Islak Islak: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Mekanin Cennet olsun Bariş abi....
Dosturu (mesaj | katkılar)
İçerik hatası düzeltildi. Kaynak : iTunnes
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
6. satır: 6. satır:
| altyazı =
| altyazı =
| border =
| border =
| yayın_tarihi = [[31 Aralık]] [[2004]]
| yayın_tarihi = [[30 Aralık]] [[2004]]
| kayıt_tarihi =
| kayıt_tarihi =
| tarz = [[Rock]]
| tarz = [[Rock]]
26. satır: 26. satır:
}}
}}


'''Islak Islak''', [[Barış Akarsu]]'nun Seyhan Müzik'ten [[31 Aralık]] [[2004]] tarihinde yayınlanan ilk [[müzik]] albümü. Bu albümden ilk video klip Islak Islak parçasına çekildi. İkinci klip ise Kimdir O parçasına çekilmiştir fakat savaş karşıtı bir klip olduğu için ve o dönemde Amerika-Irak savaşı olmasından dolayı,müzik kanalları bu klibi yayınlamaktan çekinmiştir. Fakat klip Barış Akarsu vefat ettikten sonra günde birkaç kez dönmeye başlamıştır. Üçüncü video klip çalişmasi "Amasra", ve dördüncü video klip çalişmasi olan "Mavi", [[Barış Akarsu]]'nun memleketi olan [[Amasra]] da çekilmiştir. Ve iki video klip'te birlikte çekilmiştir. Ve artık Barış Akarsu Islak Islak albümünün konserlerini, kliplerini ve promosyon turlarını tamamlayıp ikinci albümü için stüdyoya girmiştir.
'''Islak Islak''', [[Barış Akarsu]]'nun Seyhan Müzik'ten [[30 Aralık]] [[2004]] tarihinde yayınlanan ilk [[müzik]] albümü. Bu albümden ilk video klip Islak Islak parçasına çekildi. İkinci klip ise Kimdir O parçasına çekilmiştir fakat savaş karşıtı bir klip olduğu için ve o dönemde Amerika-Irak savaşı olmasından dolayı,müzik kanalları bu klibi yayınlamaktan çekinmiştir. Fakat klip Barış Akarsu vefat ettikten sonra günde birkaç kez dönmeye başlamıştır. Üçüncü video klip çalişmasi "Amasra", ve dördüncü video klip çalişmasi olan "Mavi", [[Barış Akarsu]]'nun memleketi olan [[Amasra]] da çekilmiştir. Ve iki video klip'te birlikte çekilmiştir. Ve artık Barış Akarsu Islak Islak albümünün konserlerini, kliplerini ve promosyon turlarını tamamlayıp ikinci albümü için stüdyoya girmiştir.


== Albümdeki şarkılar ==
== Albümdeki şarkılar ==

Sayfanın 14.48, 1 Mart 2017 tarihindeki hâli

Islak Islak
Barış Akarsu stüdyo albümü
Yayımlanma30 Aralık 2004
TarzRock
Süre39:53
ŞirketSeyhan Müzik
Barış Akarsu kronolojisi
Islak Islak
(2004)
Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek
(2006)

Islak Islak, Barış Akarsu'nun Seyhan Müzik'ten 30 Aralık 2004 tarihinde yayınlanan ilk müzik albümü. Bu albümden ilk video klip Islak Islak parçasına çekildi. İkinci klip ise Kimdir O parçasına çekilmiştir fakat savaş karşıtı bir klip olduğu için ve o dönemde Amerika-Irak savaşı olmasından dolayı,müzik kanalları bu klibi yayınlamaktan çekinmiştir. Fakat klip Barış Akarsu vefat ettikten sonra günde birkaç kez dönmeye başlamıştır. Üçüncü video klip çalişmasi "Amasra", ve dördüncü video klip çalişmasi olan "Mavi", Barış Akarsu'nun memleketi olan Amasra da çekilmiştir. Ve iki video klip'te birlikte çekilmiştir. Ve artık Barış Akarsu Islak Islak albümünün konserlerini, kliplerini ve promosyon turlarını tamamlayıp ikinci albümü için stüdyoya girmiştir.

Albümdeki şarkılar

  1. Islak Islak
  2. Mavi
  3. Kimdir O (Tepede Beyaz Bir Saray)
  4. Gel Gör Beni Aşk Neyledi
  5. İsterdim
  6. Ayrılacağız
  7. Amasra
  8. Gün Olur
  9. Aldırma
  10. Bir Kasaba Akşamı

Dış bağlantılar