Kullanıcı mesaj:Superyetkin: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Bekiroflaz (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Hizmetliliğim için destek ricası
Değişiklik özeti yok
21. satır: 21. satır:


Merhabalar. Vikipedi'den ayrıldıktan sonra Vikikitap'a geçtim. Vikikitap'ta oldukça aktif olduğumu söyleyebilirim. Şimdi ise hizmetliliğe aday gösterildim. Vikikitap'ta yeterli trafik olmadığı için Vikikipedi'den sizin gibi yazarların oylarına ihtiyacım var. Eğer istiyorsanız [http://tr.wikibooks.org/wiki/Vikikitap:Hizmetliler/Bekiroflaz buradan] bana oy verebilirsiniz. Bekiroflaz 18:51, 3 Nisan 2010 (UTC)
Merhabalar. Vikipedi'den ayrıldıktan sonra Vikikitap'a geçtim. Vikikitap'ta oldukça aktif olduğumu söyleyebilirim. Şimdi ise hizmetliliğe aday gösterildim. Vikikitap'ta yeterli trafik olmadığı için Vikikipedi'den sizin gibi yazarların oylarına ihtiyacım var. Eğer istiyorsanız [http://tr.wikibooks.org/wiki/Vikikitap:Hizmetliler/Bekiroflaz buradan] bana oy verebilirsiniz. Bekiroflaz 18:51, 3 Nisan 2010 (UTC)


== Merhaba süperyetkin ==

Mesajı nereye yazacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursan sevinirim.İncubatorda faaliyet gösteriyorum.Desteklersen sevinirim.
Merhaba arkadaşlar Acaba aranızda gagauz salar ve horasan Türkleri bayraklarını da Türk bayrağı gibi animated flag hareketli dalgalanan bayrak haline getirebilecek arkadaş var mı eğer bunu yapabilirse çok minnettar oluruz.Ana sayfalara bu bayrakları koyacağız.Yalnız bu işlemi İncubatorda yapması lazım yoksa biz bu bayrakları kullanamayız. Lütfen yardımcı olun.Şimdiden çok teşekkür ederiz saygılarımla.

* [[Image:Animated-Flag-Turkey.gif|36px]]

* [[Image:Flag of Gagauzia.svg|37px]] [[:incubator:Wp/gag/Baş yaprak|Gagauzca Vikipedi]]

* [[Image:SalarflagBIGmavibayrak.jpg|29px]] [[:incubator:Wp/slr/Ana Sahıfa|Salarca Vikipedi]]

* [[Image:Flag of Khorasan Turks - Iran Turkmens.PNG|35px]] [[:incubator:Wp/kmz/Ana sahife|Horasan Türkçesi Vikipedi]]

[[Kullanıcı:Peçenek savaşçısı|Peçenek savaşçısı]] [[Kullanıcı mesaj:Peçenek savaşçısı|<sup><u>ileti</u></sup>]]

Sayfanın 01.28, 8 Nisan 2010 tarihindeki hâli

matematik denklemi

Mrb. ben fourier serileri sayfasında
<math>f(x,y) = \sum_{j,k \in \mathbb{Z}\text{ (sayma sayıları)}} c_{j,k}e^{ijx}e^{iky},</math>

kodunu giriyorum ama sonuç

şeklinde oluyor. Kod içerisinde yazdığım "sayma sayıları" formülde "sayma saylar" şeklinde gözüküyor, "ı" harfleri gözükmüyor. kullanıcı:Merube_89'ye de sordum, size yönlendirdi. Yardımcı olursanız sevinirim.--.ftkurt... 21:22, 1 Nisan 2010 (UTC)

Merhaba. MediaWiki yazılımı ne yazık ki buna izin vermiyor. Hatanın ayrıntılarını ve çözüm önerilerini (bazı durumlar dışında pek geçerli değil) şurada görebilirsiniz. Yaklaşık altı yıllık bir geçmişi olan bu sorun umarım bir sonraki MediaWiki sürümünde tarihe karışmış olacak. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 23:02, 1 Nisan 2010 (UTC)

Hiung-nu

Hiung-nu (Hsiung-nu, Xiongnu olarak da yazılır) tarihteki halk. Büyük Hun İmparatorluğu ise Hiung-nular tarafından kurulan tarihteki ülkenin Türkiye'deki adı. Büyük Hun İmp.'in kuruluş tarihi M.Ö. 220 olarak belirtiliyor fakat Hiung-nular daha eskiye dayalı. Takabeg ileti 13:59, 2 Nisan 2010 (UTC)

Peki, açıklama için teşekkürler. --Superyetkinileti 14:14, 2 Nisan 2010 (UTC)

Hizmetliliğim için destek ricası

Merhabalar. Vikipedi'den ayrıldıktan sonra Vikikitap'a geçtim. Vikikitap'ta oldukça aktif olduğumu söyleyebilirim. Şimdi ise hizmetliliğe aday gösterildim. Vikikitap'ta yeterli trafik olmadığı için Vikikipedi'den sizin gibi yazarların oylarına ihtiyacım var. Eğer istiyorsanız buradan bana oy verebilirsiniz. Bekiroflaz 18:51, 3 Nisan 2010 (UTC)


Merhaba süperyetkin

Mesajı nereye yazacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursan sevinirim.İncubatorda faaliyet gösteriyorum.Desteklersen sevinirim. Merhaba arkadaşlar Acaba aranızda gagauz salar ve horasan Türkleri bayraklarını da Türk bayrağı gibi animated flag hareketli dalgalanan bayrak haline getirebilecek arkadaş var mı eğer bunu yapabilirse çok minnettar oluruz.Ana sayfalara bu bayrakları koyacağız.Yalnız bu işlemi İncubatorda yapması lazım yoksa biz bu bayrakları kullanamayız. Lütfen yardımcı olun.Şimdiden çok teşekkür ederiz saygılarımla.

Peçenek savaşçısı ileti