2006 Altın Örümcek Web Ödülleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Altın Örümcek Web Ödülleri 2006 ...

2006 Altın Örümcek Web Ödülleri, 27 Ocak 2007 tarihinde düzenlenen, İ.T.Ü. Maslak Yerleşkesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve Türkiye'de web sitelerini derecendirerek ödül veren organizasyon beşincisidir.

Doruk.net tarafından, en iyi web sitelerinin değerlendirildiği Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonunun 2006 yılında 5.si düzenlenmiştir. Web ve internet teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin ödüllendirilmesi ve internet sektöründeki yatırımların teşvik edilmesi amacıyla Doruk.net tarafından düzenlenen organizasyonda 2006 senesinde 46 kategoride ödül verilmiştir.

46 kategoride, 1680 başvurunun yapıldığı organizasyonda değerlendirmeyi Türkiye'nin bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen kişilerinden oluşan 45 kişilik jüri üyesi ve www.altinorumcek.com sitesi üzerinden final değerlendirme sürecinde oy veren internet kullanıcıları gerçekleştirmiştir.

İTÜ Maslak Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde organizasyonu BKM tarafından gerçekleştirilen ödül töreninin sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Yosi Mizrahi yapmıştır.

46 kategoride ödüller, birinci, ikinci ve üçüncü seçilen sitelere verilmiştir. En iyi web sitesi www.istanbulmodern.org altın örümcek ödülünü kazanmıştır. Diğer kategoriler de kristal örümcek ödüllerini almışlardır.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]