Tartışma:Futbol

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin madde Futbol, bir seçkin maddedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
Anasayfa ödül Bu madde 4. Hafta 2019 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
Anasayfa ödül Bu madde 38. Hafta 2021 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.

Değişiklik[kaynağı değiştir]

Ansiklopedi maddesi sistematiğine biraz uzak bir metindi ve bazı bölümleri gazete yazısını andırıyordu. Bundan dolayı tamamen değiştirdim. Bu biçim üzerinde geliştirmek bana daha iyi olurmuş gibi geliyor. Herkesin bilgisine.--DeveDiKeNi 07:01, 5 Nisan 2006 (UTC)

Aslında anlaşılır bir metinmiş gii görünsede bazı mantık hatalarının olduğunu düşündüm ve bazı değişiklikler yaptım ancak hala bazı sorunlar övar. Biçim olarak acemice olduğunu kabul ediyorum. maddenin iskletini kurallar üzerinden giderek yazmak daha iyi olur düşüncesindeyim.--Fuzzy huitzilo 00:06, 9 Şubat 2007 (UTC)

güzel bir bilgilendirme sayfası ancak eksikler görüyorum..onları doldurmaya çalışalım--Beyaxe 18:28, 20 Mayıs 2008 (UTC)

Kale yüksekliği ?[kaynağı değiştir]

Kale üst direğinin yerden yüksekliğinin 4 m olduğunu zannetmiyorum. Bu ölçü bana imkansız gibi geliyor. Fatih SAATÇI Bu imzasız yazı Fsaatci (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13 Aralık 2010

  • Vandalizm kaynaklı yanlış bilgi düzeltildi, teşekkürler. --Superyetkinileti 22:34, 13 Aralık 2010 (UTC)