
30 Haziran "Sad!" XXXTentacion [27]
7 Temmuz "I Like It" Cardi B, Bad Bunny ve J Balvin [28]
14 Temmuz "Nice for What" Drake [29]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Trust, Gary (26 Aralık 2017). "Ed Sheeran & Beyonce's 'Perfect' Tops Hot 100 for Third Week, G-Eazy's 'No Limit' Hits Top Five". Billboard. Erişim tarihi: 27 Aralık 2017. 
  2. ^ Trust, Gary (2 Ocak 2018). "Cardi B Joins The Beatles & Ashanti With First 3 Hot 100 Hits in Top 10 Simultaneously; Ed Sheeran & Beyonce's 'Perfect' No. 1". Billboard. Erişim tarihi: 2 Ocak 2018. 
  3. ^ Trust, Gary (8 Ocak 2018). "Ed Sheeran & Beyonce's 'Perfect' No. 1 on Hot 100, Camila Cabello's 'Havana' Back Up to No. 2". Billboard. Erişim tarihi: 8 Ocak 2018. 
  4. ^ Trust, Gary (16 Ocak 2018). "Ed Sheeran's 'Perfect' Rules Hot 100, Bruno Mars & Cardi B's 'Finesse' Flies to No. 3 & Justin Timberlake's 'Filthy' Debuts at No. 9". Billboard. Erişim tarihi: 17 Ocak 2018. 
  5. ^ Trust, Gary (22 Ocak 2018). "Camila Cabello Earns First Billboard Hot 100 No. 1 With 'Havana,' Featuring Young Thug". Billboard. Erişim tarihi: 22 Ocak 2018. 
  6. ^ Trust, Gary (29 Ocak 2018). "Drake's 'God's Plan' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. Erişim tarihi: 29 Ocak 2018. 
  7. ^ Trust, Gary (5 Şubat 2018). "Drake's 'God's Plan' Holds at No. 1 on Billboard Hot 100, Justin Timberlake & Chris Stapleton's 'Say Something' Debuts in Top 10". Billboard. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  8. ^ Trust, Gary (12 Şubat 2018). "Drake's 'God's Plan' Dominates Billboard Hot 100 for Third Week & Three Songs Enter Top 10". Billboard. Erişim tarihi: 12 Şubat 2018. 
  9. ^ Trust, Gary (20 Şubat 2018). "Drake Tops Billboard Hot 100 With 'God's Plan' & Debuts in Top 10 as Featured on BlocBoy JB's 'Look Alive'". Billboard. Erişim tarihi: 21 Şubat 2018. 
  10. ^ Trust, Gary (26 Şubat 2018). "Drake Leads Billboard Hot 100 With 'God's Plan' for Fifth Week, Drawing Monstrous 101.7 Million U.S. Streams". Billboard. Erişim tarihi: 27 Şubat 2018. 
  11. ^ Trust, Gary (5 Mart 2018). "Drake's 'God's Plan' No. 1 on Billboard Hot 100 for Sixth Week, Post Malone's 'Psycho' Debuts at No. 2". Billboard. Erişim tarihi: 6 Mart 2018. 
  12. ^ Trust, Gary (12 Mart 2018). "Drake's 'God's Plan' Rules Billboard Hot 100 for Seventh Week; Zedd, Maren Morris & Grey's 'The Middle' Hits Top 10". Billboard. Erişim tarihi: 13 Mart 2018. 
  13. ^ Trust, Gary (19 Mart 2018). "Drake's 'God's Plan' Tops Billboard Hot 100 for Eighth Week". Billboard. Erişim tarihi: 20 Mart 2018. 
  14. ^ Trust, Gary (26 Mart 2018). "Drake's 'God's Plan' Leads Billboard Hot 100, Bebe Rexha & Florida Georgia Line's 'Meant to Be' Rises to No. 2". Billboard. Erişim tarihi: 26 Mart 2018. 
  15. ^ Trust, Gary (2 Nisan 2018). "Drake Becomes First Lead Solo Male With Two 10-Week Billboard Hot 100 No. 1s, as 'God's Plan' Stays at the Summit". Billboard. Erişim tarihi: 3 Nisan 2018. 
  16. ^ Trust, Gary (9 Nisan 2018). "'God's Plan' Becomes Drake's Longest-Leading Hot 100 No. 1, The Weeknd Debuts at No. 4 & Migos Hit Top 10". Billboard. Erişim tarihi: 10 Nisan 2018. 
  17. ^ Trust, Gary (16 Nisan 2018). "Drake Dethrones Himself Atop Billboard Hot 100, as 'Nice for What' Debuts at No. 1, Replacing 'God's Plan'". Billboard. Erişim tarihi: 17 Nisan 2018. 
  18. ^ Trust, Gary (23 Nisan 2018). "Drake's 'Nice for What' Holds Atop Billboard Hot 100, Nicki Minaj's 'Chun-Li' Vaults to Top 10". Billboard. Erişim tarihi: 23 Nisan 2018. 
  19. ^ Trust, Gary (30 Nisan 2018). "Drake Leads Billboard Hot 100, Ariana Grande Arrives at No. 3 & J. Cole Collects Record Three Debuts in Top 10". Billboard. Erişim tarihi: 1 Mayıs 2018. 
  20. ^ Trust, Gary (7 Mayıs 2018). "Drake's 'Nice for What' No. 1 on Billboard Hot 100, Post Malone's 'Psycho' No. 2 & Camila Cabello's 'Never Be the Same' Hits Top 10". Billboard. Erişim tarihi: 8 Mayıs 2018. 
  21. ^ Trust, Gary (14 Mayıs 2018). "Childish Gambino's 'This Is America' Blasts in at No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2018. 
  22. ^ Trust, Gary (21 Mayıs 2018). "Childish Gambino's 'This Is America' Leads Hot 100, & All-Rap Top Four, For Second Week". Billboard. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2018. 
  23. ^ Trust, Gary (29 Mayıs 2018). "Drake's 'Nice for What' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100, Lil Baby, Ella Mai & BTS Earn First Top 10s". Billboard. Erişim tarihi: 30 Mayıs 2018. 
  24. ^ Trust, Gary (4 Haziran 2018). "Drake Tops Hot 100 for Sixth Week With 'Nice for What,' Ties Michael Jackson for Second-Most Weeks at No. 1 Among Solo Males". Billboard. Erişim tarihi: 5 Haziran 2018. 
  25. ^ Trust, Gary (11 Haziran 2018). "Post Malone's 'Psycho' Hits No. 1 on Billboard Hot 100, Maroon 5's 'Girls Like You' Leaps to Top Five". Billboard. Erişim tarihi: 12 Haziran 2018. 
  26. ^ Trust, Gary (18 Haziran 2018). "Drake's 'Nice For What' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100 & Juice WRLD's 'Lucid Dreams' Tops Streaming Songs Chart". Billboard. Erişim tarihi: 19 Haziran 2018. 
  27. ^ Trust, Gary (25 Haziran 2018). "XXXTentacion's 'Sad!' Vaults From No. 52 to No. 1 on Billboard Hot 100 Following Rapper/Singer's Death". Billboard. Erişim tarihi: 25 Haziran 2018. 
  28. ^ Trust, Gary (2 Temmuz 2018). "Cardi B Becomes First Female Rapper With Two Billboard Hot 100 No. 1s, as 'I Like It', With Bad Bunny & J Balvin, Follows 'Bodak Yellow' to the Top". Billboard. Erişim tarihi: 3 Temmuz 2018. 
  29. ^ Trust, Gary (9 Temmuz 2018). "Drake Claims 7 of Hot 100's Top 10, Breaking the Beatles' Record, As 'Nice For What' Returns to No. 1 For Eighth Week". Billboard. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2018.