Kullanıcı mesaj:CosmosAway: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni başlık: VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti
Etiket: Toplu mesaj teslimi
CosmosAway (mesaj | katkılar)
82. satır: 82. satır:


Merhaba, acaba VikiProje için bir madde listesi yani sınıflandırmaların vb. olduğu bir liste hazırlayabilir misiniz diye soracaktım. İyi geceler. ----[[Kullanıcı:Tom Evuntia|<font color="#30D5C8">'''Tom Evuntia'''</font>]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Tom Evuntia|mesaj]]</sup> ♫ 19:48, 27 Aralık 2016 (UTC)
Merhaba, acaba VikiProje için bir madde listesi yani sınıflandırmaların vb. olduğu bir liste hazırlayabilir misiniz diye soracaktım. İyi geceler. ----[[Kullanıcı:Tom Evuntia|<font color="#30D5C8">'''Tom Evuntia'''</font>]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Tom Evuntia|mesaj]]</sup> ♫ 19:48, 27 Aralık 2016 (UTC)

== VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti ==

{| style="border:solid 2px #a79c83; background-color:#D8E7A1;" width=96%
|rowspan="2" valign="top" width="100px"| <br><br><br> <center> [[Dosya:Flag_of_Azerbaijan.svg|200px]] </center>
|rowspan="2" |
|style="font-size: x-large; padding: 0; vertical-align: bottom; height: 1.1em;" | <center>'''[[Vikipedi:VikiProje Azerbaycan/İşbirliği Projesi|Azerbaycan Ayın İşbirliği]] Daveti''' </center>
|-
|style="vertical-align: top; border-top: 1px solid blue;" | <br> [[Dosya:Flag-map_of_Azerbaijan.svg|right|160px]] İyi günler, iyi Vikiler.<br>[[Azerbaycan]] ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan [[Vikipedi:VikiProje Azerbaycan|VikiProje Azerbaycan]] projesi kapsamında her ay tekrarlanan '''[[Vikipedi:VikiProje Azerbaycan/İşbirliği Projesi|Azerbaycan İşbirliği Projesine]]''' davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu <u>''' {{tl|VikiProje Azerbaycan}} şablonunu [[:Kategori:Azerbaycan|Azerbaycan alanındaki maddelerin]] tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef <u>2000</u> maddeye şablon eklemektir.'''</u>

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için [[Vikipedi:VikiProje Azerbaycan/İşbirliği Projesi|proje sayfasının]] en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca [[Vikipedi:VikiProje Azerbaycan/İşbirliği Projesi/Gelecek aylar için proje önerileri|anket ve oylamalara]] katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı [[Kullanıcı:By erdo can/topluliste|toplu listeden]] kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--[[Kullanıcı:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] ([[Kullanıcı mesaj:MediaWiki message delivery|mesaj]]) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)

|}
<!-- Mesajı gönderen kullanıcı: https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Kullan%C4%B1c%C4%B1:By_erdo_can/topluliste&oldid=17986401 listesini kullanan By erdo can@trwiki -->

Sayfanın 13.48, 31 Aralık 2016 tarihindeki hâli

Mesaj sayfama hoş geldiniz. Lütfen saldırgan içerikli ya da Vikipedi harici bir konuyla ilgili mesajlar bırakmayınız. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa yardım istemekten çekinmeyiniz, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Mesaj bırakmak için yandaki kutucuğa tıklayabilirsiniz.

Vikipedi'ye hoş geldiniz!

Merhaba CosmosAway, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Vikipedi sayfalarında yaptığınız değişiklikleri bu sayfadan tüm Vikipedistler inceleyebiliyor ve herhangi bir sayfada yanlışlık yapsanız bile, siz veya herhangi bir vikipedist işlemi geri alabiliyor. Bu yüzden hata yapmaktan korkmayın, cesur olun!
  • Herhangi bir maddeye gidip sayfanın üst kısmındaki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonuna basarak, o sayfaya yeni bilgiler ekleyebilir, yanlış ve kaynaksız bazı bilgileri çıkartabilir veya hatalı kısımları düzeltebilirsiniz.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz. Vikipedi'de şu an hangi kullanıcıların hangi değişiklikleri yaptığını görmek için sol menüde bulunan son değişikliklere tıklayabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına, bilge sayfasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili kısma mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında mesajlarınızın sonuna, "~~~~" yazarak imza atmayı unutmayın!.
Son olarak!
  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz. (Sizin kullanıcı sayfanız sitenin en üstünde yer alan isminize basınca çıkan buradaki sayfadır.)
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin, engelleme politikası, oy kullanımı gibi politika ve yönergelerini vakit buldukça mutlaka okuyun.
Haydi başlayın!
  • Vikipedi'yi daha iyi kullanabilmek için buradaki bilgileri ara ara okuyabilirsiniz. Bir kaç gün içinde ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız. Vikipedi'de yazılan tüm bilgilerin belirli editör veya yazarlar tarafından değil, Vikipedi'ye yeni kayıt olan tüm kullanıcılar tarafından yazıldığını unutmayın!

Kolay gelsin!

Adem20ileti 14:45, 4 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti


VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 21:37, 25 Kasım 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü

BBC

Selam. Şablon:BBC Online ve Şablon:BBC bölümü diye iki farklı şablon oluşturmuşsunuz, bunların işlevsel açıdan birbirinden farkı ne? --Cobija (mesaj) 13:13, 9 Aralık 2016 (UTC)

Şablonlardan biri —BBC Online— BBC'nin İnternet sitesindeki herhangi bir sayfaya link vermeye yararken, diğeri —BBC bölümü— bir BBC programının bölümlerinden birinin BBC'nin sitesindeki sayfasına link vermeye yarıyor.
Sherlock'un ilk bölümü "A Study in Pink"e bağlantı vermek için BBC Online şablonunu {{BBC Online|id=programmes/b00t8wp0}} şeklinde kullanmak gerekirken, BBC bölümü şablonunu {{BBC bölümü|id=b00t8wp0}} şeklinde kullanmak yeterli olacaktır.
Ayrıca, BBC bölümü şablonu ile BBC'nin sitesindeki bir habere link vermek mümkün değildir. CosmosAwaymesaj 15:08, 9 Aralık 2016 (UTC)

Tire işaretleri

Kurgu dalında Pulitzer Ödülü şablonlarındaki tire işaretlerini eksi işareti yerine orta çizgi olarak değiştirmiştim. Ancak bu işlemimi geri almışsınız, gerekçe olarak da "Türkçede kısa çizgi (tire) kullanılır, İngilizcede uzun çizgi" yazmışsınız. Ancak eğer biçem el kitabına bakacak olursak, Vikipedi'de kullanılan üç tane tire işaretinin olduğunun ve iki zaman diliminin arasındaki süreyi belirtirken eksi işaretinin değil de orta çizginin kullanıldığını görüyoruz. Katkıda bulunurken sizin söylediğinizi mi, biçem el kitabını mı referans almalıyız? —CosmosAwaymesaj 20:46, 11 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Öyle bir sayfa ki, "orta çizgi şu şu durumlarda kullanılır" deyip alttaki örnekleri kısa çizgi ile vermiş. TDK'daki noktalama işaretleri sayfasında "Arasında, ve, ile, ila, ...-den ...-e anlamlarını vermek için kelimeler veya sayılar arasında kullanılır" ibaresi net bir biçimde yer almakta. Biçem el kitabı sayfası İngilizceden çeviri olduğundan bu şekilde kalmış diye tahmin ediyorum.--RapsarEfendim? 20:55, 11 Aralık 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. 185.137.19.138, siz bildirim yaptıktan 0:47:54 saat sonra Sakhalinio tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 09:34, 22 Aralık 2016 (UTC)

Silme işlemi

Bilgi kutularında bu tür alt şablonlar kullanmamayı, renk gerçekten gerekliyse kodlamayı bilgi kutusuna doğrudan eklemeyi yeğlemekteyiz. Bilginize. --Superyetkinileti 14:45, 24 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje e-spor

İsterseniz VikiProje konusunda yardımcı olabilirim. Özellikle tasarım konusunda. --CosmosAwaymesaj 14:45, 24 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Teşekkürler, çok memnun olurum. VikiProje'me katıldığınız için teşekkürler. Şu anlık fazla gelişemedim proje konusunda, sadece iki katılımcı var şu ana kadar ve katılımcı listesi bile yok. Tasarım konusunda yardımcı olacağınız için de ayrıca teşekkür ederim. --Tom Evuntiamesaj ♫ 15:17, 24 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Elektronik sporlar

VikiProje'nin isminin Elektronik sporlar olması daha anlaşılır olabilir. E-spor ismi spor ile karıştırılabileceğinden elektronik sporlar daha uygun olur. --Tom Evuntiamesaj ♫ 15:45, 24 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Elektronik sporlar şablonları

Öncelikle projeme katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Şöyle bir şablon hazırladım tartışma sayfaları için. Şablonlardan anlayan sizsiniz o yüzden bir de size danışmak istedim. Kullanışlı mı? --Tom Evuntiamesaj ♫ 22:31, 24 Aralık 2016 (UTC)

Ek olarak şöyle bir kullanıcı kutusu yaptım ancak bunun tamamını beyaz yaparsak daha güzel olur diye düşünüyorum. Onu yapamadım, yardım edebilirseniz sevinirim. Teşekkürler. --Tom Evuntiamesaj ♫ 22:40, 24 Aralık 2016 (UTC)
Kullanıcı kutusundaki yazıyı beyaz yaptım bu kullanıcı kutusunu kullanabiliriz. --Tom Evuntiamesaj ♫ 22:43, 24 Aralık 2016 (UTC)

Madde listesi

Merhaba, acaba VikiProje için bir madde listesi yani sınıflandırmaların vb. olduğu bir liste hazırlayabilir misiniz diye soracaktım. İyi geceler. ----Tom Evuntiamesaj ♫ 19:48, 27 Aralık 2016 (UTC)