Leena Peisa: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
k Eklenen kategori: Şarkı sözü yazarları (HotCat)
Değişiklik özeti yok
3. satır: 3. satır:
'''Leena Maria Peisa''', (d. [[16 Mart]] [[1979]], [[Vantaa]]) [[Lordi]] grubunda klavye çalan [[Finlandiya]]lı müzisyen, söz yazarı.
'''Leena Maria Peisa''', (d. [[16 Mart]] [[1979]], [[Vantaa]]) [[Lordi]] grubunda klavye çalan [[Finlandiya]]lı müzisyen, söz yazarı.


Gruptaki ismi '''Lady Awa''' olan Leena, [[2006 Eurovision Şarkı Yarışması]]'nda birinci olan "[[Hard Rock Hallelujah]]" isimli şarkının söz yazarıdır. Daha önce [[Dolchamar]] ve [[Punaiset Messiaat]] gibi gruplarda çalışmıştır. Hâlâ [[Lordi]] grubunda çalışan Peisa'nın medeni hali bekardır.
Gruptaki ismi '''Lady Awa''' olan Leena, [[2006 Eurovision Şarkı Yarışması]]'nda birinci olan "[[Hard Rock Hallelujah]]" isimli şarkının söz yazarıdır. Daha önce [[Dolchamar]] ve [[Punaiset Messiaat]] gibi gruplarda çalışmıştır. Hâlâ [[Lordi]] grubunda çalışan Peisa'nın medeni hali bekardır.?


{{müzisyen-taslak}}
{{müzisyen-taslak}}

Sayfanın 06.58, 16 Kasım 2010 tarihindeki hâli

Leena Maria Peisa, (d. 16 Mart 1979, Vantaa) Lordi grubunda klavye çalan Finlandiyalı müzisyen, söz yazarı.

Gruptaki ismi Lady Awa olan Leena, 2006 Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci olan "Hard Rock Hallelujah" isimli şarkının söz yazarıdır. Daha önce Dolchamar ve Punaiset Messiaat gibi gruplarda çalışmıştır. Hâlâ Lordi grubunda çalışan Peisa'nın medeni hali bekardır.?