Sürmanşet (oyun): Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Levent (mesaj | katkılar)
k Sayfanın düzenlenmesi gerekiyor.
1. satır: 1. satır:
{{düzenle|Kasım 2008}}
[[Sinan Tuzcu]]'nun yazdığı [[Tiyatro Oyunu]] ve İlk kez sezonun da 01/11/2008'de [[İstanbul Halk Tiyatrosu]] tarafından sahnelenmiştir.

{{Kategorisiz}}
[[Sinan Tuzcu]]'nun yazdığı tiyatro Oyunu ve İlk kez sezonun da 01/11/2008'de [[İstanbul Halk Tiyatrosu]] tarafından sahnelenmiştir.


== Oyunun konusu ==
== Oyunun konusu ==
24. satır: 27. satır:
*Aslı : [[Ceyda Düvenci]]
*Aslı : [[Ceyda Düvenci]]
*Funda : [[Beste Bereket]]
*Funda : [[Beste Bereket]]
{{tiyatro}}

Sayfanın 03.39, 4 Kasım 2008 tarihindeki hâli

Sinan Tuzcu'nun yazdığı tiyatro Oyunu ve İlk kez sezonun da 01/11/2008'de İstanbul Halk Tiyatrosu tarafından sahnelenmiştir.

Oyunun konusu

Oyun, Engin Değirmen (Tardu Flordun) adlı politikanın kalbinde yetişmiş, zengin işadamının karanlık işlerini konu alır. Devletin açmış olduğu ihaleye yabancı kaynaklı bir şirket ile giren Engin Değirmen, ihale sırasında karşısına çıkabilecek engelleri kaldırmak için çeşitli oyunlara başvurur. Bu oyunlar sırasında yanında Aziz (Erkan Can) ve Yeşim (Dolunay Soysert) bulunmaktadır. Bu üçlü; babaları ihale güvenlik raportürlüğü yapan iki kız kardeşin, Aslı (Ceyda Düvenci) ve Funda (Beste Bereket) nın sakin ve sıradan hayatını paramparça edecek; bu arada kendileri de oluşan fırtınadan paylarını alacaktır. Kimi ölür, kimi kaybolur, kimi kazanır. Hepsi kendi hayatları için oynamaktadır."

Oyunun kadrosu

Oynayanlar