Liliane Bettencourt: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
YBot (mesaj | katkılar)
k Ulam özelleştirme
düzeltme AWB ile
1. satır: 1. satır:
'''Liliane Bettencourt''', (d. [[21 Ekim]] [[1922]], [[Paris]] - ö. [[21 Eylül]] [[2017]] [[Neuilly-sur-Seine]]), Fransız mirasçı, sosyetik, iş kadını ve hayırsever. L'Oréal'in başlıca hissedarlarından biridir ve [[L'Oréal]]'in sahibidir. [[Dünyanın en zenginleri]] listesinde bulunmaktadır(34,5 milyar $ ile 2013 yılında 11. sırada). Dünya Tarihin gelmiş geçmiş en zengin işkadını unvanını almıştır. 30 Milyar $'la ayrıca Fransa'nın en zengin kişisi ve Fransa'nın en zengin kadını olmakla beraber dünyanın en zengin kadını olarak yer almaktadır. Eski siyasetçi ve bakan [[André Bettencourt]] ile evliydi.
'''Liliane Bettencourt''', (d. [[21 Ekim]] 1922, [[Paris]] - ö. [[21 Eylül]] 2017 [[Neuilly-sur-Seine]]), Fransız mirasçı, sosyetik, iş kadını ve hayırsever. L'Oréal'in başlıca hissedarlarından biridir ve [[L'Oréal]]'in sahibidir. [[Dünyanın en zenginleri]] listesinde bulunmaktadır(34,5 milyar $ ile 2013 yılında 11. sırada). Dünya Tarihin gelmiş geçmiş en zengin işkadını unvanını almıştır. 30 Milyar $'la ayrıca Fransa'nın en zengin kişisi ve Fransa'nın en zengin kadını olmakla beraber dünyanın en zengin kadını olarak yer almaktadır. Eski siyasetçi ve bakan [[André Bettencourt]] ile evliydi.


{{fransa-biyo-taslak}}
{{fransa-biyo-taslak}}

Sayfanın 23.07, 27 Nisan 2020 tarihindeki hâli

Liliane Bettencourt, (d. 21 Ekim 1922, Paris - ö. 21 Eylül 2017 Neuilly-sur-Seine), Fransız mirasçı, sosyetik, iş kadını ve hayırsever. L'Oréal'in başlıca hissedarlarından biridir ve L'Oréal'in sahibidir. Dünyanın en zenginleri listesinde bulunmaktadır(34,5 milyar $ ile 2013 yılında 11. sırada). Dünya Tarihin gelmiş geçmiş en zengin işkadını unvanını almıştır. 30 Milyar $'la ayrıca Fransa'nın en zengin kişisi ve Fransa'nın en zengin kadını olmakla beraber dünyanın en zengin kadını olarak yer almaktadır. Eski siyasetçi ve bakan André Bettencourt ile evliydi.