Basquiat: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''''Basquiat: Şöhretin Bedeli''''' [[1996]] yapımlı Julian Schnabel
'''''Basquiat: Şöhretin Bedeli''''' [[1996]] yapımlı Julian Schnabel
yönetmenliğinde [[Jean Michel Basquiat]]ın (ressam) şöhrete giden ve başına gelenleri anlatan dram filmidir. Filmde [[Jeffrey Wright]], [[Michael Wincott]], [[Claire Forlani]], [[Benicio Del Toro]], [[David Bowie]], [[Gary Oldman]], [[Dennis Hopper]], [[Christopher Walken]],[[Willemm Dafoe]], [[Courtney Love]] ve [[Vincent Gallo]] gibi isimler rol almışdır.
yönetmenliğinde [[Jean Michel Basquiat]]ın (ressam) şöhrete giden ve başına gelenleri anlatan dram filmidir. Filmde [[Jeffrey Wright]], [[Michael Wincott]], [[Claire Forlani]], [[Benicio Del Toro]], [[David Bowie]], [[Gary Oldman]], [[Dennis Hopper]], [[Christopher Walken]],[[Willem Dafoe]], [[Courtney Love]] ve [[Vincent Gallo]] gibi isimler rol almışdır.


{{film-taslak}}
{{film-taslak}}

Sayfanın 20.27, 20 Aralık 2008 tarihindeki hâli

Basquiat: Şöhretin Bedeli 1996 yapımlı Julian Schnabel yönetmenliğinde Jean Michel Basquiatın (ressam) şöhrete giden ve başına gelenleri anlatan dram filmidir. Filmde Jeffrey Wright, Michael Wincott, Claire Forlani, Benicio Del Toro, David Bowie, Gary Oldman, Dennis Hopper, Christopher Walken,Willem Dafoe, Courtney Love ve Vincent Gallo gibi isimler rol almışdır.