Star Medya Grubu: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Gerekçe: + nedensiz içerik silinmesi + kaynak gerektiren bilgi eklentisi
1. satır: 1. satır:
{{kaynaksız}}
{{Şirket bilgi kutusu
{{Şirket bilgi kutusu
| company_name = Star Digital
| company_name = Star Digital
4. satır: 5. satır:
| company_logo = [[Dosya:Stardigitallogo.jpg‎]]
| company_logo = [[Dosya:Stardigitallogo.jpg‎]]
| company_type = Dijital Platform
| company_type = Dijital Platform
| company_slogan = Yeni Çağın Eğlence Kültürü
| company = Yeni Çağın Eğlence Kültürü
| foundation = Mayıs 1999
| foundation = Mayıs 1999
| closed_date = 2002
| closed = 2002
| location_city = [[İstanbul]]
| location_city = [[İstanbul]]
| location_country = [[Türkiye]]
| location_country = [[Türkiye]]
| key_people = [[Cem Uzan]]
| key_people = [[Cem Uzan]]
| homepage = www.stardigital.com.tr
| homepage =
}}
}}
'''Star Digital''', eskiden [[Türkiye]]'de sayısal yayın yapmış bir dijital platform. Mayıs 1999'da kurulmuş ve aynı yıl hizmet vermeye başlamıştır. 2002'de Star Digital, 2003 yılında [[DigiFunClub]] adıyla tekrar kurulmuş, fakat birkaç ay sonra bu platformda kapanmıştır.
'''Star Digital''', eskiden [[Türkiye]]'de sayısal yayın yapmış bir dijital platform. Mayıs 1999'da kurulmuş ve aynı yıl hizmet vermeye başlamıştır. 2001 senesinde kapanan Star Digital, 2003 yılında [[DigiFunClub]] adıyla tekrar kurulmuş, fakat birkaç ay sonra bu platformda kapanmıştır.


=== Bünyesindeki kanallar ===
=== Bünyesindeki kanallar ===
Star Digital'in kendisine özel [[Star 1]], [[Star 2]], Star 3, Star Spor, [[Teleon]], ASTV, Performance Channel, Galeri 1, Galeri 2 kanallarının yanı sıra ulusal [[televizyon]] kanallarından [[TRT 1]], [[Star TV]], [[Kanal D]], [[atv (Türkiye)|atv]], [[TGRT]], [[Kanal 6]], [[Kanal 7]], [[Bayındır Radyo Televizyon|brt]], [[TV8]], [[CNBC-e]], [[NTV]], [[CNN Türk]], [[Habertürk TV]], [[Kral TV]], [[Flash TV]], [[Genç TV]], [[Number One TV]], [[Gala TV]], [[Maxi TV]]-[[Supersport TV]], [[Cinespor]] kanalları ile, yabancı televizyon kanallarından [[Sky News]], [[CNBC]], Milan TV, [[RTL]], RTL 2, [[ProSieben]], [[Sat.1]], [[VOX]], [[TV5MONDE]], [[MTV]], [[VH1]], [[History Channel]], [[Discovery Channel]], [[Fashion TV]] gibi kanallar da bu platformda yayın yapmıştır. [[Radyo]] kanalı olarak ise [[Metro FM]], [[Joy FM]], [[Süper FM]], [[Kral FM]], [[JoyTurk]], Radio Gold, Radio Blue ve Ritmo Latino bu platformda mevcuttu.
Star Digital'in kendisine özel [[Star 1]], [[Star 2]], [[Teleon]], ASTV, [[Performance Channel]], [[Galeri 1]], [[Galeri 2]] kanallarının yanı sıra ulusal [[televizyon]] kanallarından [[TRT 1]], [[Star TV]], [[Kanal D]], [[atv]], [[TGRT]], [[Kanal 6]], [[Kanal 7]], [[Bayındır Radyo Televizyon|brt]], [[tv8]], [[CNBC-e]], [[NTV]], [[CNN Türk]], [[Habertürk TV]], [[Kral TV]], [[Flash TV]], [[Genç TV]], [[Number One TV]], [[Gala TV]], [[Maxi TV]]-[[Supersport TV]], [[Cinespor]] kanalları ile, yabancı televizyon kanallarından [[Sky News]], [[CNBC Europe]], [[Milan Channel]], [[RTL]], [[RTL 2]], [[ProSieben]], [[Sat.1]], [[VOX]], [[TV5MONDE]], [[MTV]], [[VH1]], [[History Channel]], [[Discovery Channel]], [[Fashion TV]] gibi kanallar da bu platformda yayın yapmıştır. [[Radyo]] kanalı olarak ise [[Metro FM]], [[Joy FM]], [[Süper FM]], [[Kral FM]], [[Joy Türk FM|Lokum FM]], [[Radio Gold]], [[Radio Blue]] ve Ritmo Latino bu platformda mevcuttu.


== DigiFunClub ==
== DigiFunClub ==
28. satır: 29. satır:
| location_city = [[İstanbul]]
| location_city = [[İstanbul]]
| location_country = Türkiye
| location_country = Türkiye
| homepage = www.digifunclub.com
| homepage =
}}
}}
'''DigiFunClub''', [[Haziran]] [[2003]] yılında [[Uzan Grubu]] tarafından yine aynı grubun sahip olduğu Star Digital'in devamı olarak kuruldu. Birçok eğlence ve sinema kanalının bulunduğu DigiFunClub'ın bir dönem futbol maç yayın haklarını alacağı bile söyleniyordu. Ancak aynı yıl Uzan Grubu'nun [[Türkiye İmar Bankası]] nedeniyle oluşan borçlarından dolayı [[TMSF]]'nin Uzan Grubu'na ait kuruluşlara el koymasıyla beraber kapanan DigiFunClub'ın ömrü sadece birkaç ay sürdü.
'''DigiFunClub''', [[Haziran]] [[2003]] yılında [[Uzan Grubu]] tarafından yine aynı grubun sahip olduğu Star Digital'in devamı olarak kuruldu. Birçok eğlence ve sinema kanalının bulunduğu DigiFunClub'ın bir dönem futbol maç yayın haklarını alacağı bile söyleniyordu. Ancak aynı yıl [[Uzan Grubu]]'nun [[Türkiye İmar Bankası]] nedeniyle oluşan borçlarından dolayı [[TMSF]]'nin [[Uzan Grubu]]'na ait kuruluşlara el koymasıyla beraber kapanan DigiFunClub'ın ömrü sadece birkaç ay sürdü.


=== Bünyesindeki kanallar ===
=== Bünyesindeki kanallar ===
[[Star TV]], [[TRT 1]], [[Kanal D]], [[Anadolu TV]], [[TGRT]], [[Star Max]], [[Flash TV]], [[NTV]], [[CNBC-e]], [[CNN Türk]], [[Sky News]], FutGol, [[Eurosport 1]], Einstein TV, [[Discovery Channel]], Performance Channel, Heyecan TV, [[Kral TV]], Nev TV, Joy TV, [[Dizi TV]], [[Yeşilçam TV]], SineKlasik, SineKlasik 2, Night Club
[[Star TV]], [[TRT 1]], [[Kanal D]], [[Anadolu TV]], [[TGRT]], [[Star Max]], [[Flash TV]], [[NTV]], [[CNBC-e]], [[CNN Türk]], [[Sky News]], [[FutGol]], [[Eurosport]], [[Einstein TV]], [[Discovery Channel]], [[Performance]], Heyecan TV, [[Kral TV]], [[Nev TV]], [[Joy TV]], Dizi TV, [[Yeşilçam TV]], [[Sineklasik]], [[Sineklasik 2]], [[Night Club]]


{{Star Medya Grubu}}
{{Star Medya Grubu}}
39. satır: 40. satır:
[[Kategori:Dijital uydu]]
[[Kategori:Dijital uydu]]
[[Kategori:1999'da kurulan televizyon kanalları ve istasyonları]]
[[Kategori:1999'da kurulan televizyon kanalları ve istasyonları]]
[[Kategori:2003'de kurulan televizyon kanalları ve istasyonları]]
[[Kategori:2002'de kurulan televizyon kanalları ve istasyonları]]
[[Kategori:Türkiye'deki televizyon platformları]]
[[Kategori:Türkiye'deki televizyon platformları]]

Sayfanın 20.16, 21 Kasım 2018 tarihindeki hâli

Star Digital
KuruluşMayıs 1999
Genel merkezi,
Önemli kişilerCem Uzan
SahibiStar Medya Grubu

Star Digital, eskiden Türkiye'de sayısal yayın yapmış bir dijital platform. Mayıs 1999'da kurulmuş ve aynı yıl hizmet vermeye başlamıştır. 2001 senesinde kapanan Star Digital, 2003 yılında DigiFunClub adıyla tekrar kurulmuş, fakat birkaç ay sonra bu platformda kapanmıştır.

Bünyesindeki kanallar

Star Digital'in kendisine özel Star 1, Star 2, Teleon, ASTV, Performance Channel, Galeri 1, Galeri 2 kanallarının yanı sıra ulusal televizyon kanallarından TRT 1, Star TV, Kanal D, atv, TGRT, Kanal 6, Kanal 7, brt, tv8, CNBC-e, NTV, CNN Türk, Habertürk TV, Kral TV, Flash TV, Genç TV, Number One TV, Gala TV, Maxi TV-Supersport TV, Cinespor kanalları ile, yabancı televizyon kanallarından Sky News, CNBC Europe, Milan Channel, RTL, RTL 2, ProSieben, Sat.1, VOX, TV5MONDE, MTV, VH1, History Channel, Discovery Channel, Fashion TV gibi kanallar da bu platformda yayın yapmıştır. Radyo kanalı olarak ise Metro FM, Joy FM, Süper FM, Kral FM, Lokum FM, Radio Gold, Radio Blue ve Ritmo Latino bu platformda mevcuttu.

DigiFunClub

DigiFunClub
KuruluşHaziran 2003
Genel merkezi,
Türkiye
SahibiCem Uzan

DigiFunClub, Haziran 2003 yılında Uzan Grubu tarafından yine aynı grubun sahip olduğu Star Digital'in devamı olarak kuruldu. Birçok eğlence ve sinema kanalının bulunduğu DigiFunClub'ın bir dönem futbol maç yayın haklarını alacağı bile söyleniyordu. Ancak aynı yıl Uzan Grubu'nun Türkiye İmar Bankası nedeniyle oluşan borçlarından dolayı TMSF'nin Uzan Grubu'na ait kuruluşlara el koymasıyla beraber kapanan DigiFunClub'ın ömrü sadece birkaç ay sürdü.

Bünyesindeki kanallar

Star TV, TRT 1, Kanal D, Anadolu TV, TGRT, Star Max, Flash TV, NTV, CNBC-e, CNN Türk, Sky News, FutGol, Eurosport, Einstein TV, Discovery Channel, Performance, Heyecan TV, Kral TV, Nev TV, Joy TV, Dizi TV, Yeşilçam TV, Sineklasik, Sineklasik 2, Night Club