Wyoming Üniversitesi: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Citrat (mesaj | katkılar)
k Wyoming Ünivesitesi sayfasının yeni adı: Wyoming Üniversitesi: isim duzeltme
Hasan Sami Bolak (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''Wyoming Ünivesitesi''' (ingilizce adıyla University of Wyoming) ABD'nin Wyoming eyaletinin Laramie kasabasında bulunmaktadır. 6 Eylül 1887'de açılmış olan üniversite, Wyoming eyaletinde lisans ve yüksek lisans eğitimini birlikte veren tek kurumdur. Deniz seviyesinden 2200 metre yüksekte kurulmuş olan üniversite ABD'nin yerden yüksekliği en fazla olan üniversite yerleşkesine sahiptir.
'''Wyoming Ünivesitesi''', (ingilizce adıyla University of Wyoming) [[ABD]]'nin Wyoming eyaletinin Laramie kasabasında bulunmaktadır. 6 Eylül 1887'de açılmış olan üniversite, Wyoming eyaletinde lisans ve yüksek lisans eğitimini birlikte veren tek kurumdur. Deniz seviyesinden 2200 metre yüksekte kurulmuş olan üniversite ABD'nin yerden yüksekliği en fazla olan üniversite yerleşkesine sahiptir.


{{Üniversite-taslak}}
{{Üniversite-taslak}}

Sayfanın 09.38, 2 Ocak 2008 tarihindeki hâli

Wyoming Ünivesitesi, (ingilizce adıyla University of Wyoming) ABD'nin Wyoming eyaletinin Laramie kasabasında bulunmaktadır. 6 Eylül 1887'de açılmış olan üniversite, Wyoming eyaletinde lisans ve yüksek lisans eğitimini birlikte veren tek kurumdur. Deniz seviyesinden 2200 metre yüksekte kurulmuş olan üniversite ABD'nin yerden yüksekliği en fazla olan üniversite yerleşkesine sahiptir.