Tartışma:Prezervatif

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tıp (Taslak-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Nasıl takılır görseli...[kaynağı değiştir]

Bu görselin fazla müstehcen olduğunu ve kaldırılması gerektiğini düşünüyorumZamanusta 11:25, 15 Nisan 2007 (UTC)

Bahsi geçen görsel,İngilizce Wikipedia'nın "condom" [[1]] sayfasından alındı ve kamuya açık. Ayrıca fotoğraf değil, çizgi diyagram ve temel olarak eğitim bağlamında kullanıldı.--Bamboo 11:30, 15 Nisan 2007 (UTC)

Bilimsel bir konu hicbir zaman müstehcen olamaz!! atis 23:27, 20 Haziran 2007 (UTC)

Birakin bu gerikafaligi lutfen--Ucanbiyik 21:25, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Evet bilimsel konularda ayıp olmaz belki fakat prezervatifin üzerinde nasıl kullanılacağı anlatılıyor zaten. Sadece bilgi edinmek için bakan bir bayan bu videodan rahatsız olabilir, benim için bir sorun teşkil etmiyor. Monurts87 (mesaj) 16:29, 15 Ocak 2015 (UTC)şuradaki görsel daha uygun kanımca.

ayrıca bakınız kısmındaki diyafram nedir? tıklayınca çıkan sonuçların hiçbirinin prezervatif ile ilgili olduğunu sanmıyorum. belki benim bilmediğim bir şeydir diye silmedim ama tıklayınca tanımına ulaşamadıktan sonra orada durmasının da anlamı yok.