Mikail Arslan: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
yol düşmanı
1. satır: 1. satır:
'''Mikail Arslan''' (d. [[21 Ekim]] [[1961]], [[Kaman, Kırşehir]], [[Türkiye]]), [[Türk]] [[siyasetçi]].
'''Mikail Arslan''' (d. [[21 Ekim]] [[1961]], [[Kaman, Kırşehir]], [[Türkiye]]), [[Türk]] [[siyasetçi]].


[[İTÜ İnşaat Fakültesi|İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi]] Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Kaman Belediyesi İmar Müdürlüğü, Mucur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kadıköy ve Yalova Belediyeleri Başkan Yardımcılıkları, Üsküdar Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Müdürlüğü, Piri Reis Harita Mühendisleri Derneği Kurucu Başkanlığı ile XXII.ve XXIII. Dönem Kırşehir Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve 4 Çocuk babasıdır.
[[İTÜ İnşaat Fakültesi|İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi]] Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Kaman Belediyesi İmar Müdürlüğü, Mucur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kadıköy ve Yalova Belediyeleri Başkan Yardımcılıkları, Üsküdar Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Müdürlüğü, Piri Reis Harita Mühendisleri Derneği Kurucu Başkanlığı ile XXII.ve XXIII. Dönem Kırşehir Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve 4 Çocuk babasıdır. Kırşehir Aksaray Bölünmüş yolunu yaptırmayan kişidir.Şehirler arası yolun parasını ilçesine aktaran kişidir.


{{Türk siyasetçi-taslak}}
{{Türk siyasetçi-taslak}}

Sayfanın 08.33, 28 Eylül 2015 tarihindeki hâli

Mikail Arslan (d. 21 Ekim 1961, Kaman, Kırşehir, Türkiye), Türk siyasetçi.

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Kaman Belediyesi İmar Müdürlüğü, Mucur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kadıköy ve Yalova Belediyeleri Başkan Yardımcılıkları, Üsküdar Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Müdürlüğü, Piri Reis Harita Mühendisleri Derneği Kurucu Başkanlığı ile XXII.ve XXIII. Dönem Kırşehir Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve 4 Çocuk babasıdır. Kırşehir Aksaray Bölünmüş yolunu yaptırmayan kişidir.Şehirler arası yolun parasını ilçesine aktaran kişidir.