Şablon tartışma:Kullanıcı VH/Arşiv1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hizmetli başvurusu yapmıştım. Buraya da bunu koydum. Umarım bir sorun olmaz reklam olarak nitelendirmeyin genelde başvurular buraya yazılıyor. MrXenoquatenmsj 17:32, 16 Nisan 2008 (UTC)

  • Reklam olarak nitelendireceğini sanmıyorum. Çünkü burası bilgilendirmek için, siz de bunu yapmışsınız . İyi çalışmalar... -- Dsmuratileti 17:38, 16 Nisan 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Binlerce sayfada kullanılan şablonlardaki herhangi bir vandalizm binlerce sayfayı otomatik olarak etkileceği için genellikle bu tip şablonları sistem sayfaları kapsamında koruma altına alıyoruz. Bu alınmamış; aldım. Zira kullanıcı sayfaların Köy Çeşmesi'ne kadar sayısız sayfada kullanılıyor. Eklenti isteklerinizi tartışma sayfasında dile getirirseniz arkadaşların ilgileneceğini düşünüyorum. Şimdilik diğer sayfalar gibi tam korumaya aldım ama eğer topluluk itiraz ederse bu yarı-korumaya da dönüştürülebilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 19:56, 3 Ekim 2008 (UTC)
  • Eğer mutlaka koruma gerekiyorsa, şablonda "subst" olmadığı için yarı koruma yeterli bence; ama anonim arkadaşlarımın da bu sayfanın güncel kalmasına katkıları da az değil. Ben korumaya gerek olmadığını düşünüyorum; ancak mutlaka koruma gerekiyorsa, yarı koruma da konulabilir. Diğer arkadaşların görüşlerini de almak lâzım tabii. --DsMuratileti 17:06, 23 Ekim 2008 (UTC)

Koruması kaldırılmalı[kaynağı değiştir]

Bu şablon maalesef güncelliğini kaybetti ve buna çok karşıyım çünkü korunmasından beri zaten birkaç tane SM/KM adaylığı açılmış, ama neredeyse hiç kimsenin haberi yok ki. Eğer koruma altına kalması gerekiyorsa, o zaman yönetici olarak bu sizin sorununuzdur. Bu şablonun güncel kalması gerekiyor. Runningfridgesrule 21:52, 21 Ekim 2008 (UTC)

  • Bu şablon mutlaka güncel kalmalı. Koruma altındayken SM/SR/KM adaylıklarından kimsenin haberi olmuyor. İlla koruma gerekiyorsa yarı-koruma yeterli bence. --Kemal K.ileti 13:37, 24 Ekim 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Yoğun trafiğe sahip şablonlar koruma altına alır. Birisi gelip bu sayfayı vandallarsa; bu sayfanın eklendiği tüm kullanıcı sayfaları, Köy Çeşmesi vb. vandallanmış olacak. Sunucudaki gecikmeleri de hesaba katarsak; biz bu ana sayfadaki vandalizmi geri alsak bile diğer sayfalardaki belirli bir süre daha gözükmeye devam edecektir. Bu sebeple bu tip sayfalara koruma konması şarttır, genellikle konmaktadır.
  • Güncelliğine gelince... çevrimiçi bir hizmetli arkadaşa mesaj atıp şunu da ekler misin demeyi veya tartışma sayfasına şunlar şunlar eklenecek demeyi cidden çok zor bir işlem olarak görmüyorum. Çoğu korumalı şablonda (ki sistem şablonlarının neredeyse tamamı bunlara dahil) zaten yapılan bu. Ben bunu zor bir işlem olarak görmüyorum dediğim gibi; ayrıca neredeyse tüm Vikipedilerde yapılıyor bu.
  • Yok ama bunlara rağmen, biz vandalizm olduğunda sayfamızda vandalizmi, geri alındıktan sonra bile bir süre daha görmeye razıyız diyorsa topluluk şashî bir itirazım olamaz ^_^ Şablonu kendi kullanıcı sayfalarımda kullanmıyorum dahi...
  • Sadece bu tip şablonlarda uygulanan genel prosedür uygulanmıştı o kadar. Yarıkoruma altına da alınabilir bir seçenek olarak. Bu arada güncellemeyi koruma ne kadar engellendi bilmiyorum - ben iki seferde de korumaya alırken güncel değildi şablon özellikle tartışmalar ve politikalar kısımları sanırım herkes seçkin madde kısımlarını güncellemeyi hatırlıyor ama o diğer (ve daha önemli) iki kısım unutuluyor. Takdir topluluğun, karar çıkarsa kaldırırız ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 14:25, 25 Ekim 2008 (UTC)
  • Ben de yarı-koruma altına alınmasından yanayım. --Kemal K.ileti 14:40, 25 Ekim 2008 (UTC)
  • Şablonun çok fazla sayfada kullanıldığı doğru. Bu durumda vandallandığında olumsuz etkileri her sayfada tek tek görülecektir. Öte yandan, şablon geçmişinde vandallık mevcut değil. Bu şablon kullanıcı mesaj sayfalarında yer alıyor ama değiştirilebilmesi için direkt bağlantı verilen g-t-d linkleri mevcut değil. Böylece, sadece tam adını bilen/bulabilen kullanıcılar şablonu değiştirebilirler. Bu da belli bir viki deneyimi gerektiriyor. Sonuçta demek istediğim, tam koruma gerekçesi haklı olmakla birlikte vandallanma riskinin düşük olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple yarı korumaya döndürülebilir.
    Son not olarak şunu da söyleyeyim, şablonun korumaya alınması güncelliğini pek etkilemiyor bana kalırsa. Çünkü zaten güncel değilmiş. Tam koruma altındayken de güncelleme talebi aktif bir hizmetliden kolaylıkla istenebilir. İyivikiler... homonihilis // ileti 14:54, 25 Ekim 2008 (UTC)

YÖNETİCİ!!!!!![kaynağı değiştir]

Bir yönetici bu seçkin madde incelemesini şablona ekleyebilir mi lütfen? Teşekkürler :-). Runningfridgesrule 22:52, 31 Ekim 2008 (UTC)

Bir yönetici bu seçkin liste adayını şablona ekleyebilir mi lütfen?? --Kemal K.ileti 13:15, 2 Kasım 2008 (UTC)

Bir yönetici bu SRA'yı ekleyebilir mi lütfen?? Ayrıca kapanan KMA tartışmalarını da çıkarırsanız iyi olur. --Kemal K.ileti 16:04, 9 Aralık 2008 (UTC)

Yöneticiiii![kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikipedi:Haftanın seçkin maddesi/teklifler sayfasında herkes teklif yapmaya başlasın, herkesin haberi olsun. Runningfridgesrule 13:01, 28 Aralık 2008 (UTC)

Filistinli bir aile[kaynağı değiştir]

Bu SRA yanlış bölümdedir, bunun SRA bölümünde olması gerekiyor. Bu adayı SMA bölümünde gördüğüm zaman gerçekten çok şaşırdım. "Ne ilginç bir madde ismi" diye düşündüm . Runningfridgesrule 21:34, 1 Ocak 2009 (UTC)

Bir miktar pardon... Düzeltildi. İyivikiler... homonihilis // ileti 21:37, 1 Ocak 2009 (UTC)
  • Tartışma:1915-1918 Osmanlı'da Ermeni olayları sayfası Topluluğumuz için önemli şu tartışmalara lütfen katılın: bölümüne eklense iyi olur diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla madde adı konusunda çok uzun süredir devam eden bir tartışma var.--Oğuzhan 22:54, 6 Ocak 2009 (UTC)

YÖNETİCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!![kaynağı değiştir]

Yeni bir seçkin madde incelemesi adayı sunuldu. Lütfen bunu şablona ekleyebilir misiniz? İngiliz herif"you've got mail!" 20:38, 12 Mart 2009 (UTC)

Done :) (yalnız yönetici kalmadı, hizmetli var artık malum).. --M. M. ileti 20:51, 12 Mart 2009 (UTC)

Güncelleme yapın[kaynağı değiştir]

Yeni bot başvurusu: Vikipedi:Botlar/Bot başvurusu/Eftal GEZER'in Robotu

HİZMETLİİİİİİİİİİİİ!!![kaynağı değiştir]

Neden ki Antik Yunanistan maddesinin SMİ'si bu şablon kaldırıldı da Dağılma Dönemi Osmanlı Donanması hâlâ daha orada? Antik Yunanistan'ın SMİ'si daha bitmedi. İngiliz herif"you've got mail!" 20:42, 13 Nisan 2009 (UTC)

Runningfridgesruleeeeeeeee :) Düzeltildi, teşekkürler. --Yabancımsj 20:48, 13 Nisan 2009 (UTC)

HİZMETLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!!![kaynağı değiştir]

Bu şablonun güncellenmesi gerekiyor - birkaç gün önce sonuçlanan birkaç tane SM adaylığı var burada: "İzmir Doğal Yaşam Parkı", "Al-Ittihad", "Prens Abdullah al-Faysal Stadyumu". Bunların kaldırılmaları gerekiyor. Teşekkürler. Kıro-headmesajjj 20:06, 15 Mayıs 2009 (UTC)

Yarı-korumaya geçildi[kaynağı değiştir]

  • Artık kayıtlı kullanıcılar değişiklik yapabilecek... --Karduelismsj 12:13, 24 Mayıs 2009 (UTC)
  • çok iyi oldu böyle.--Hedda Gabler 15:18, 4 Haziran 2009 (UTC)
  • Bence de . Kıro-headmesajjj 15:21, 4 Haziran 2009 (UTC)
  • Çok şükür!! --Kemal K.ileti 15:29, 4 Haziran 2009 (UTC)