Kamp: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Bu gerekçe bana subjektif gibi göründü. Birçok maddede maddebaşı olan kelimenin eş anlamlısı bulunurken kamp kelimesinin eş anlamlısının bulunması neden böyle bir gerekçe ile reddedilebiliyor?
Etiket: Geri al
Sayginer (mesaj | katkılar)
Gerekçe: Bıraso bir sözlük değil. Diğerinin yerine yaygın kullanılmayan bir sözün maddenin girişine eklenmesi sakıncalı.
Etiket: Elle geri alma
1. satır: 1. satır:
[[Dosya:Camping by Barriere Lake, British Columbia - 20040801.jpg|thumb|[[Barriere, Britanya Kolumbiyası|Barriere]], [[Britanya Kolumbiyası]] yakınında bir kamp yeri]]
[[Dosya:Camping by Barriere Lake, British Columbia - 20040801.jpg|thumb|[[Barriere, Britanya Kolumbiyası|Barriere]], [[Britanya Kolumbiyası]] yakınında bir kamp yeri]]
'''Kamp''' veya '''düşerge'''<ref>[https://pauctle.com/entr/soz/camp/ PAÜ İngilizce Sözlük]</ref><ref>Eş ve Yakın Anlamlı Kelimeler Sözlüğü</ref><ref>Bulmaca Sözlüğü</ref><ref>Hani Astolin (2019), Türk'ün Gizlenen Bilgisini Arayan Türk, s. 805</ref>, baraka veya [[çadır]] gibi araçlardan oluşturulan konaklama yeridir. Ayrıca, siyasi nedenlerle sürülmüş kişiler ve [[tutsak]]ların toplandıkları yer olarak ifade edilir. Bunun dışında, bazı düşünce ve çıkar çatışmalarından ortaya çıkan bölünmelere ''kamplaşma'' adı verilir.
'''Kamp''', baraka veya [[çadır]] gibi araçlardan oluşturulan konaklama yeridir. Ayrıca, siyasi nedenlerle sürülmüş kişiler ve [[tutsak]]ların toplandıkları yer olarak ifade edilir. Bunun dışında, bazı düşünce ve çıkar çatışmalarından ortaya çıkan bölünmelere ''kamplaşma'' adı verilir.


{{turizm-taslak}}
{{turizm-taslak}}

Sayfanın 18.05, 20 Ağustos 2020 tarihindeki hâli

Barriere, Britanya Kolumbiyası yakınında bir kamp yeri

Kamp, baraka veya çadır gibi araçlardan oluşturulan konaklama yeridir. Ayrıca, siyasi nedenlerle sürülmüş kişiler ve tutsakların toplandıkları yer olarak ifade edilir. Bunun dışında, bazı düşünce ve çıkar çatışmalarından ortaya çıkan bölünmelere kamplaşma adı verilir.