Tarık Papuççuoğlu: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Zeyd tokaki 1997 (mesaj | katkılar)
Merahm (mesaj | katkılar)
milliyet ekledim ve iç bağlantılar sağladım.
42. satır: 42. satır:
}}
}}
{{Kaynaksız}}
{{Kaynaksız}}
'''Tarık Papuççuoğlu''' (d. [[14 Ocak]] [[1949]], [[İstanbul]]), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
'''Tarık Papuççuoğlu''' (d. [[14 Ocak]] [[1949]], [[İstanbul]]), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.


Galatasaray Lisesi'nin ardından, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Tarık Papuççuoğlu, [[Devekuşu Kabare]], Üsküdar Oyuncuları ve [[Ortaoyuncular]] gibi topluluklarda çalıştı. Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de oynayan sanatçının geniş izleyici kitlesiyle buluşması, ''İkinci Bahar'' dizisinde üstlendiği "Kebapçı Vakkas" rolüyle olmuştur. Bir dönem televizyonda bir program sunuculuğu da yapan Papuççuoğlu, reklam filmlerinde de oynadı.
[[Galatasaray Lisesi]]'nin ardından, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Tarık Papuççuoğlu, [[Devekuşu Kabare]], Üsküdar Oyuncuları ve [[Ortaoyuncular]] gibi topluluklarda çalıştı. Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de oynayan sanatçının geniş izleyici kitlesiyle buluşması, ''[[İkinci Bahar (dizi)|İkinci Bahar]]'' dizisinde üstlendiği "Kebapçı Vakkas" rolüyle olmuştur. Bir dönem televizyonda bir program sunuculuğu da yapan Papuççuoğlu, reklam filmlerinde de oynadı.


== Rol aldığı bazı oyunlar ==
== Rol aldığı bazı oyunlar ==

Sayfanın 22.19, 18 Şubat 2017 tarihindeki hâli

Tarık Papuççuoğlu
Doğum14 Ocak 1949 (75 yaşında)
İstanbul, Türkiye Türkiye
MeslekOyuncu,Tiyatrocu
Etkin yıllar1970-günümüz

Tarık Papuççuoğlu (d. 14 Ocak 1949, İstanbul), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Galatasaray Lisesi'nin ardından, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Tarık Papuççuoğlu, Devekuşu Kabare, Üsküdar Oyuncuları ve Ortaoyuncular gibi topluluklarda çalıştı. Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de oynayan sanatçının geniş izleyici kitlesiyle buluşması, İkinci Bahar dizisinde üstlendiği "Kebapçı Vakkas" rolüyle olmuştur. Bir dönem televizyonda bir program sunuculuğu da yapan Papuççuoğlu, reklam filmlerinde de oynadı.

Rol aldığı bazı oyunlar

Filmografisi

Dış bağlantılar