Şablon tartışma:Vikipedi'ye hoş geldiniz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Burada her konuda bilgi arayabilir, bulamadıklarınızı ekleyebilirsiniz. ifadesi garıp değil mi? Bulamayan birisi nasıl bulamadığını ekleyebilir? Bu cümleyi Burada her konuda bilgi arayabilir ve ekleyebilirsiniz şeklinde değiştirsek daha iyi olur. Eşref 06:48, 5 Şubat 2006 (UTC)

O garip mavi renk biraz basit duruyordu, beyaz yaptım. Kimseye sormadım ama bence böyle daha güzel oldu, eğer "hmm, olmamış, çevirelim geri" diyen varsa lütfen mesaj atsın. Önce fikir almayı düşündüm ama o türlü işler biraz yavaş işliyor, biliyorsunuz.. Tembelejderha 12:12, 26 Temmuz 2006 (UTC)

Ben sahsen maviyi kontrast acisindan seviyordum ama Ana sayfa tartsima sayfasindaki elestiriler genelde kucultulmesi yada degistirilmesinden yanaydi. Eger ciddi bir elestri gelemzse kalsin derim. Citrat 17:22, 26 Temmuz 2006 (UTC)
Ayrıca bakınız: Şablon:Hoşgeldin--Kutu su 22:58, 13 Ağustos 2006 (UTC)


Şablonun kategorisi[kaynağı değiştir]

Bu şablona <noinclude>[[Kategori:Hoşgeldin şablonları]]</noinclude> kodunu ekleyerek ilgili kategoriye yerleştirir misiniz? Kilitli olduğu için ben yapamıyorum. denisutku msj 12:17, 24 Ekim 2006 (UTC)