Şablon tartışma:Felsefe konuları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tolstoyevski birader, sablon güzel oluyor.karisikligin büyük kismi bizdeki maddelerle ingillizce ya da diger yerlerdeki maddelerin farkliliklarindan kaynaklaniyor saniyorum.sablon biraz daha olsun kullanima sokalim.zaman icinde bizdeki maddelere göre yeniden düzenleyip siniflandiririz.kolay gele.--alibaz 17:02, 14 Eylül 2006 (UTC)

Eline sağlık dostum. Dediğin gibi biraz daha uğraşmak; maddeleri alfabetik sıraya sokmak lazım. Artık boş vakitlerimizde yavaş yavaş düzelterek hallederiz. Gerisi kolay. Kolaylıklar (tolstoyevski)

düzeltme anlasilmadi[kaynağı değiştir]

sayin alt-x kombinasyon abi, kategori baglantilari düzeltildi demissin ama ortadaki düzeltme anlasilamadi.bir kac kategoriye olan baglantida bozulmus senin düzetmenle, binayalleh geri aldim.--alibazmesaj 16:43, 2 Kasım 2006 (UTC)

  • wikilerde alanlar arası bağlantılar hoş karşılanmaz, o yüzden böyle büyük şablonlarda bulunmaması gerekir. Zaten çoğu bağlantı kırmızı olduğu için sorun olmaması lazım. Kategoriye olan bağlantıların asıl maddeleri de eninde sonunda açılacaktır. Alt-x 08:39, 4 Kasım 2006 (UTC)

Enteresan bir durum!Niye hos karsilanmiyor, kim hos karsilamiyor, teknik bir sorun mu yaratiyor, yoksa hos karsilamayanlarin kendinden menkul bir hos karsilamayislari mi sözkousu?mesele kirmizilarin yazilmasi, madde olarak Felsefe akimlari diye bir seyin olmasi degil, bu ve benzer basliktaki kategorilere baglantilarin kurulmasiydi, ki ilgileleri derli toplu ulasabilsin.ingilizcesinde de oldugu gibi, pratiklik falan filan.kategorilere baglantinin burada hos karsilanmamasi hos bir durum olsa gerek!kalsin böyle.--alibazmesaj 10:33, 4 Kasım 2006 (UTC)

ic baglanti sorunu /sablon bu haliyle islevsizdir[kaynağı değiştir]

Alt-X birader bazi degisiklikler yapti, sablondaki kategori baglantilarini kesti.bunun icin tuhaf bir aciklama getirdi.ikna edici ve mantikli görünmüyor. sonucta sablonda listedeki akimlar, okullar, kavramlar gibi baglantilar kesildi. yapilmasi hedeflenen sey ise zaten buydu. yani bu sablon felsefe akimlari diye bir maddeye baglanmayi degil, genel olarak ilgilisi ulassin diye kategoriye baglanti veriyordu. neden bunun olanaksiz ya da uygunsuz görüldügünü anlamis degilim. düzeltilir mi bilmem ama bu haliyle bu sablonu kullanmak pek bi mantikli görünmüyor.kolay gele.--alibazmesaj 01:06, 25 Kasım 2006 (UTC)