Kuzey Denizi: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
İçerik eklendi.
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
k 78.176.121.205 tarafından yapılan değişiklikler geri alınarak, YBot tarafından değiştirilmiş önceki sürüm geri getirildi.
1. satır: 1. satır:
[[Dosya:NASA NorthSea1.jpg|thumb|Kuzey Denizi'nin [[NASA]] tarafından çekilen uydu görüntüsü]]
[[Dosya:NASA NorthSea1.jpg|thumb|Kuzey Denizi'nin [[NASA]] tarafından çekilen uydu görüntüsü]]
'''Kuzey Denizi''', [[Birleşik Krallık]] ile [[Avrupa]] kıtası arasındaki deniz. [[Atlas Okyanusu]]'nun kuzeydoğu uzantısıdır. Kuzey Denizi'ni [[Büyük Britanya]] adası [[Shetland]] ve [[Orkney Adaları]] ile Avrupa yakasında [[Danimarka]], [[Hollanda]], [[Belçika]], [[Almanya]], [[Fransa]]'nın bir kısmı çevirmiştir.Ece Uluoğlu Kuzey Denizinde dünya rekoru kurulmuştur.
'''Kuzey Denizi''', [[Birleşik Krallık]] ile [[Avrupa]] kıtası arasındaki deniz. [[Atlas Okyanusu]]'nun kuzeydoğu uzantısıdır. Kuzey Denizi'ni [[Büyük Britanya]] adası [[Shetland]] ve [[Orkney Adaları]] ile Avrupa yakasında [[Danimarka]], [[Hollanda]], [[Belçika]], [[Almanya]], [[Fransa]]'nın bir kısmı çevirmiştir.


{{Denizler listesi}}
{{Denizler listesi}}

Sayfanın 18.53, 30 Mart 2017 tarihindeki hâli

Kuzey Denizi'nin NASA tarafından çekilen uydu görüntüsü

Kuzey Denizi, Birleşik Krallık ile Avrupa kıtası arasındaki deniz. Atlas Okyanusu'nun kuzeydoğu uzantısıdır. Kuzey Denizi'ni Büyük Britanya adası Shetland ve Orkney Adaları ile Avrupa yakasında Danimarka, Hollanda, Belçika, Almanya, Fransa'nın bir kısmı çevirmiştir.