Terazidere, Bayrampaşa: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Vikiyazar (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Alois~trwiki (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''Terazidere''', [[Bayrampaşa]]'ya bağlı bir ilçedir. enellikle balkan göçmenlerinin yaşadığı bir mahalledir. [[Amatör lig]]'de mücadele eden bir de futbol klubü vardır. Mahalleyi komşu mahalleden ayıran bir dere geçmekteydi bundan 10 yıl öncesine kadar, ancak 1990'lı yıllarda yapılan [[metro]] inşası sonrası dere'de üstüne yol yapılarak ortadan kaldırılmıştır.
'''Terazidere''', [[Bayrampaşa]]'ya bağlı bir mahalledir. Genellikle balkan göçmenlerinin yaşadığı bir mahalledir. [[Amatör lig]]'de mücadele eden bir de futbol klubü vardır. Mahalleyi komşu mahalleden ayıran bir dere geçmekteydi bundan 10 yıl öncesine kadar, ancak 1990'lı yıllarda yapılan [[metro]] inşası sonrası dere'de üstüne yol yapılarak ortadan kaldırılmıştır.


{{İstanbul-taslak}}
{{İstanbul-taslak}}

Sayfanın 13.26, 24 Haziran 2008 tarihindeki hâli

Terazidere, Bayrampaşa'ya bağlı bir mahalledir. Genellikle balkan göçmenlerinin yaşadığı bir mahalledir. Amatör lig'de mücadele eden bir de futbol klubü vardır. Mahalleyi komşu mahalleden ayıran bir dere geçmekteydi bundan 10 yıl öncesine kadar, ancak 1990'lı yıllarda yapılan metro inşası sonrası dere'de üstüne yol yapılarak ortadan kaldırılmıştır.