Kullanıcı mesaj:IpsumVelit/2021: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
k Vincent Vega, Kullanıcı mesaj:Hasmetlihasmet/2021 sayfasını Kullanıcı mesaj:IpsumVelit/2021 sayfasına taşıdı: "Hasmetlihasmet" adlı kullanıcının adı "IpsumVelit" olarak değiştirilirken otomatik olarak taşındı
IpsumVelit (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Etiket: 2017 kaynak düzenleyici
56. satır: 56. satır:
Sevgiler. İyi vikiler. --[[Kullanıcı:Tanyel|Tanyel]] ([[Kullanıcı mesaj:Tanyel|mesaj]]) 04.45, 18 Ekim 2021 (UTC)
Sevgiler. İyi vikiler. --[[Kullanıcı:Tanyel|Tanyel]] ([[Kullanıcı mesaj:Tanyel|mesaj]]) 04.45, 18 Ekim 2021 (UTC)
</div></div>
</div></div>

== Bir yıldız da sizin için! ==

{| style="background-color: #fdffe7; border: 1px solid #fceb92;"
|rowspan="2" style="vertical-align: middle; padding: 5px;" | [[Dosya:Barnstar of Reversion Hires.png|100px]]
|style="font-size: x-large; padding: 3px 3px 0 3px; height: 1.5em;" | '''Anti-Vandalizm Yıldızı'''
|-
|style="vertical-align: middle; padding: 3px;" | Vandalizm ile mücadelen için teşekkür ederim, iyi çalışmalar :) <br/>[[Kullanıcı:Vikipolimer|<b style="color:black;font-size:14px">𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 </b>]][[Kullanıcı mesaj:Vikipolimer|<b style="font-size:18px;padding-top:5px;color:#ffc107;">℣</b>]] 15.15, 11 Aralık 2021 (UTC)
|}

:Teşekkür ederim. Devriyelik başvuruma da desteğinizi rica ederim.<span style="border-radius:5em;padding:0 9px;background:#ff0000">[[Kullanıcı:IpsumVelit|<span style="color:#ffffff">'''IpsumVelit'''</span>]]</span>[[Kullanıcı mesaj:IpsumVelit|<span style="color:#000;background:#fdfdfd;">&nbsp;&#9993;&nbsp;</span>]] 16.46, 11 Aralık 2021 (UTC)
== İş Birliği Projesi ödülü - Yeni Katılımcı Yıldızı ==
<div style='display:flex;-webkit-align-items:center;align-items:center;-webkit-justify-content:center;-moz-justify-content:center;justify-content:center;'><div style='-webkit-flex:1;-ms-flex:1;-moz-flex:1;flex:1;text-align:right;padding:10px;'>[[Dosya:Kindness Barnstar Hires.png|110pik]]</div><div style='-webkit-flex:3;-ms-flex:3;-moz-flex:3;flex:3;padding:5px;'><big><big><big>'''[[Vikipedi:İş birliği projesi/Ödüller|Yeni Katılımcı Yıldızı]] ödülünün sahibi oldunuz!'''</big></big></big><br>Merhaba IpsumVelit,<br>[[Vikipedi:İş birliği projesi/2021/49. hafta|49. Hafta İş Birliği Projesine]] katılımınız için çok teşekkürler. '''"Carl Sagan şablonundaki kırmızı maddelerin ansiklopediye kazandırılması"''' konulu projedeki performansınız sonrasında '''Yeni Katılımcı Yıldızı''' ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere '''[[Vikipedi:İş birliği projesi/Ödüller|buradan]]''', bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise '''[[Vikipedi:İş birliği projesi/Ödüller/Arşiv/2021|buradan]]''' bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, '''[[Şablon:Kullanıcı İBP yıllık ödül tablosu|buradaki şablon]]''' yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --[[Kullanıcı:Tanyel|Tanyel]] ([[Kullanıcı mesaj:Tanyel|mesaj]]) 13.19, 13 Aralık 2021 (UTC)
</div></div>
* Ben yeni katılımcı değilim.<span style="border-radius:5em;padding:0 9px;background:#ff0000">[[Kullanıcı:IpsumVelit|<span style="color:#ffffff">'''IpsumVelit'''</span>]]</span>[[Kullanıcı mesaj:IpsumVelit|<span style="color:#000;background:#fdfdfd;">&nbsp;&#9993;&nbsp;</span>]] 15.17, 13 Aralık 2021 (UTC)
::Selam, ad değişikliği nedeniyle karışmış :) içerde işlerken düzenleyeceğim dolayısıyla şablonda bu haftadan gelen bir yeni katılımcı yıldızı görmeyeceksin. İyi vikiler! ----[[Kullanıcı:Anerka|anerka]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Anerka|'ya söyleyin]]</sup> 17.26, 13 Aralık 2021 (UTC)

== Silme, raporlama vb. işlemler hk. ==

Merhaba IpsumVelit, HS ekleme, SAS açma, KET talebi girme gibi işlemlerinizi [[Vikipedi:Twinkle|VP:TW]] ile kolayca yapabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim. [[Kullanıcı:Kadıköylü|<span style="1px 1px 2px #708090;font-size:105%;color:#708090">'''Kadıköylü'''</span>]] [[Kullanıcı mesaj:Kadıköylü|<span style="1px 1px 2px #003366;color:#003366;">'''<small>Mesaj</small>'''</span>]] 17.18, 22 Aralık 2021 (UTC)

== Boğaziçi Üniversitesi maddesi hk. ==

Okul isminin kısaltması hakkında kaynak eklediğim halde değişikliğin neden geri alındığını merak ediyorum. [[Kullanıcı:Ahmetinal.95|Ahmetinal.95]] ([[Kullanıcı mesaj:Ahmetinal.95|mesaj]]) 12.02, 25 Aralık 2021 (UTC)

: {{seslen|Ahmetinal.95}}Kaynaklı dediğiniz düzenlemenizi , {{seslen|Vikipolimer}} geri almış. Ondan habersiz bende geri almışım. Kısaltmanında BOUN olduğunu düşünüyorum.İnternet sitesi dahil boun yazıyor. <span style="border-radius:5em;padding:0 9px;background:#ff0000">[[Kullanıcı:IpsumVelit|<span style="color:#ffffff">'''IpsumVelit'''</span>]]</span>👉[[Kullanıcı mesaj:IpsumVelit|<span style="color:#000;background:#fdfdfd;">&nbsp;&#9993;&nbsp;</span>]] 12.24, 25 Aralık 2021 (UTC)

Sayfanın 14.47, 27 Aralık 2021 tarihindeki hâli

ing. vikiden eklediğiniz kaynak

Merhaba madde açarken lütfen İngilizce vikiyi kaynak olarak göstermeyelim. Vikipedinin kendisi kaynak olarak gösterilemez. Buna dikkat etmenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim. Cedreon (mesaj) 07.13, 24 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Birde maddeyi açarken kategori eklemeyide unutmayın. Cedreon (mesaj) 07.18, 24 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Adlandırma tartışması

Ben teşekkür ederim :) Tartışma sadece bir maddeyi değil birden fazla maddeyi ilgilendirdiği için Vikipedi tartışma:Adlandırma kuralları (kişiler)#Britanya Kraliyet Ailesi kısmına da taşıdım. Ben de ünvanları kullanmak gerektiğini düşünüyorum çünkü tüm kaynaklar öyle kullanıyor. Ve o şekilde biliniyorlar. Ama nasıl yazmak gerektiğini çözemedim. Teşekkürler yorumlarınız için :) Berfu (mesaj) 08.09, 24 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

== Hesse Hanedanı == Merhaba. Sayfanın İngilizce sürümü için herhangi bir koruma uygulanmamakta. Bilginize, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14.19, 19 Nisan 2021 (UTC) [yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!Merhaba Hasmetlihasmet,

20. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Kore mutfağı ve Şablon:Mutfaklar maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 18.36, 24 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

H.H ✉  13.51, 13 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sefoxo,
21. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Türkiye'nin dış ilişkileri maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.45, 31 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sefoxo,
22. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Kaynakları olmayan maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 19.23, 7 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sefoxo,
27. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Birleşik Krallık, Britanya Taç Toprakları ve Britanya Denizaşırı Toprakları havalimanları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.06, 16 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sefoxo,
28. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş müzik maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 18.41, 20 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sefoxo,
36. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Salgın maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 21.56, 17 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Hasmetlihasmet,
41. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Güncellenmesi gereken maddelerin ve kaynaksız maddelerin bakımının yapılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 04.45, 18 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için!

Anti-Vandalizm Yıldızı
Vandalizm ile mücadelen için teşekkür ederim, iyi çalışmalar :)
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.15, 11 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]
Teşekkür ederim. Devriyelik başvuruma da desteğinizi rica ederim.IpsumVelit ✉  16.46, 11 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Yeni Katılımcı Yıldızı

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba IpsumVelit,
49. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Carl Sagan şablonundaki kırmızı maddelerin ansiklopediye kazandırılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 13.19, 13 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Selam, ad değişikliği nedeniyle karışmış :) içerde işlerken düzenleyeceğim dolayısıyla şablonda bu haftadan gelen bir yeni katılımcı yıldızı görmeyeceksin. İyi vikiler! ----anerka'ya söyleyin 17.26, 13 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Silme, raporlama vb. işlemler hk.

Merhaba IpsumVelit, HS ekleme, SAS açma, KET talebi girme gibi işlemlerinizi VP:TW ile kolayca yapabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim. Kadıköylü Mesaj 17.18, 22 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Boğaziçi Üniversitesi maddesi hk.

Okul isminin kısaltması hakkında kaynak eklediğim halde değişikliğin neden geri alındığını merak ediyorum. Ahmetinal.95 (mesaj) 12.02, 25 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

@Ahmetinal.95Kaynaklı dediğiniz düzenlemenizi , @Vikipolimer geri almış. Ondan habersiz bende geri almışım. Kısaltmanında BOUN olduğunu düşünüyorum.İnternet sitesi dahil boun yazıyor. IpsumVelit👉 ✉  12.24, 25 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]