Kullanıcı mesaj:Eldarion: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni başlık: İYİ GÜNLER ( ÖNEMLİ)
Merube 89 (mesaj | katkılar)
selamlarr
274. satır: 274. satır:


Greatest Hits: Decade One ve Carrie Underwood sayfalarını onaylar mısınız?--Cemre Önder Döner 16:01, 19 Ocak 2016 (UTC)
Greatest Hits: Decade One ve Carrie Underwood sayfalarını onaylar mısınız?--Cemre Önder Döner 16:01, 19 Ocak 2016 (UTC)

==Selamlarrr==
Uzun bir aradan sonra geri döndüm de eldar hem bir selam vermek hem de bir soru sormak istemiştim.. Uzun zamandır olmayınca -malum kurallar hızla değişebiliyor- kendimi güncelleme adına merak ettiğim için ,mesajlarıma cevap yazarken dikkatimi çekti, [https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=%C3%96zel:G%C3%BCnl%C3%BCk&action=view&type=block&page=User%3AAydinsalis artık] kukla kullanımına ilk başlarda 1-2 günlük cezalar mı veriliyor, yoksa bir iki seferlik yaptığı ve yeni başlayan bir kullanıcı olmasından dolayı mı böyle? dediğim gibi o kadar uzun ara verince insan bunları sorup sorup antika bilgilerini güncelleme gereği duyuyor :). tekrardan selamlar, sizleri buralarda aktif görmek içimi açtı -en son değişikliğiniz 1 hafta öncesine ait gözüküyor da ona istinaden-.. görüşmek üzere, iyi vikilemeler--<font color="#800000">[[Kullanıcı:Merube 89|'''Merube 89''']]</font>[[Kullanıcı mesaj:Merube 89|<font color="#808080"><sup>'''''msj'''''</sup></font>]] 08:44, 23 Ocak 2016 (UTC)

Sayfanın 08.44, 23 Ocak 2016 tarihindeki hâli

Cevabınız için teşekkürler. Eklediğim resimler başka sitelerde yer alıyor fakat oralara resimleri ben gönderdim yayınlanması için. Yani fotoğrafların lisansını kendime ait olarak gösterirsem sıkıntı olmayacaktır değil mi? Zira fotoğrafları biz çektik. --Astronot1997 05:47, 3 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba, Mete Atatüre sayfasına referans eklememe rağmen neden iki kere telif hakları sebebiyle sildiğinizi kısa bir mesajla belirtebilirseniz Vikipedi'ye katkıda bulunmak isteyen bir insanı yıldırmak yerine kazanmış olursunuz. Açıklama bekliyorum. İyi akşamlar. Gckarakollukcu (mesaj) 19:33, 15 Ekim 2015 (UTC)

This is a message from the Wikimedia Foundation. Translations are available.

I wanted to follow-up on an message I sent you in September regarding the need for you to sign a confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 31 December 2015) in order to maintain your access from Wikimedia to nonpublic information.

As you may know, the Wikimedia Foundation Board of Trustees approved a new "Access to nonpublic information policy" on 25 April 2014 after a community consultation. The former policy has remained in place until the new policy could be implemented. That implementation work is now being done, and we are transitioning to the new policy.

An important part of that transition is helping volunteers like you sign the required confidentiality agreement. All Wikimedia volunteers with access to nonpublic information are required to sign this new agreement, and we have prepared some documentation to help you do so.

The Wikimedia Foundation is requiring that anyone with access to nonpublic information sign the new confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 31 December 2015) to retain their access. You are receiving this message because you have access to nonpublic information and are required to sign the confidentiality agreement under the new policy. If you do not sign the new confidentiality agreement by 15 December 2015, you will lose your access to nonpublic information.

Signing the confidentiality agreement for nonpublic information is conducted and tracked using Legalpad on Phabricator. We have prepared a guide on Meta-Wiki to help you create your Phabricator account and sign the new agreement: Confidentiality agreement for nonpublic information/How to sign

If you have any questions or experience any problems while signing the new agreement, please visit this talk page or email me (gvarnum@wikimedia.org). Again, please sign this confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 31 December 2015) to retain your access to nonpublic information. If you do not wish to retain this access, please let me know and we will forward your request to the appropriate individuals.

Thank you,
Gregory Varnum (User:GVarnum-WMF), Wikimedia Foundation

Posted by the MediaWiki message delivery 08:11, 16 October 2015 (UTC) • TranslateGet help

Bilgi

Herhangi bir fikir birliği olmadan yaptığınız değişiklikler geri alınmıştır. Topluluğun fikirlerini bekleyiniz. Eldarion 13:34, 17 Ekim 2015 (UTC)

  • "hızlı kalsın 2, kalsın 2, aktarılsın 8, hızlı silinsin 1, silinsin 3" şeklinde sonuçlanmış bir tartışma, ardından tartışmayı kapatan dahil iki hizmetli aktarılsın görüşü bildirmiş. Yine de siz benden iyi bilirsiniz, ben artık Hedef 2023 mevzusuna karışmıyorum. --Khutuckmsj 13:41, 17 Ekim 2015 (UTC)
Gayet deneyimli ve eski bir hizmetlisiniz 2-3 kullanıcının fikri ile fiki birliği sağlanamayacağında hemfikiriz zanederim. Hizmetli yetkisi alanında bir sonuca istinaden böyle bir inisiyatif kullanıp oylamayı kapatmış. Memnun olmayanlar maddeyi tekrar silinmeye aday gösterebilirler. İyi çalışmalar. Eldarion 13:46, 17 Ekim 2015 (UTC)
Ok. --Khutuckmsj 13:48, 17 Ekim 2015 (UTC)

Adam gibi davran kullanıcılara böcek....

Devamlı önüne geleni silmektesin kayıtdışı göstererek insanın yazma heveslerini madde ekleme isteklerini köreltiyorsyn böcek..... --176.219.169.179 14:44, 19 Ekim 2015 (UTC)


Kayda değer değil ne demek? Popüler kültürün takibi mi yapılıyor?

Tekin Artemel ve Oral Enuğur silme

Sayın Yetkili,

Ülkemizde Osmanlı'nın son döneminden günümüze kadar yetişen yada ismi duyulan plastik sanatçıların (ressam, heykeltraş, baskı sanatçısı, kavramsal sanatçı, dijital sanatçı vs.) sayısı 3000 - 4000 arasındadır. Bu sayıya tezhip, hat ve antika dahil olmayıp klasik ve çağdaş sanatçıların tümü dahildir. Bugün Almanya'nın orta ölçekli bir kenti olan Köln'de bu sayı 5000 civarındadır. Berlin ve Paris'te 20000'in üzerinde, Newyork'ta ise 50000 civarındadır. Bilindiği gibi ülkemizde plastik sanatlar Batı ülkelerine göre çok daha az gelişmiş durumdadır. Sanatçılarımız da kumdaki pırlanta taneleri kadar ender bulunmakta ve sanat pazarının sığılığı nedeniyle kendilerini tanıtamamaktadır.

Bu sığı pazardaki en önemli kaynak ise Sn. Kaya Özsezgin'in hazırladığı "Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlüğü"'dür. Daha önceden hazırladığım ve bu sözlükte de yer alan Tekin Artemel ve Oral Enuğur adlı sanatçıların biyografilerini hazırlamamdan sonra saatler içinde "kayda değer olmayan" klişesini öne sürerek sildiniz. Zaten gelişememiş olan bir sanat dalının iki emekçisi de böylelikle tümüyle unutulmaya mahkum oldular. Oysa en azından bir tartışma açılabilir ya da otör kişilerin görüşleri alınabilirdi. Plastik sanatçı olmak için gereken kriterlerin tümünü taşıyan bu iki sanatçımıza Vikipedi'de yer verilmesi için katkılarınızı rica ederim. Cem Altınel (mesaj) 15:02, 26 Ekim 2015 (UTC)

Kerbela (oyun) maddesi seçkin madde adaylığı hk.

Merhaba,

2 Ekim'de günün maddesi olan Kerbela (oyun) özeti genişletildi. Seçkin madde adaylığını değerlendirirseniz sevinirim.

Selamlar, Frock~trwiki (mesaj) 14:26, 30 Ekim 2015 (UTC)

Kullanıcı:永続繁栄/Vikipedi:Vikipedi Asya Ay Is it OK?--永続繁栄 (mesaj) 05:51, 5 Kasım 2015 (UTC)

Bilgi

Selamlar İ.E., zannediyorum Meta'da yapılmakta olan admin activity review ile ilgili toplulukta bir yanlış anlama var. Sistem tam olarak aktif olmama süresi 2 yılı aştıktan sonra yapılan uyarılara istinaden meta'da talep sonucu hizmetli haklarının alınması şeklinde çalışmıyor. Meta'da bu proje yılda 1 kez yapılıyor genelde Ocak ayında ve aktif olmayan hizmetliler listelenip bilgilendirilerek toplu şekilde işlem yapılıyor. Yani biz buradan talepte bulunsak bile bize verecekleri cevap metada yapılacak yıllık incelemeyi beklememiz olacaktır. --Eldarion 13:07, 10 Kasım 2015 (UTC)

Hmm. Anladım, teşekkür ederim. Aslında ben halen devam eden Vikipedi tartışma:Hizmetli yetkilerinin geri alınması tartışmasında İngilizce Vikipedi'yi örnek alarak şablonu hazırlamıştım. Hadi şablonu hazırlamış iken, hizmetliye de bir bildirimde bulunayım dedim. Politika halen teklif aşamasında olduğundan dolayı bunu oraya eklemiştim. Hatta şimdi bunu tartışma sayfasında da belirteceğim. Fakat ben meta'ya üstün körü bakmışım demek ki. Sağ olasın hocam. --i.e.msj 13:34, 10 Kasım 2015 (UTC)

bildirim

Merhaba, danışma masasında kullanıcı adınıza bağlantı verilmiş. Size bildirim gelmedi mi? --Diyapazon, 22:17, 11 Kasım 2015 (UTC)

moda sahnesi entry'si ile ilgili

merhabalar kolay gelsin. moda sahnesi başlığı altında kurumun bilgisini tam 3 kere girdim. her defasında silindi. sanırım başlık sizi yanıltıyor zira moda sahnesi bir tiyatro oluşumudur ve Kadıköy'de bir kültür merkezi olarak işletilen 3 salonlu bir mekandır. Kayda değer bilgi olmadığını düşünmenizin sebebini başka türlü açıklayamıyorum. Benzeri birsürü sayfa bulunmakta ve günlerce uğraştığım şeyleri sürekli silmektesiniz. Rica ederim içeriğine bakıp bana neyin olmadığını söyleyin çünkü yılmak üzereyiz. saygılar.

Yarı koruma

Mesaj sayfamı bir süreliğine yarı korumaya alabilir misiniz? --Diyapazon, 19:25, 16 Kasım 2015 (UTC)

This is a message from the Wikimedia Foundation. Translations are available.

I wanted to follow-up on an message I sent you in September regarding the need for you to sign a confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 31 December 2015) in order to maintain your access from Wikimedia to nonpublic information.

As you may know, the Wikimedia Foundation Board of Trustees approved a new "Access to nonpublic information policy" on 25 April 2014 after a community consultation. The former policy has remained in place until the new policy could be implemented. That implementation work is now being done, and we are transitioning to the new policy.

An important part of that transition is helping volunteers like you sign the required confidentiality agreement. All Wikimedia volunteers with access to nonpublic information are required to sign this new agreement, and we have prepared some documentation to help you do so.

The Wikimedia Foundation is requiring that anyone with access to nonpublic information sign the new confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 31 December 2015) to retain their access. You are receiving this message because you have access to nonpublic information and are required to sign the confidentiality agreement under the new policy. If you do not sign the new confidentiality agreement by 15 December 2015, you will lose your access to nonpublic information.

Signing the confidentiality agreement for nonpublic information is conducted and tracked using Legalpad on Phabricator. We have prepared a guide on Meta-Wiki to help you create your Phabricator account and sign the new agreement: Confidentiality agreement for nonpublic information/How to sign

If you have any questions or experience any problems while signing the new agreement, please visit this talk page or email me (gvarnum@wikimedia.org). Again, please sign this confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 31 December 2015) to retain your access to nonpublic information. If you do not wish to retain this access, please let me know and we will forward your request to the appropriate individuals.

Thank you,
Gregory Varnum (User:GVarnum-WMF), Wikimedia Foundation

Posted by the MediaWiki message delivery 20:17, 16 November 2015 (UTC) • TranslateGet help

Vikipedi dosya yükleme sihirbazı açılmıyor

Vikipedi dosya yükleme sihirbazı açılmıyor, tıklıyorum "Dosya yüklemeye başlamak için buraya tıklayınız" yazısına hiçbir şey gelmiyor https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Dosya_Y%C3%BCkleme_Sihirbaz%C4%B1 altta kategori (+) ve Vikipedi resim yardım yazan kısımın yanındaki (-) ve yön işaretleri olan kısım kaybolup geri geliyor sadece form felan açılmıyor. İşletim sistemim windows 10 kullandığım tarayıcı google chrome, Diyapazon rumuzlu arkadaşa sordum onun işletim sistemi windows 7 imiş chrome'da ve tüm tarayıcılarda sorunsuz açılıyormuş bende neden açılmıyor? Ben her tarayıcıda denedim hiçbiri de açmıyor bu formu, chrome'da içerik ayarlarında da Javascript kısmında "Tüm sitelerin Javascript çalıştırmasına izin ver(önerilen)" işaretli ama açmıyor bana yardımcı olabilir misiniz? Saygılar. --Vicenarcotics (mesaj) 15:15, 22 Kasım 2015 (UTC)

Gülden Mutlu

Merhaba. Şarkıcının bazı şarkıları şurada görülebileceği üzere bazı ulusal müzik listelerine girmiş ki bu sayede de Vikipedi:Kayda değerlik (müzik) sayfasında belirtilen "Ulusal müzik listelerine geçmiş bir eserinin olması" kriterini karşılıyor. Rica etsem maddeyi geri getirebilir misin? İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 23:41, 23 Kasım 2015 (UTC)

Soru

Merhabalar rahatsız ettiysem affola. Benim bir sorum olucaktı ve ayrıca telif hakkı konusundaki bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. Benim sorum şu diyelim mesela bir sitede fotoğraflar var ve o sayfada resimle ilgili all rights reserved ve hakları saklıdır gibi birşey olamamasının yanında herhangi bir lisans bilgisi de yok. Bu durumda resmi vikipedi'ye eklemekte bir sakınca varmı bunu merak ediyorum commons yada tr farketmeksizin. Cevabınızı bekliyorum saygılarımla. Gençfenerbahçeli98 18.21, 24 Kasım, 2015 (UTC)

Denetleme

Merhaba, Eldarion. İyisindir umarım :) 24 Kasım'da bir denetçi isteğinde bulundum. En aktif sen görünüyorsun. Zamanın olursa ilgilenebilir misin? Çünkü kullanıcı vandalizme devam ediyor. Teşekkürler Alexandre M. 23:39, 29 Kasım 2015 (UTC)

This is a message from the Wikimedia Foundation. Translations are available.

I wanted to follow-up on an message I sent you in September regarding the need for you to sign a confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 31 December 2015) in order to maintain your access from Wikimedia to nonpublic information.

As you may know, the Wikimedia Foundation Board of Trustees approved a new "Access to nonpublic information policy" on 25 April 2014 after a community consultation. The former policy has remained in place until the new policy could be implemented. That implementation work is now being done, and we are transitioning to the new policy.

An important part of that transition is helping volunteers like you sign the required confidentiality agreement. All Wikimedia volunteers with access to nonpublic information are required to sign this new agreement, and we have prepared some documentation to help you do so.

The Wikimedia Foundation is requiring that anyone with access to nonpublic information sign the new confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 31 December 2015) to retain their access. You are receiving this message because you have access to nonpublic information and are required to sign the confidentiality agreement under the new policy. If you do not sign the new confidentiality agreement by 15 December 2015, you will lose your access to nonpublic information.

Signing the confidentiality agreement for nonpublic information is conducted and tracked using Legalpad on Phabricator. We have prepared a guide on Meta-Wiki to help you create your Phabricator account and sign the new agreement: Confidentiality agreement for nonpublic information/How to sign

If you have any questions or experience any problems while signing the new agreement, please visit this talk page or email me (gvarnum@wikimedia.org). Again, please sign this confidentiality agreement by 15 December 2015 (OTRS users have until 31 December 2015) to retain your access to nonpublic information. If you do not wish to retain this access, please let me know and we will forward your request to the appropriate individuals.

Thank you,
Gregory Varnum (User:GVarnum-WMF), Wikimedia Foundation

Posted by the MediaWiki message delivery 22:12, 1 December 2015 (UTC) • TranslateGet help

Mediha Didem Türemen

Merhaba Eldarion, şu maddenin kayda değerlik sorunlarını giderebileceğimi düşünüyorum. Geri getirmeden önce size danışmak istedim. En azından denemem için geri getirebilir miyiz? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 10:42, 4 Aralık 2015 (UTC)

Mustang

Merhaba. Filmin eleştirmenler tarafından beğenilmesinin tarafsızlıkla ne kadar çok uyumlu olduğu konusunda şüpheliyim. Bakınız RT'da %97 pozitif inceleme, MC'de 82/100 = "Evrensel beğeni". Bu konuda doğru olanı bana bildirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 19:27, 4 Aralık 2015 (UTC)

sayfa

Sayfam neden silindi ve kayda deger denmis eger olusturdugum sayfa kayda deger degilse vikipedi de benim icin degersizdir ... Simsek94 (mesaj) 20:48, 5 Aralık 2015 (UTC)

köy çeşmesi başlık

Selam Eldarion

Koyduğum sil etiketini geri almışsın. Sebebini öğrenebilir miyim? --Zaitsév 10:48, 7 Aralık 2015 (UTC)

Herhangi bir gerekçe olmadan etiketleme yaptığınıza göre sebep sunması gereken sizsiniz, ben değil. --Eldarion 10:51, 7 Aralık 2015 (UTC)
Tekrardan selam. Bir gerekçe sunmuştum. Kullanılmıyor diye --Zaitsév 10:54, 7 Aralık 2015 (UTC)
Şablonu kendiniz çıkarıp, kullanılmıyor diye gerekçe sunmuşsunuz. Şablonun kullanılmaması gerektiğini düşünüyor iseniz, topluluğun fikrini alabilirsiniz. Köklü değişiklikleri bireysel olarak yapmayınız. --Eldarion 10:55, 7 Aralık 2015 (UTC)
Anlatamadım galiba. Şablon hangi sayfada kullanılıyordu da ben çıkardım? --Zaitsév 10:57, 7 Aralık 2015 (UTC)
Şablon buralarda kullanılıyor. Kullanılmıyor diye gerekçe sunmuşsunuz. [1] --Eldarion 10:59, 7 Aralık 2015 (UTC)
Orayı fark etmemiştim. Benim hatam. İyi çalışmalar --Zaitsév 11:03, 7 Aralık 2015 (UTC)

Sayfayı geri getirip SAS'a çıkarabilir misiniz? --Diyapazon (mesaj) 07:49, 13 Aralık 2015 (UTC)

Kayda değerliği ortaya koyan kaynak yoktu ve madde silindi. Uygun kaynaklarınız var ise maddeyi açabilirsiniz. Eldarion 08:23, 13 Aralık 2015 (UTC)
Nasıl kaynak yok? 4 kaynak vardı: http://i.hizliresim.com/p8Dbdn.png --Diyapazon (mesaj) 08:31, 13 Aralık 2015 (UTC)

Kerbela (oyun) Seçkin Madde Adaylığı hk.

Merhaba, 2 Ekim'de günün maddesi olan Kerbela (oyun)'unun seçkin madde adaylığını değerlendirerek görüşünüzü tartışma bölümünde paylaşırsanız sevinirim. Selamlar,

Ünsal Arık hk

Merhaba. Almanca Vikipedi'de dahi maddesi açılmış olan Milli Boksör Ünsal Arık'ın maddesi neden silindi? Kayda değer olduğunu düşünüyorum. Kendisi profesyonel boksör. O zaman [BU Kategorideki] pek çok boksörün de silinmesi gerekmez miydi?--Fikirmsj 20:28, 19 Aralık 2015 (UTC)

  • teşekkür ediyorum. iyi akşamlar.--Fikirmsj 20:32, 19 Aralık 2015 (UTC)

Aynı isimli aynı tür madde hk.

Merhaba,

İsim benzerliği olan (fakat birbirinden farklı olan) başlıklardan ikincisini nasıl açabilirim? Örneğin: Bir Varmış Bir Yokmuş adında bir dizi sayfası var, fakat benim bilgi vereceğim bu isimdeki dizi burada anlatılan değil. Anlam ayrımı şablonu kullanılır diye tahmin ettim fakat daha önce denemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Frock~trwiki (mesaj) 11:56, 21 Aralık 2015 (UTC)

Kitap maddesi

Merhaba, az önce eklediğim bir kitap maddesi silindi, kayda değer bulunmamış. Halbuki ciddi bir emek ve çaba ürünüydü. Yeni dönemin şartlarında dijital olarak yayınlandı, Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı envanterine girdi. Resmi bir ISBN numarası alındı. Tekrardan açmayı düşünüyorum. Kitap hangi şartlarda silinmez, hangi şartlarda kayda değerdir? Edebi anlamda hüküm vermek bize düşmez diye düşünüyorum sonuçta çok öznel. Bence bir kitap, edebi bir ürünü başlı başına varlığı ile burada olmayı hak etmektedir.--christoph20036 (mesaj) 11:17, 23 Aralık 2015 (UTC)

Az önce gördüm, yıllar içerisinde eklediğim iki ayrı kitap da silinmiş. Bir tanesi de basılı bir ortak kitaptı. Hepsinin ortak özelliği popüleritesi onbinler ile ifade edilen rakamlara ulaşmaması. Geri alma şansımız yok mu? Neden kayde değer değil. Bu açıdan hangi kitap o zaman kayda değer. Öznel bir değerlendirme nasıl yapabiliriz? İlgilenmenizi rica ediyorum

Cevap için teşekkürler. Anladığım kadarıyla, maddeler silinebilirde, silinmeyebilirde. Vikipedinin son zamanlarda ne kadar özgür oldugunu düşünmeye başlamıştım. Artık fazla dusunmeyecegim.

çift köyler

şuradaki çift köy maddelerini birleştirebilir misin? Ayrıca muhammed sayfasının tartışmasına bak.--Mavrikantmsj 21:36, 27 Aralık 2015 (UTC)

Savaş Polat Sayfası Hakkında

Merhaba sayın @Eldarion, Savaş Polat maddesini yazmıştım. Türkiye Futbol Federasyonu kaynaklı bir madde oluşturdum. Fakat gerekçe gösterilmeden sizin tarafınızdan silinmiş. Sebebini öğrenebilir miyim?



Profilime bıraktığınız mesaj hakkında..

Zaten yazdıklarım viki standartlarına uygun. Eğer "ansiklopedik olmayan" tanımını South Park karakterleri adına yaptıysanız birçok dildeki Vikipedi'de onlar hakkında bizim Viki'mizden yüzlerce kat daha fazla bilgi mevcut. Bu eksikleri de gidermek için çalışacağım.. HicBitmeyenAkbil 13:23, 30 Aralık 2015 (UTC)

Murat Ömür Tuncer hakkında

Merhaba. Açmış olduğum Murat Ömür Tuncer sayfası, sayfayı açtığım anda tarafınızdan silindi. Bu kadar hızlı okunup, araştırılıp, silinmesine karar verilmesinin nedenini öğrenebilir miyim.

Neden celal özcan silindi.

Merhaba bir dönemim en önemli yazarlarından babam. Üstelik kendiniz link yeri açmışsınız sayfamdan. Herhangi bir reklam yok. Neden sildiğinizi. Anlamıyorum. Oozcan (mesaj) 21:58, 1 Ocak 2016 (UTC)

Celal Özcan için herhangi bir telif ihlali yok!

Sayın ilgili Celal Özcan için herhangi bir telif ihlali yok. Tüm telif hakları varisi olan bana ait. Lütfen oozcan@ku.edu.tr adresime irtibatsa geçer misiniz. Saygılar. Oozcan (mesaj) 09:30, 2 Ocak 2016 (UTC)

Anlsşılmıyor!

Sayın ilgili celal Özcan için yorumunuz anlaşılmıyor. Telif ihlali yok!!! oozcan@ku.edu.tr yazar mısınız. Oozcan (mesaj) 09:39, 2 Ocak 2016 (UTC)

Kendini tanıma (Self-knowledge (psychology)

Kendini tanıma maddesi telif hakkı ihlali nedeniyle silinmiş. Madde, Uludağ Üniversitesi'ndeki etkinliğe katılan yeni bir kullanıcı tarafından ödev olarak İngilizce maddeden çeviri yoluyla oluşturulmuş bir madde. Öğrenci kaynakçayı da oluşturduğunu söylüyor ama fark ettiğin bir sorun veya eksiklik olabilir. Maddeyi silmek yerine uyarıp üzerinde çalışma fırsatı vermek istiyorum. Öğrenci içeriği kullanıcı sayfasına kopyalasın, orada bakalım diyeceğim ama çeviri olunca nasıl yapılacak bilemedim. Bu silme işlemini geri almak mümkünse madde üzerinde hocası ile tecrübeli vikipedistlerle bakalım, telifle , içerikle ilgili nerelerde sorun var, düzleyelim. --Başak (mesaj) 09:25, 4 Ocak 2016 (UTC)

Vladimir Lenin eserlerinin silinmesi

Diğer dillerde de olan Vladimir Lenin bibliyografyası'na ait bu sayfaların "kayda olmayan madde" olarak silinmesi son derece hatalı bir davranış olduğunu düşünüyorum. Zira edebiyat anlamında en çok dile çevrilen kişiye ait maddeleri silmektesiniz. Diğer dillerde bunlara örnek var, ansiklopedik bir arşiv oluşturmaya çalışmaktayız, emekleri böylece silmek hatalıdır.

Hatta bunlara ait bir kategori bile mevcut: Burada --Ahmet Turhan (mesaj) 19:15, 10 Ocak 2016 (UTC)

Kayda değerlik

Vikipedi standartlarına uymayan madde göz atmanızı rica edeceğim. Kafes (film)Ιβο (mesaj) 12:11, 11 Ocak 2016 (UTC)

Beyaz liste

Beyaz listeye nasıl üye olabilirim Dmrtsrdgn (mesaj) 10:10, 12 Ocak 2016 (UTC)

Kayda Değerlik İlkesi Nedeniyle Silinen Maddeye Vikipedia Standartlarında İtiraz

Nurdal Durmuş Kayda değerlik (kişi) standartlarına uymadığı için silindi uyarısı aldım. Vikipedi'de kayda değerlik kriterlerine baktığınızda net olarak görülebileceği üzere şöyle yazar: Yaratıcı meslekler: Bilim adamları, öğretim üyeleri, ekonomistler, profesörler, yazarlar, editörler, gazeteciler, film yapımcıları, fotoğrafçılar, sanatçılar, mimarlar, mühendisler ve diğer yaratıcı meslek sahipleri. Vikipedi'ye göre görüleceği üzere Yazarlar kayda değerlik kişi standartlarına uyar. Bahsedilen maddede yazarlık doğrulaması için tc milli kütüphane yazar eser listesi kaynak olarak gösterilmiş ve devlet tarafından bu doğrulama zaten yapılmıştır. Bu nedenle silinen Nurdal Durmuş maddesinin geri alınmasını rica ederim. İlgi ve anlayışınız için çok teşekkürler. --Sairzamanlar (mesaj) 14:34, 14 Ocak 2016 (UTC)sairzamanlar

Beyaz Liste !

--Cemre Önder Döner 13:44, 18 Ocak 2016 (UTC))Beni beyaz listeye alabilir misiniz? Beyaz liste kriterleri sağlıyor muyum?

İYİ GÜNLER ( ÖNEMLİ)

Greatest Hits: Decade One ve Carrie Underwood sayfalarını onaylar mısınız?--Cemre Önder Döner 16:01, 19 Ocak 2016 (UTC)

Selamlarrr

Uzun bir aradan sonra geri döndüm de eldar hem bir selam vermek hem de bir soru sormak istemiştim.. Uzun zamandır olmayınca -malum kurallar hızla değişebiliyor- kendimi güncelleme adına merak ettiğim için ,mesajlarıma cevap yazarken dikkatimi çekti, artık kukla kullanımına ilk başlarda 1-2 günlük cezalar mı veriliyor, yoksa bir iki seferlik yaptığı ve yeni başlayan bir kullanıcı olmasından dolayı mı böyle? dediğim gibi o kadar uzun ara verince insan bunları sorup sorup antika bilgilerini güncelleme gereği duyuyor :). tekrardan selamlar, sizleri buralarda aktif görmek içimi açtı -en son değişikliğiniz 1 hafta öncesine ait gözüküyor da ona istinaden-.. görüşmek üzere, iyi vikilemeler--Merube 89msj 08:44, 23 Ocak 2016 (UTC)