Tartışma:Sopo Nijaradze: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Takabeg (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Littleneedle (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Fotoğraf yükleme/değiştirme
8. satır: 8. satır:


: Başlığı eski hale getirildi. Hadi araştıralım. [[Kullanıcı:Takabeg|Takabeg]] [[User Talk:Takabeg|<sup><u>ileti</u></sup>]] 12:32, 31 Ocak 2010 (UTC)
: Başlığı eski hale getirildi. Hadi araştıralım. [[Kullanıcı:Takabeg|Takabeg]] [[User Talk:Takabeg|<sup><u>ileti</u></sup>]] 12:32, 31 Ocak 2010 (UTC)

== Fotoğraf yükleme/değiştirme ==

Merhaba,
Sofia Nizharadze'nin PR ekibi olarak http://en.wikipedia.org/wiki/Sofia_Nizharadze adresinde bulunan fotoğrafın http://tr.wikipedia.org/wiki/Sofia_Nizharadze adresinde de kullanılmasını istiyoruz. Buna yönelik değişiklik yapmaya çalıştığımız zaman kullanıcı hesabımız bloke oldu. Bu sorunla tekrar karşılaşmadan görseli nasıl değiştirebileceğimizi ya da yeni görseli sorunsuz olarak nasıl yükleyebileceğimizi öğrenmek istiyoruz.
Teşekkürler
[[Kullanıcı:Littleneedle|Littleneedle]] 14:12, 21 Nisan 2010 (UTC)

Sayfanın 14.12, 21 Nisan 2010 tarihindeki hâli

Madde adı

Sofo mu Sopho mu Sofia mı ? Nijaradze mi ? Nizharadze mi ? Nijaraze mi ? Uluslararası piyasasında çalışıyorsa kendisinin hangi adıyla credit yaptığına bakmalıyız.

Demin kaynaklar gösterilmeden madde adı değiştirildi (Sofia Nizharadze idi ve kaynaklar gösterilmeden Nijaradze yapıldı.) de dikkatimi çekti. Takabeg ileti 12:23, 31 Ocak 2010 (UTC)

Başlığı eski hale getirildi. Hadi araştıralım. Takabeg ileti 12:32, 31 Ocak 2010 (UTC)

Fotoğraf yükleme/değiştirme

Merhaba, Sofia Nizharadze'nin PR ekibi olarak http://en.wikipedia.org/wiki/Sofia_Nizharadze adresinde bulunan fotoğrafın http://tr.wikipedia.org/wiki/Sofia_Nizharadze adresinde de kullanılmasını istiyoruz. Buna yönelik değişiklik yapmaya çalıştığımız zaman kullanıcı hesabımız bloke oldu. Bu sorunla tekrar karşılaşmadan görseli nasıl değiştirebileceğimizi ya da yeni görseli sorunsuz olarak nasıl yükleyebileceğimizi öğrenmek istiyoruz. Teşekkürler Littleneedle 14:12, 21 Nisan 2010 (UTC)