Kullanıcı mesaj:Eldarion: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Aybeyzade (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Aybeyzade (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
155. satır: 155. satır:
Sizce taraflı olan belli kesimleri öven bölümler hangileri.--[[User:Aybeyzade|Aybeyzade]] 18:19, 27 Kasım 2007 (UTC)
Sizce taraflı olan belli kesimleri öven bölümler hangileri.--[[User:Aybeyzade|Aybeyzade]] 18:19, 27 Kasım 2007 (UTC)


Önce dediğim gibi tarafsızlık tarafsızlık diye uyarı gönderip taraflı olmak işte bu. Sırf maddenin konusundan dolayı Teksas efsanesi yazısını tarafsızlık olarak görürüken en çok ziyaret edilen BJK maddesindeki Kara Kartallar Efsanesin'ni görmezlikten geliyosunuz. Zaten ben de o başlığı örnek alarak yazmıştım ya. Şablonlar eğer uydurma bir şekilde konuluyorsa kaldırmak en büyük hakkımdır. Önce tarafsız olmayı öğrenelim bazı şeyleri aşalım. Sonra istediğiniz yerde görev alın.--[[User:Aybeyzade|Aybeyzade]] 13:35, 29 Kasım 2007 (UTC)
Önce dediğim gibi tarafsızlık tarafsızlık diye uyarı gönderip taraflı olmak işte bu. Sırf maddenin konusundan dolayı Teksas efsanesi yazısını tarafsızlık olarak görürüken en çok ziyaret edilen BJK maddesindeki Kara Kartallar Efsanesin'ni görmezlikten geliyosunuz. Zaten ben de o başlığı örnek alarak yazmıştım ya. Şablonlar eğer uydurma bir şekilde konuluyorsa kaldırmak en büyük hakkımdır. Önce tarafsız olmayı öğrenelim bazı şeyleri aşalım. Sonra istediğiniz yerde görev alın.

Ayrıca KSK maddesinin tamamında yazılanların refaransları verilmemiştir. Sadece Dış Bağlantılar verilmiştir. Bu çoğu madde içinde geçerlidir. Ayrıca Teksas maddesinibn hiç bir yerinde mişli geçmiş zaman kullanılmamıştır. Ancak bazı yerlerinde KSK maddesindeki ''yenilmemiştir'' yazısı gibi bileşik zaman kullanılmıştır.--[[User:Aybeyzade|Aybeyzade]] 13:35, 29 Kasım 2007 (UTC)

Sayfanın 13.42, 29 Kasım 2007 tarihindeki hâli

Arşiv
Arşiv

Arşiv 1
Arşiv 2
Arşiv 3

ÖrdekÖzgür

WİKİPEDİA seçkin bir site cumhuriyete küfür etmek için burayı kullanmayın--ÖrdekÖzgürileti 16:36, 22 Ekim 2007 (UTC)

ÖrdekÖzgür

siz bunu yazdınız cumhuriyet maddesinde geçmişe bakarsanız görürsünüz!!!!--ÖrdekÖzgürileti 16:49, 22 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkürler

Acil durum!

Sayın Eldairon. Petrus Abelardus maddesini "telifsiz sürüm" gerekçesiyle geri almışsınız. Oysa Karatay bütün maddeyi kafede yanımda tek tek yazdı. Bunu yaparken de "Felsefe Sözlüğü"nü kullandı. Ben de şahid oldum. Yaklaşık bir buçuk saatte yazabildi. Aynı maddenin internette olması yalnızca tesadüftür. Bununla birlikte yeni başlayan bu arkadaşımızın hevesi kırılacaktır. Zira kendisi birkaç bin sayfalık tüm Felsefe SÖzlüğü'nü eklemeyi planlıyordu. Bu yüzden sizin değişikliğinizi geri alıyor, anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum. Kitaptan yazarken resmini çekip yollayabilirim de!--Mehmet Baran 19:01, 24 Ekim 2007 (UTC)

O halde yapılacak pek bir şey yok. İşin aslı ben bütün makalelerimi kendim yazıyorum. Kaynağı sentezlese hakkında iyi olurdu aynısının internette çıkma ihtimali kalmazdı. Pekala kolay gelsin.--Mehmet Baran 08:57, 25 Ekim 2007 (UTC)

Vikipedi tartışmaları

Merhabalar,

konularında fikirlerinizi belirtmenizi rica eder, iyi çalışmalar dilerim . Saygılarımla Cat 11:01, 27 Ekim 2007 (UTC)



Ay-Yıldız

Başka şekilde size ulaşamazdım. Bursaspor'un kurulduğundaki arması beyaz üzerine 5 yıldız ve Bursaspor yazısı iken 1966 tarihinde Adalet Partisi Bursa milletvekili Neriman Gürsoy milletvekili seçilmesinin şerefine, Bursaspor'un ricasını kabul etmiş ve öneriyi bakanlar kuruluna vermiştir. 1966 tarihli bakanlar kurulu kararıyla da Bursaspor'un armasında ayyıldız taşıma hakkına sahip olmasına karar verilmiştir.--Aybeyzade 14:34, 30 Ekim 2007 (UTC)

Yardım talebi!

Savaş bilgi kutusunda problem var. Estonya Bağımsızlık Savaşı'nda üç taraf olduğu için savaş bilgi kutusu yetersiz kalıyordu. Bunu daha önce de Kullanıcı:Maderibeyza'dan yardım talep etmiştim. Kendisi çok yardımcı oldu ve bilgi kutusunu üç sütüna ayırdılar. Fakat anlaşılan bu da başka bir soruna sebep oldu. Kara Şahin Savaşı gibi iki taraflı savaşlarda da üç sütun var. Bu konuda ne yapabiliriz? Biri iki sütunlu diğeri üç sütunlu iki ayrı şablon mu oluşturmalıyız? Müsaitseniz ilgilenebilir misiniz?--Mehmet Baran 14:41, 30 Ekim 2007 (UTC)


Bilgiyi 2004 yılında yine böyle bir tartışma sırasında Bursasporluyuz.biz internet sitesinden alıp belgelerime kaydetmiştim ordan faydalanarak yazdım. Şimdi göstermem gereken kaynak hangisi siteye internetten ulaşamıyorum.--Aybeyzade 14:43, 30 Ekim 2007 (UTC)

Siteye şu an ulaşamıyorum kapanmış olabilir. Vikipediye bir çok katkısı olmuş bir vikipedist olarak bir maddeye bir şey eklemem bu kadar zor mu. Siteye ulaşamıyorum bu madde böyle mi kalacak.--Aybeyzade 14:52, 30 Ekim 2007 (UTC)

Sizden Kasımpaşa ve KSK'nin bu hakka sahip olduğuna dair belge isteyebilirmiyim.--Aybeyzade 14:59, 30 Ekim 2007 (UTC)

88.246.53.92

Israrla spamlink ekliyor.Haberin olsun.Sağlamcıileti 17:18, 30 Ekim 2007 (UTC)


K.S.K. Sayfası

Kasımpaşa hakkında bilgim var. Yanlış hatırlamıyorsam uluslar arası alanda madalya aldığı için bu hak verilmiş. K.S.K. nında bu hakka sahip olduğunu biliyorum amacım bunların bu hakkı elde ettiği belgeleri sizden öğrenmekti. Ayrıca Bursaspor'daki bayrak ekse K.S.K.'nın ki de şekil itibarıyla ektir. K.S.K.'nınki ek değilse Bursa'nınki de ek değildir. Bursaspor'un arması K.S.K.'nın armasının üst ortadan kavisli şeklidir. İkisindede çapraz şekilde yazı yazmaktadır ve bayrak ikisindende çıkarılsa armanın simetrisi bozulacaktır. Bu hakka sahip olmayan bir kulübün 40 yıl boyunca ve 39 sezon süper ligde bu armayla mücadele etmesi bence zordur. Bu nedenle K.S.K. sayfasına Bursaspor'u da eklemek gerekir.

Ayrıca yeni oluşturduğum Bursa Merinosspor sayfasına da diğer kulüplerinki gibi bilgi kutusu ve armalarını eklemek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. --Aybeyzade 13:30, 31 Ekim 2007 (UTC)

Küfürlü değişiklik

Şu değişiklik engelleme gerektiriyor galiba. --Yabancımsj 14:51, 1 Kasım 2007 (UTC)

Rica ederim, kolay gelsin. --Yabancımsj 14:54, 1 Kasım 2007 (UTC)

Bi bakçan mı

Bro bi sn ni alsam?Sağlamcıileti 17:00, 1 Kasım 2007 (UTC)

Vandallık

Merhaba, bu kullanıcı vandallık yapıyor dikkatinize--Manco Capac 22:59, 2 Kasım 2007 (UTC)

Ayrıca bu kullancı] da sürekli belli bir siteyi ekliyor.--Manco Capac 23:01, 2 Kasım 2007 (UTC)

Loriga

Sorry but I can't speak Turkish. I would like to ask you to keep an eye on this article because that IP is vandalizing all Wikipedias that exibit Loriga's coat of arms. I'm following him on the Portuguese Wikipedia but it's hard to do the same here becase I don't understand the language. Thank you. 89.26.203.250 23:29, 2 Kasım 2007 (UTC)

Biraz yardımcı olun 5 kere yazdım hep silinmiş nasıl yönlendirme yapacağım belki bu nesajım da yanlıs olabiliri :)

düzelttim bu seferde içeriksiz diye slindi ne demek bu basit seyler yüzünden siliniyor basit bi kullanım klavuzu gibi bişey yok mu


Ay-Yıldız

Türkiye'de sadece B.Jimnastik KSK VE Kasımpaşa'nın bu hakka sahip olduğunu yazılı. O zaman armasında ay-yıldız taşıyan Manisaspor Elazığspor Bingöl Belediyespor ve daha onlarca kulübün resmi manada ay-yıldız taşımaya hakkı yok demektir. Bu onlarca kulüp teker teker araştırılıp bu haklarının olmadığı ispatlanmışmıdır. Cevap büyük ihtimalle hayır olduğundan, araştırılmadan veya yüzelsel bir araştırmayla yazılmış bu iddialı cümle KSK sayfasından çıkarılmalıdır.--Aybeyzade 15:23, 7 Kasım 2007 (UTC)

  • e işte ben de yarım kafayla ona takılıp da metal'e sormuştum.. o da öyle deyince.. siliver bi zahmet. ben bi daha ellemem :) --kibelemesaj 22:25, 8 Kasım 2007 (UTC)

yardım..

Hocam selam . Kullanıcı:Maderibeyza'yı tekrar yönetici adayı göstermek istiyorum ama prosedürü izlediğimde karşıma eski arşiv sayfası çıktı. Nasıl yardımcı olacaksınız bana??Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 12:28, 9 Kasım 2007 (UTC)

Oradan denemiştim zaten...sizin kapattığınız oylama çıkıyor.Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 12:33, 9 Kasım 2007 (UTC)

En Bağlı

En bağlı taraftarlarındandır dedim. En bağlı taraftarı değil. Üstelik sizden bi yardım istediğimde hiç bir şekilde yardım etmezken. Nedense konu KSK veya Göztepe olduğunda mesajınızı hemen görüyorum. Siteye hizmet edeceksek duygularımızı bir kenara koyup tarafsız biçimde hareket edelim. Evet K.Yakayla araları fena halde bozuktur. Bursasporla iyidir en büyük taraftar grupları Yalı'dır Karsıyakalı arkadasım. Rahatsız olma amatördeler. Ayrıca taraflı davranıp KSK sayfasını degiştirdiğiniz halde benim son değişikliği yapma nedenimi okumamışsınız yada okumuşsunuz. Onlarca kulübün armasında resmi olarak ay-yıldız taşıma hakkına sahip olmadığını araştırdınızdamı boyle iddialı bir cümle yazıyısunuz.Rahatsız olma amatördeler.--Aybeyzade 12:30, 9 Kasım 2007 (UTC)

Bursa Merinosspor sayfasında yardım talep etmiştim. Ayrıca Bursaspor iç sahada da dış sahada da yeşil beyaz çubuklu formayı kullanıyo ikisini de aynı yapmam gerekiyo. KSK sayfasında haksız deilim galiba--Aybeyzade 12:38, 9 Kasım 2007 (UTC)

Siz eklediniz demiyorum zaten. Araştırılmadan yazılmış iddialı bir cümle Türkiyedeki onlarca armasında ay-yıldız olan kulübün bu hakka sahip olmadığı araştırılmışmıdır. Cevap büyük ihtimalle hayır. Değiştirmeyelim cümleyi çıkaralım diyorum.--Aybeyzade 12:46, 9 Kasım 2007 (UTC)

Böyle tarafsız bir cümle olmuş oldu. Bursaspor'un deplasman formasını değiştirmel için iç sahayı kopyaladım ama simsiyah oldu. Yardımcı olurmusunuz.--Aybeyzade 12:50, 9 Kasım 2007 (UTC)

Son olarak bişey daha rica etcem. Bursaspor için nasıl kullanıcı şablonu yapabilirim. BJK FB GS de olduğu gibi.--Aybeyzade 12:58, 9 Kasım 2007 (UTC)

Vandal

Merhaba. Şu vandalı engelleyebilir misiniz? --Yabancımsj 13:02, 9 Kasım 2007 (UTC)

Bir de, şu kullanıcı uygun mudur? --Yabancımsj 13:07, 9 Kasım 2007 (UTC)
Rica ederim, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 13:08, 9 Kasım 2007 (UTC)


Göztepe

Bu sayfada yazdığım anormallik ne acaba?--Aybeyzade 13:22, 9 Kasım 2007 (UTC)

Siz de düzeltmak ya da o cümleyi çıkarmak yerine tamamen siliyosunuz.Silmek yerine sadece uyarıda bulunsanız düzeltebilirim. Şimdi olduğu gibi.--Aybeyzade 13:29, 9 Kasım 2007 (UTC)

hi

Bi sn nizi alabilir miyim acaba? SaygılarSağlamcıileti 19:00, 11 Kasım 2007 (UTC)

Kısa içerik

Sevgili Eldarion,

Kısa içerik nedeniyle silmelere zaman koyulmaz mı? Lakin silinen içerikler maddenin unutulup kaybolmasına neden oluyor. Tam "Şu maddeyi geliştirip besleyelim" diyerek bakmışken Eldarion gazabına uğramış olduğunu görüyorum. Başarılar ve hoşgörüler diliyorum : )--foPen 08:39, 12 Kasım 2007 (UTC)



"Metal kapmış hakkaten :) Neyse bi dahaki sefere ben yaparım artık.Kolaylıklar iyi çalışmalar.--Eldarionmesaj 09:40, 3 Ekim 2007 (UTC)"
Bana böyle bir söz verilmiş miydi acaba??? Selamlar.--Hasan Sami 14:51, 13 Kasım 2007 (UTC)
  • Madem ki mesaj sayfam tarafınızdan kullanıma hazır; benden de koca bir teşekkür yola çıkmış, gelmek üzere. Hatta geldi bile: Teşekkürler sevgili Eldarion.--Hasan Sami 19:36, 13 Kasım 2007 (UTC)


KSK

Bir şey sorcam. KSK yani kaf sin kaf 'Karşıyaka' kelimesinin kısaltılmış halimi yoksa 'Karşıyaka Spor Kulübü'nün baş harflerimi. 2. şıksa eğer Osmanlı döneminde kulübe cemiyet spora beden terbiyo deniyodu. nasıl oluyo. 1.şıksa sorun yok.--Aybeyzade 15:22, 14 Kasım 2007 (UTC)

vandallara karşıyız

Vandalizmle mücadele timine katılmak istiyorum nasıl katılacağım?--ÖrdekÖzgürileti 14:58, 16 Kasım 2007 (UTC)


TeXaS

Teksas maddesinin kriterlere uydurmam için ne yapmam gerekiyo.Siz soyleyin.yapalım teker teker.--Aybeyzade 18:03, 27 Kasım 2007 (UTC)

Bu kişisel görüşünüz. Sorun yazanları okumak değil teknolojiyle aram pak iyi değil nasıl kaynak gösterildiğini bilmiyorum. Ayrıca taraflı yazdıklarımın taraflı olması yazıdan dolayımı yoksa KSKdan dolayımı bilmiyorum.--Aybeyzade 18:13, 27 Kasım 2007 (UTC)

TxS

Sizce taraflı olan belli kesimleri öven bölümler hangileri.--Aybeyzade 18:19, 27 Kasım 2007 (UTC)

Önce dediğim gibi tarafsızlık tarafsızlık diye uyarı gönderip taraflı olmak işte bu. Sırf maddenin konusundan dolayı Teksas efsanesi yazısını tarafsızlık olarak görürüken en çok ziyaret edilen BJK maddesindeki Kara Kartallar Efsanesin'ni görmezlikten geliyosunuz. Zaten ben de o başlığı örnek alarak yazmıştım ya. Şablonlar eğer uydurma bir şekilde konuluyorsa kaldırmak en büyük hakkımdır. Önce tarafsız olmayı öğrenelim bazı şeyleri aşalım. Sonra istediğiniz yerde görev alın.

Ayrıca KSK maddesinin tamamında yazılanların refaransları verilmemiştir. Sadece Dış Bağlantılar verilmiştir. Bu çoğu madde içinde geçerlidir. Ayrıca Teksas maddesinibn hiç bir yerinde mişli geçmiş zaman kullanılmamıştır. Ancak bazı yerlerinde KSK maddesindeki yenilmemiştir yazısı gibi bileşik zaman kullanılmıştır.--Aybeyzade 13:35, 29 Kasım 2007 (UTC)