Kullanıcı mesaj:Dsmurat: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Levent (mesaj | katkılar)
Ruzgar (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Hakem kurulu
232. satır: 232. satır:


*Kılıçdaroğluna aynı e-postayı yarın yollayacağım, haklısın çünkü. Radyo Çınarlı'ya gelince; yahu bu madde kesinlikle ansiklopedik. Kendisi Türkiye'deki ilk fm yayınlardan biridir. Önemli bir geçmişe ve yere sahiptir. Telif konusu ve üslup meseleleri var ki artık onları da yarına bırakacağım incelemek için. Şimdi biraz daha takılıp, terete efem dinleyip uyumaya çalışacağım: Tomris Çetinel konukmuş. Ve bu arada seni de kutluyorum: hızından dolayı! Sevgili saygıdeğer [[Necdet Tokatlıoğlu|sanatçımızı]] eklemişsin. Hadi bakalım yavaş yavaş iyi geceler. Bi NOT daha: [[:Resim:Heart-beat.gif|o belirttiğin yer]] birçoğumuzda var {{*:)}}[[Kullanıcı:Levent Abi|<font color="#800000" face="Comic Sans MS">Levent Abi</font>]]&nbsp;[[Kullanıcı mesaj:Levent Abi|<font color="blue"><sup>ileti</sup></font>]]<font color="#800000">''''' </font>''''' 21:16, 28 Eylül 2008 (UTC)
*Kılıçdaroğluna aynı e-postayı yarın yollayacağım, haklısın çünkü. Radyo Çınarlı'ya gelince; yahu bu madde kesinlikle ansiklopedik. Kendisi Türkiye'deki ilk fm yayınlardan biridir. Önemli bir geçmişe ve yere sahiptir. Telif konusu ve üslup meseleleri var ki artık onları da yarına bırakacağım incelemek için. Şimdi biraz daha takılıp, terete efem dinleyip uyumaya çalışacağım: Tomris Çetinel konukmuş. Ve bu arada seni de kutluyorum: hızından dolayı! Sevgili saygıdeğer [[Necdet Tokatlıoğlu|sanatçımızı]] eklemişsin. Hadi bakalım yavaş yavaş iyi geceler. Bi NOT daha: [[:Resim:Heart-beat.gif|o belirttiğin yer]] birçoğumuzda var {{*:)}}[[Kullanıcı:Levent Abi|<font color="#800000" face="Comic Sans MS">Levent Abi</font>]]&nbsp;[[Kullanıcı mesaj:Levent Abi|<font color="blue"><sup>ileti</sup></font>]]<font color="#800000">''''' </font>''''' 21:16, 28 Eylül 2008 (UTC)

== Hakem kurulu ==

Merhaba Dsmurat,

Bu aralar aktif bir kullanici oldugun icin sana sormak istedim. Bu hakem kurulu hakkinda bir gelisme oldu mu? Ben yaklasik 7-8 aydir Vikipedi'ye cok az bakabiliyorum da eger var olan bir gelisme varsa bana linklerini verebilirsen sevinirim (ben aradim bulamadim).

--[[Kullanıcı:Ruzgar|Ruzgar]]<sup>[[User Talk:Ruzgar|mesaj]]</sup> 05:43, 29 Eylül 2008 (UTC)

Sayfanın 05.43, 29 Eylül 2008 tarihindeki hâli

Arşiv

İleti Arşivim
Aralık 2009
Kasım 2009
Ekim 2009
Temmuz-Ağustos-Eylül 2009
Haziran 2009
Mayıs 2009
Nisan 2009
Mart 2009
Şubat 2009
Ocak 2009
Aralık 2008
Kasım 2008
Ekim 2008
Eylül 2008
Ağustos 2008
Temmuz 2008
Haziran 2008
Mayıs 2008
Nisan 2008
Mart 2008
Şubat 2008
Ocak 2008
Aralık 2007
Kasım 2007
Temmuz 2007

Küçük bir armağan

Bu gerçeküstü yıldız, gecenin bu saatinde (02:17) bile Vikipedi için uykusundan feragat ederek değerli zamanını ayıran Sevgili Murat'a Bora tarafından verilmiştir. Saygı ve sevgilerimle. Bora mesaj gönder 23:18, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Yalnız değilmişim demek ki ... Çok teşekkür ederim Bora; hem ödülün, hem desteğin için. Bu arada, döner konusunun ardından, şimdi de benden önce davrandın... Neyse, üzerinden biraz zaman geçsin de sürprizlere hazır ol . Kendine iyi bak kardeşim; hayırlı Ramazanlar... --DsMuratileti 23:25, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Valla ne yalan söyliyeyim benim niyetim sahuru beklemekti, uyanması zor oluyorda. Seni de böyle harıl harıl çalışır halde görünce dayanamadım yolladım. Ha bir de bu saatte bile vandallar kol geziyor dikkat et. Saygı ve sevgilerimle. Bora mesaj gönder 23:29, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Ben dayanamayacağım artık kaçıyorum; Viki sana emanet . Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 23:33, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Dur kaçma bende gideceğim, neyse beraber gidelim hadi. Haa unutmadan sanada hayırlı Ramazanlar. Saygı ve sevgilerimle. Bora mesaj gönder 23:34, 6 Eylül 2008 (UTC)


Resimler

  • Merhabalar,
  • Teşekkürler ^_^ Geçen birkaç bitki resmi yükledikten sonra "ufak bir resim kampanyası başlatsak mı?" dedim kendi kendime; hiç fırsatım olmadı ve büyük ihtimalle olmayacak da - pek meşgûlum. Bununla birlikte en azından kullanıcı sayfamdan belirteyim dedim ^_^ Görmeniz ve hak vermeniz ne güzel ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 00:10, 7 Eylül 2008 (UTC)

Şablon:Şikayet

  • Merhaba Murat, nasılsın? Eğer vaktin varsa senden birşey rica edebilir miyim? Şu şablonun sebep başlığının altında imza çıkması gerekiyor. Şablonu yapan anonim kullanıcının imzası çıkıyordu, ben de birşeyler yapmaya çalıştım, başaramadım. Bir de şablon şu haliyle {{şikayet|kullanıcı adı|Sebep=sebep}} şeklinde kullanılabiliyor. {{Şikayet|Kullanıcı=kullanıcı adı|Sebep=sebep}} şeklinde olursa kullanımının daha kolay olacağını düşündüm. Uygunsa oraya da bakarsan çok mutlu olurum. Görüşmek dileğiyle...  Brk ileti 00:20, 7 Eylül 2008 (UTC)
  • Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Şimdi artık {{Subst:Şikâyet|Kullanıcı=Örnek|Neden=Şu şu şu nedenden}} biçiminde kullanılabilecek. Umarım daha iyi olmuştur; görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 12:15, 7 Eylül 2008 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim Murat. Ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Görüşmek dileğiyle...  Brk ileti 14:05, 7 Eylül 2008 (UTC)

Logo / YouTube

  • Selamlar, nasılsınız? YouTube logosunu şurada geri aldım; çünkü VP:LOGO'da "SVG formatları için, logonun geçerli (düşük) çözünürlükte ortaya koyması gerekenden fazla detay içeren versiyonlarından kaçınılmalıdır." ibaresi geçiyor ve logonun mevcut hâli de bunu sağlıyor bence. Teşekkürler... --DsMuratileti 10:17, 8 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba, söylediğiniz maddenin ilk cümlesi de dahil buraya getiriyorum:

Telif hakkı saklı logoların adil kullanım altında kullanımı mümkün olduğu halde aşırı yüksek 
çözünürlükteki versiyonlarından kaçınılmalıdır. SVG formatları için, logonun geçerli (düşük)
çözünürlükte ortaya koyması gerekenden fazla detay içeren versiyonlarından kaçınılmalıdır.

Belki siz aşırı yüksek bulmayabilirsiniz ancak ben aşırı olmasa da logonun boyutunu yüksek buluyorum bunu belirtmek istedim. Ayrıca sizin ilk yüklediğiniz hali yeterince tanımlamaya yetmiyor muydu sizce? Unutmayın AK gereği tanımalamaya yetecek boyutunun kullanılması en doğrusudur. Şimdi ben tekrar geri almıyorum. Ancak siz benim bu dediklerimi de değerlendirerek tekrar geri almayı bir kere daha düşünün lütfen. Teşekkür ederim. --Manco Capac 11:55, 8 Eylül 2008 (UTC)

  • Logo, o zamandan bu zamana farklılık göstermiş olabilir; o anki durumunu hatırlamıyorum. Ben İngilizce Vikipedi'den almıştım; oradaki logo da değişmiş. Şimdi oradaki logoyu yüklemiş Ont.
    Benim görüşüm, sitenin kendi tercihinin kullanılması yönündedir. Site, mat kırmızı ve sloganla oluşturduğu logoyu kullanmakta; VP:LOGO'ya göre bunu yansıtmamızın daha doğru olduğu kanaatindeyim. İsterseniz daha düşük boyutlu bir sürümünü yükleyebilirsiniz bence. Teşekkürler, kolaylıklar... --DsMuratileti 14:17, 8 Eylül 2008 (UTC)
  • OK sorun yok ancak resimde kaynak olarak belirtilen resim İngilizce vikipediden silinmiş bilginize. Dolayısıyla resme kaynaksız şablonunu ekledim. --Manco Capac 14:32, 8 Eylül 2008 (UTC)
  • Sanırım kaynak resmi düzeltmişsiniz. Sorun giderildi teşekkürler. --Manco Capac 14:35, 8 Eylül 2008 (UTC)
SVG olarak esnek bir boyuta sahip olmasından dolayı bir sorun yaratacağını zannetmiyordum ama gerekirse uygun çözünürlükteki PNG halini yüklersiniz, olur biter. Sitenin asıl logosu sloganı dahilen gösterilmekte. OnurTkatkılar 20:18, 8 Eylül 2008 (UTC)

Rica ederim...

Rica ederim... --Kemal K.ileti 14:37, 8 Eylül 2008 (UTC)

spam link

Merhaba,
Buralardaysanız bu konuya bakabilir misiniz? İyivikiler... homonihilis // ileti 14:51, 8 Eylül 2008 (UTC)

Evet, aynı ana denk gelmiş. Teşekkürler. İyivikiler... homonihilis // ileti 14:58, 8 Eylül 2008 (UTC)

SVG'ler

  • Merhabalar,
  • Telif hakkı saklı içeriklerin SVG sürümleri hususunda daha net bir karar alıp adil kullanım politikasına doğrudan kondurmamız iyi olur gibi geliyor; şu anda bölük pörçük İngilizce Vikipedi'deki sistemden izler var bizim politikalarda... oysa oradaki sistem de hâlâ tartışmalı - yani net bir karar vermiş değiller. Hazır Grafik Lab'ında vs. bu tartışma açılmışken bu konuyu net bir karara bağlayalım dedim ve şu tartışmayı açtım, göz atarsanız ve yorumda bulunursanız çok sevinirim ^_^ Vikipedi tartışma:Adil kullanım politikası. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 20:22, 8 Eylül 2008 (UTC)
  • Selamlar. Her konu için yönerge, politika yazarsak; ansiklopedi yazmaya vakit bulamayız . Ama bu konu üstünde tartışılması gerekebilecek (hatta tartışılmaya başlanan) bir konu. Ancak şu anda kafam pek yerinde değil galiba , o nedenle şimdi değil, ama fırsat bulduğum bir anda görüş belirtmeye çalışacağım.
    Bu arada bu gibi eserlerinizi SVG ya da PNG'ye çevirmeyi düşünüyor musunuz? Teşekkürler, görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 21:08, 8 Eylül 2008 (UTC)
Ne zaman canınız isterse yorumda bulunursunuz; ben sadece haber vereyim dedim ^_^ O kadar az zaman bulabiliyorum ki o da maddeler, politikalar ve tartışmalar arasında yok olup gidiyor; fırsat bulabilirsem SVG'ye çevireceğim ama şu anda müsait değilim ^_^ Eh, en kötü ihtimalle bu iş de Grafik Lab'ındaki gönüllülere kalır ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 21:17, 8 Eylül 2008 (UTC)

Flandre

Selam. Uzun zamandır görüşemedik. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Tavsiyeniz üzerine Tartışma:Flandre'ye not bıraktım. Sıkça giremiyorum. Yine de görüşürüz. Takabeg ileti 09:15, 10 Eylül 2008 (UTC)

  • Çok şükür iyiyim; siz nasılsınız? Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Ben de bu aralar adlandırma vb. konulardaki tartışmalara pek iştirak etmiyorum. Ben "Flandre" kullanımını fazla görmemiştim; ama varmış. Bütün bu adlar da kullanılmakta.
    Görüşmek dileğiyle, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 13:06, 10 Eylül 2008 (UTC)
  • Ek.

(Flandre + gov), (Flandra + gov) ile arama yaptığımda Flandre birazcık yaygın. Bu terimin kullanımı sabit değildir. Flandr daha az. Flamanya daha da az. Flandre > Flandra > Flandr > Flamanya.

Aslıdna ilk olarak TDK'ya baktım. flandra ve flandra balığı maddeleri mevcuttur.

flandra

flandra balığı

şangtun. Eyaletin adından bahsedildiği halde kabul edilmedi ya. Şimdi Flandra ve Flandra balığı maddelerinde yer adından bahsedilmiyor.

İyi çalışmalar. Takabeg ileti 13:57, 10 Eylül 2008 (UTC)

HS sorusu...

  • Usta, şunu hangi kriter nedeniyle işaretlemiştin? --DsMuratileti 13:18, 10 Eylül 2008 (UTC)
  • Katliam lafzının Vikipedide bir tartışma döngüsü yaratma ihtimaline karşı. Kategori yeni yaratılmış olmasaydı SAM yapacaktım ancak yeni olduğu için erken müdehaleden silebiliri diye düşündüm. Ne dersiniz? --Manco Capac 13:28, 10 Eylül 2008 (UTC)
  • Doğrudur, katılıyorum; ama silme gerekçesi Maddeler 8'di de o nedenle sordum. Genel 2'den götürdüm. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 13:42, 10 Eylül 2008 (UTC)
  • Ok o daha doğru olmuş. --Manco Capac 13:47, 10 Eylül 2008 (UTC)

Yardım

Selam. Dünkü konuyu araştırıyorum. Flandr(-,a,e) ile Flamanca Bölgesi Flandr aslında farklıdır. Kelimenin sonunun a mıdır e midir meselesiyle kalmadığını anladım. Belçika'nın bölümleri bayağı karşık. İdari bölgenin adı Flaman Bölgesi (en:Flemish Region, fr:Région flamande). Aslında söz konusu maddesinin adı Türkçesi budur diye değiştirilmeden önceki hali doğru idi. Hem Flandr(-,a,e) (en:Flanders, fr:Flandres) hem de Flaman Fransızca kökenli Türkçe kelimesidir. Söz konusu maddenin içeriğine bakıldığında başlangıçta Flaman Bölgesini anlatıyor ve tarih kısımına geldiğinde Flandr (-,a,e) anlatıyor. Başlangıçtaki kısa tanımına bakıldığında Flaman Bölgesi doğrudur. Maddenin aslı başlığı zaten Flaman Bölgesi idi. Flamanya olmamalıdır ama Kullanıcı:Billyg mantıken doğru söylüyordu. Ayreten Flandr(-,e,a) ve Flamanca topluluğu maddeleri açılabilir. Ben acil durumda olsa da Frandre olarak değiştirmiştim ve aynı kişinin bu sıklıkla madde bağlığını değiştirmesi hoş olmaz. Müsaade ederseniz siz ilgilenebilir misiniz? Şimdi teknik konuya geliyorum. Şablon:Belçika YB'daki dçubuğu kaldırmak için yardımcı olur musunuz? Bu sonun Şablon:Navbox subgroup ile ilgili olabilir. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 11:01, 11 Eylül 2008 (UTC)

mevlüt erdinc

mevlüt erdinc sayfasi neden düzenlenmeli sorabilir miyim acaba? bence gayet güzel bir sayfa olusturdum! sacma bisey!

(77.177.222.58 14:25, 14 Eylül 2008 (UTC))

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Darnley stage 3.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli msj 18:01, 15 Eylül 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:August Macke 037.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli msj 18:01, 15 Eylül 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Lula - foto oficial05012007 edit.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli msj 18:01, 15 Eylül 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Beethoven death mask4.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli msj 18:01, 15 Eylül 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Charadrius hiaticula 2 breeding.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli msj 18:01, 15 Eylül 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Sonnenblume Helianthus 1.JPG, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli msj 18:01, 15 Eylül 2008 (UTC)

Orda mısın abi???

  • Levent Abi ordaysan, nasılsın? Uzuuun zamandır görüşemiyoruz Üzgün. Şuna istinaden: 201 bin YTL'yi alsın mı, kutuya mı gitsin? Yanıtını acil bekliyorum ; görüşürüz... --DsMuratileti 20:07, 21 Eylül 2008 (UTC)
  • Salon ve yatak odası arasında mekik dokudum bu gece zaten.. Almalı başka şansı yok, üstüste iki kere riske girilir mi hiç? Aslında tam ben de aynı şeyi düşünmüştüm, yahu bu arkadaş hizmetli oldu olalı bir iletişim kuramadık.. diye:) Ama senden kaynaklanmıyor elbet. Benim işler yorucu. Neyse bayramda doya doya "vikileyeceğim", hasret gidereceğim. Kendine iyi bak, sevgiyle.. Levent Abi ileti 20:13, 21 Eylül 2008 (UTC)
  • Alemsin Abi . Hayırlısı olsun artık... Kendine çok iyi bak; görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 20:24, 21 Eylül 2008 (UTC)

tv - SDD şeysi

VP sizden hizmet beklerken... hele ki "fevkaladenin fevkinde" dururken... --M. M. ileti 20:19, 21 Eylül 2008 (UTC)

  • Eyvah yakalandık; ama ustam göz ucuyla bakıyordum . Gerçi bir elimde fare, bir elimde kumanda; hiçbirini kaçırmıyorum evelallah ... --DsMuratileti 20:32, 21 Eylül 2008 (UTC)

Kontrol

Hocam kontrol ettiğiniz sayfaları "kontrol edildi" diye işaretler misiniz? Güzel görünüyo :) Khutuckmsj 20:26, 21 Eylül 2008 (UTC)

  • Her zaman hocam... --DsMuratileti 20:32, 21 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür

Teşekkür ederim. Görüşmek üzere... İyivikiler... homonihilis // ileti 19:49, 22 Eylül 2008 (UTC)

Ülkücülük

Selam. Tartışma:Ülkücülük'te inada giren arkadaşımız var. Yardımcı olur musunuz? Madde korumaya alındı ve katkıda bulanamıyorum. Görüşürüz. Takabeg ileti 01:36, 25 Eylül 2008 (UTC)

  • Durumdan haberdar ettiğiniz diğer arkadaşlar ilgilenmişler/ilgileneceklerdir. Anlaşmazlıkları çözmenin en iyi yolu, tartışmaktır. Görüşümü çalakalem bir biçimde şurada yazdım. Şu an için maddeyle fazla ilgilenebileceğimi düşünmüyorum. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 08:13, 25 Eylül 2008 (UTC)
Teşekkür ederim. Koruma altında olduğu için ben de ilgilenebileceğimi düşünmüyorum:) Görüşmek üzere. Takabeg ileti 08:40, 25 Eylül 2008 (UTC)

:-)

Teşekkürler. OTRS ile resim isteği konusunda en deneyimli kişiye danışmışsınız. Olma ihtimali hakkında herhangi bir tahminde bulunamayacağım ama umarım önemini anlayıp razı olurlar. Fırat'ın maddesini geliştirmek konusunda haklısınız, ilgilenmeye çalışacağım. Fakat dediğiniz gibi şimdi "düello" zamanı. --Pinar 12:03, 25 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba Murat

  • Dileğini hemen yerine getirdim; iki e-posta adresine birden yazdım. Umarım Ciddiye alıp yanıtlar. Sevgiler. Levent Abi ileti 18:41, 25 Eylül 2008 (UTC)

Hoşbulduk

Ben de sizleri ve vikiyi özledim. Ne yazık ki şartlarım bu aralar elvermiyor vikiye uğramama. Şimdilik bir hafta buralarda olacağım. Ne şanslıyım ki, böyle güzel mesajlarla karşılanıyorum. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Kolaylıklar dilerim. --Yabancımsj 15:01, 26 Eylül 2008 (UTC)

Osmanlı Devleti (yeni sürüm)

Ben de arkadaşlara aynısını söyledim. Ama çalışma sayfasına aktarmanın yanısıra bir sorun daha var. Bu arkadaşlar şimdiye dek bir çok kullanıcının katkı yaptığı bir maddeyi tamamen çöpe atıp baştan yazıyorlar. Bu sizce doğru mudur? Bunu kendim açısından söylemiyorum. Ben bu maddeye fazla bir katkı yapmadım. Ama başka arkadaşlar yaptı. Osmanlı Devleti maddesi yetersiz ama bence eklemeler ve düzeltmeler yoluyla geliştirilebilir. İçinde bir sürü güzel bilgi var. Ayrıca çok sayıda kullanıcının ortak çalışmasını yansıtıyor. Bu arkadaşların tercümesi bittiği anda madde sadece 2 kişinin çalışması haline gelecek. Birçok insanın katkısı yok olacak. Madde ne kadar güzel olsa da ortak çalışma özelliğini kaybedecek. Durumun o yönü hakkında ne düşünüyorsunuz? ---Vikiyazar 15:25, 26 Eylül 2008 (UTC)

  • Sorun kendiliğinden çözülmüş sanırım; sevindim. Katkıların korunması çok önemli bir şey; ama değişiklik yaparken, ekranın altında şu yazıyor: "Yaptığınız katkıların başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsanız, katkıda bulunmayınız."
    Uzun uzun ele alınabilecek bir konu; fakat şimdilik bu kadar... Kolay gelsin; ilginize teşekkürler, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 20:23, 26 Eylül 2008 (UTC)

Osmanlı Devleti (yeni sürüm)

Osmanlı Devleti (yeni sürüm)'de yaptığınız çalışmaları Vikipedi üzerinde herkesin her aramada rahatça ulaşabileceği bir sayfada değilde kullanıcı alt sayfanızda yapmanız daha uygun olacaktır. Bunun için Kullanıcı:Gökçe Yörük/Çalışma isminde bir sayfa açabilirsiniz. Zamanı geldiğinde de buradaki bilgileri esas maddeye aktarırsınız. "Adını değiştir"e basarak Osmanlı Devleti (yeni sürüm) maddesinin adını değiştirebilirsiniz; çünkü bu maddeyi silmek zorundayım daha sonra. Teşekkürler... Bu iletinin aynı içeriği, Kullanıcı:Superyetkin'e gönderilmiştir... --DsMuratileti 15:11, 26 Eylül 2008 (UTC)

Tamam.--Gökçє Yörük mesaj 20:02, 26 Eylül 2008 (UTC)
  • Halledildi; teşekkürler... --DsMuratileti 20:23, 26 Eylül 2008 (UTC)

Kıbrıs

  • Selamlar Murat Berk. Kıbrıs konusundaki çalışmaların için ODTÜ'den şu çalışma, oldukça yararlı olabilir bence. Bol kaynaklı ve ayrıntılı bir akademik çalışma... Kolaylıklar; görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 21:41, 27 Eylül 2008 (UTC)
  • Bir de Kıbrıs konusundaki anlaşmalar için: Bu iyi olabilir. --DsMuratileti 21:42, 27 Eylül 2008 (UTC)
  • Teşekkürler Murat, maddenin gelişimi açısından çok yararlı olacak kaynaklar. Yarından itibaren düzenlemeye hız veririm. Şimdilik biraz dinleneyim, yeniden teşekkürler, kolay gelsin. gelecek ramazan bayramınız şimdiden hayırlı olsun--Muratsahinileti 22:02, 27 Eylül 2008 (UTC)
  • Arada bir dinlenmek iyidir ... Bayram için teşekkürler; sizin de kutlu olsun bayramınız. Sevgilerimle... --DsMuratileti 22:06, 27 Eylül 2008 (UTC)

Shaktar Donetsk

Sayın Dsmurat ben vandallama yapmadım,sadece Şahtar Donetsk gibi tamamen yanlış bir maddeyi düzelttim umarım yabancı dildeki kelimeleri ve isimleri Türkçe yapmak gibi hatalara düşmezsiniz. — Bu imzasız görüş 85.107.71.51 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhabalar. Ad değişikliğinin yöntemi bu değildir. Ayrıca, madde tartışma sayfasında bu konu hakkında bir tartışma var. Görüşünüzü buraya yazarak, madde adı hakkında bir uzlaşmaya varılması en doğrusudur. Tartışma sayfasında konu kesinleşmeden yapılan değişiklikler, daha büyük ve üzücü tartışmalara neden olabiliyor.
    Anlayışlı olacağınızı umuyorum; kolaylıklar... --DsMuratileti 23:08, 27 Eylül 2008 (UTC)

Dengir Mir Mehmet Fırat

Kolay gelsin. Dengir Mir Mehmet Fırat'ın resmi bir sitesi olmadığından bahsetmiştiniz. Galiba geçen seçim döneminde aktif bir sitesi varmış (www.dengirfirat.com.tr) ama daha sonra kaldırılmış. Google Cache'den biyografi sayfasına ulaştım. Doğum tarihi ve yeri maddede belirtilenden farklı. Dün AKP sitesinde de biyografisini buldum fakat bugün sitenin trafiği yoğun olmalı ki sayfaya ulaşamıyorum. --Pinar 09:43, 28 Eylül 2008 (UTC)

  • Ben de sayfaya ulaşamadım; ama salt metin sürümünün önbelleği şu. Sanırım Google aramasında ikinci sırada çıkmasından kaynaklı bir yoğunluk var. Doğum yeri ve tarihi konusu komik olmuş. Şu an için TBMM'yi kullanarak, ayrıca kendisiyle irtibata geçmek daha iyi gibi görünüyor. --DsMuratileti 15:32, 28 Eylül 2008 (UTC)

Nice 1000'lere!... (Levent Abi'ye)

  • Nice 1000'lere Levent Abi... Britannica'dan teklif gelir yakında . Şaka bir yana, yaptığın şey parayla pulla ölçülebilecek bir şey değil; zaten şurada da onu yazmışsın.
    Bütün emeklerin için 1000'lerce teşekkürler... --DsMuratileti 20:18, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • A! olmadı ama? Bak benim gibi çiçeği burnunda bir gence, nice binlere dersen hak yerini bulmaz:) Dur bakalım daha hedefimin 1/1000'una ulaşabildim.. Şaka bir yana, en büyük umudumuz sen ve senin gibiler, bunu biliyorsun. Ve Türkçe Vikipedi'nin kayıplarından biridir senin ilk teklifte hizmetli olmaman: geç bile kaldık ama olsun. Zararın neresinden dönülse kardır. Senin de güzel katkılarını birlikte paylaşıp kutlayacağımız günlere.. Sevgiyle. NOT: Bu arada Kılıçdaroğlu'dan yanıt gelmedi, yetiştiremedik.. Levent Abi ileti 20:24, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • Asıl seninki olmadı... Önemli olan nüfus kağıdının köşelerindeki kırışıklar değil; burası... Ayırca 1/1000 konusunda önün açık; durduramazsınız Levent Abi geliyooor!!!
    Ayrıca ettiğin birbirinden hoş iltifatlara teşekkür ederim; nereden hatırlıyorsun onu yahu...
    Nota not: Sanırım bu ara çok yoğundur; bir de senin e-postanın, son münazaradan sonra destekleyici ile karşıt e-postalarla artan e-posta trafiğin arasında güme gitme ihtimali de var .
    Görüşmek dileğiyle, sevgilerimle... --DsMuratileti 21:04, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • Kılıçdaroğluna aynı e-postayı yarın yollayacağım, haklısın çünkü. Radyo Çınarlı'ya gelince; yahu bu madde kesinlikle ansiklopedik. Kendisi Türkiye'deki ilk fm yayınlardan biridir. Önemli bir geçmişe ve yere sahiptir. Telif konusu ve üslup meseleleri var ki artık onları da yarına bırakacağım incelemek için. Şimdi biraz daha takılıp, terete efem dinleyip uyumaya çalışacağım: Tomris Çetinel konukmuş. Ve bu arada seni de kutluyorum: hızından dolayı! Sevgili saygıdeğer sanatçımızı eklemişsin. Hadi bakalım yavaş yavaş iyi geceler. Bi NOT daha: o belirttiğin yer birçoğumuzda var Levent Abi ileti 21:16, 28 Eylül 2008 (UTC)

Hakem kurulu

Merhaba Dsmurat,

Bu aralar aktif bir kullanici oldugun icin sana sormak istedim. Bu hakem kurulu hakkinda bir gelisme oldu mu? Ben yaklasik 7-8 aydir Vikipedi'ye cok az bakabiliyorum da eger var olan bir gelisme varsa bana linklerini verebilirsen sevinirim (ben aradim bulamadim).

--Ruzgarmesaj 05:43, 29 Eylül 2008 (UTC)