Kullanıcı mesaj:Amor respectus: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
LostMyMind (mesaj | katkılar)
İBP 11. hafta yıldızı
Yeni başlık: İmza denemesi
50. satır: 50. satır:
Sevgiler. İyi vikiler. --[[Kullanıcı:LostMyMind|LostMyMind]] ([[Kullanıcı mesaj:LostMyMind|mesaj]]) 08.19, 22 Mart 2021 (UTC)
Sevgiler. İyi vikiler. --[[Kullanıcı:LostMyMind|LostMyMind]] ([[Kullanıcı mesaj:LostMyMind|mesaj]]) 08.19, 22 Mart 2021 (UTC)
</div></div>
</div></div>

== İmza denemesi ==

Deneme 1,2,3... <span style="border-radius:9em;padding:0 7px;background:#747A6D">[[Kullanıcı:Sametso|<span style="color:#EDFADE">'''Sametso'''</span>]]</span><sup>[[Kullanıcı mesaj:Sametso|✉]]</sup> 13.13, 28 Mart 2021 (UTC)

Sayfanın 13.13, 28 Mart 2021 tarihindeki hâli

Vikipedi'ye hoş geldin Simitxxs!

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Telif hakkı ihlali

Telif sorunu ikonu Yaptığınız değişikliklerden birinde telif hakkı sahibinin izni olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkıyla korunan materyal eklediğiniz için değişikliğiniz tamamen veya kısmen kaldırıldı. Yasal nedenlerden dolayı Vikipedi, uygun ve doğrulanabilir bir lisans olmadan, basılı yayınlardan veya diğer web sitelerinden metin ve resimler dahil olmak üzere telif hakkıyla korunan materyalleri kabul edemez. Bu tür tüm değişiklikler silinecektir. Harici web sitelerini veya yayınları bilgi kaynağı olarak kullanabilirsiniz, ancak cümleler veya resimler gibi içerikleri direkt olarak kullanamazsınız; kendi kelimelerinizi kullanarak yazmalısınız. Vikipedi'de telif hakkı çok ciddiye alınmaktadır ve telif hakkı politikamızı sürekli ihlal eden kullanıcıların değişiklik yapması engellenecektir. Dr. Coalmesaj 22.50, 14 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylümesaj 17.17, 19 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Şubat 2021

Bilgi simgesi Merhaba, Tozkoparan İskender (dizi) sayfasında kısa süre önce yapmış olduğunuz değişiklikler yapıcı görünmediği için geri alınmıştır. Deneme yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Herhangi bir sorunuz olursa danışma masasında sorabilirsiniz. Teşekkürler.--Bilmiş Profesör mesaj yaz- e-posta yolla 10.08, 21 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sametso,
8. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Yazım ve noktalama yanlışları içeren maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.16, 3 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sametso,
8. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Yazım ve noktalama yanlışları içeren maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.16, 3 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sametso,
9. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Güncellenmesi gereken maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 13.02, 8 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sametso,
11. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Almanya'daki otoyollar maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.19, 22 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İmza denemesi

Deneme 1,2,3... Sametso 13.13, 28 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]