İbi bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste İbi çizgi dizisinin bölümlerine aittir.

1. Sezon (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Seri No. Bölüm No. Başlık Özgün Yayın Tarihi
1 1 Serüven Başlıyor 15 Haziran 2015[1]
2 2 Sinirli Orman 2015
3 3 Kunkun Köyü 2015
4 4 Kütüphane Şehri Sobo 2015
5 5 Kütüphane Şehri Sobo /2 2015
6 6 Baldiyar Üçgeni 2015
7 7 Baldiyar Üçgeni /2 2015
8 8 Sualtı Şehri Vaggu 2015
9 9 Sualtı Şehri Vaggu /2 2015
10 10 Yanardağ Şehri Piru 2015
11 11 Yanardağ Şehri Piru /2 2015
12 12 Çöl Şehri Didabe 2015
13 13 Çöl Şehri Didabe /2 2015

2. Sezon (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Seri No. Bölüm No. Başlık Özgün Yayın Tarihi
14 1 Dodo’nun İzinde 2015
15 2 Balon Köyü 2015
16 3 Sarp Kayalıklar 2015
17 4 Suphuba Teleskobu 2015
18 5 Dev Ağaçlar Ormanı 2015
19 6 Kuzey Şifahanesi 2015
20 7 Kikoba Bataklığı 2015
21 8 Taş Ustası 2015
22 9 Guma Ormanı 2015
23 10 Maden Şehri Kattu 2015
24 11 Gippa Dağları 2015
25 12 Maku Bahçeleri 2015
26 13 Bulut Şehri Gökada 2015

3. Sezon (2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Seri No. Bölüm No. Başlık Özgün Yayın Tarihi
27 1 Bulut Şehri Gökada /2 18 Haziran 2016[2]
28 2 Altın Adası 2016
29 3 Orman Adası 2016
30 4 Pasta Adası 2016
31 5 Gemi Adası 2016
32 6 Çiçek Adası 2016
33 7 Buz Adası 2016
34 8 Oyuncak Adası 2016
35 9 Kömür Adası 2016
36 10 Cam Adası 2016
37 11 Makine Adası 2016
38 12 Kaktüs Adası 2016
39 13 Bilgi Adası 2016

4. Sezon (2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

Seri No. Bölüm No. Başlık Özgün Yayın Tarihi
40 1 Bilgi Adası 2 1 Ekim 2017
41 2 Zaman Adası 2017
42 3 Hava Gemisi 2017
43 4 Bulut İstasyonu 2017
44 5 Issız Kale 2017
45 6 Kelebek Ormanı 2017
46 7 Hurda Kasabası 2017
47 8 Sisli Köy 2017
48 9 Dağ Laboratuvarı 2017
49 10 Işıldayan Ağaçlar 2017
50 11 Boru Şehri 2017
51 12 Yeryüzü Kapısı 2017
52 13 Dikey Şehir 2017

5. Sezon (2018)[değiştir | kaynağı değiştir]

Seri No. Bölüm No. Başlık Özgün Yayın Tarihi
53 1 Lunapark 2018
54 2 Müze Binası 2018
55 3 Şehir Serası 2018
56 4 Teleferik Kulesi 2018
57 5 Eski Depo 2018
58 6 Kitap Sokağı 2018
59 7 Isı Merkezi 2018
60 8 Büyük Banka 2018
61 9 Spor Salonu 2018
62 10 Çocuk Parkı 2018
63 11 Eski Madenler 2018
64 12 Zaman Adası'na Dönüş 2018
65 13 Büyük Toplantı 2018

6. Sezon (2019)[değiştir | kaynağı değiştir]

Seri No. Bölüm No. Başlık Özgün Yayın Tarihi
66 1 Tatil Başlıyor 2019
67 2 Yüzen Kasaba 2019
68 3 Rüzgar Çiftliği 2019
69 4 Yayla Kampı 2019
70 5 Kardan Adam Olimpiyatları 2019
71 6 Müzik Okulu 2019
72 7 Kazı Alanı 2019
73 8 Yeraltı Kütüphanesi 2019
74 9 Vaha Şehri 2019
75 10 Falez Limanı 2019
76 11 Sonsuzluk Adası 2019
77 12 Sisli Deniz 2019
78 13 Saklı Kapı 2019

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]