Vikipedi tartışma:VikiProje Taslak sınıflandırma: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Egeyam (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Bilişim teknolojileri taslak türü açılmalı.
Saprofit89 (mesaj | katkılar)
4. satır: 4. satır:


Vikipedi'de bilişim teknolojileriyle ilgili bir çok madde var. Bilişim teknolojileri taslak türü oluşturulmalı.--[[Kullanıcı:Egeyam|egeyamm]] ([[Kullanıcı mesaj:Egeyam|mesaj]]) 14:56, 8 Mart 2015 (UTC)
Vikipedi'de bilişim teknolojileriyle ilgili bir çok madde var. Bilişim teknolojileri taslak türü oluşturulmalı.--[[Kullanıcı:Egeyam|egeyamm]] ([[Kullanıcı mesaj:Egeyam|mesaj]]) 14:56, 8 Mart 2015 (UTC)

== Otaku Türk Sözlük sayfası geri getirilmeli ==

Wikipedia'da Otaku Türk Sözlük sayfası açmak istiyorum, bu konuda bir hazırlık yaptım, sayfa düzenine uyarak ve kaynakça göstererek bir sayfa açmayı denedim ama yöneticileriniz tarafından "[https://tr.wikipedia.org/wiki/VP:HS#M6 Madde 6:] [https://tr.wikipedia.org/wiki/VP:KD kayda değer] olmayan konuya sahip madde." açıklaması ile silinmiş.<br />
Söz konusu içerik Wiki Pedia'da kayıtlı [[Ekşi Sözlük]] ve [[İnci Sözlük]] gibi [[Katılımcı sözlük]]ler kategorisinde olup Türkiye'de [[anime]] ve [[manga]] severlerin katılımını oluşturduğu, [[azınlık]] bir kesime hitap etmektedir, sözlüğün amacı anime ve manga kültürüne yaygınlaştırmak ve bu azınlık kesimin sosyalleşmesini amaçlamaktadır.<br />
Söz konusu içerik kurallara ve [https://tr.wikipedia.org/wiki/Yard%C4%B1m:Sayfa_nas%C4%B1l_yaz%C4%B1l%C4%B1r%3F#Wiki_i.C5.9Faretleme_dili Viki yazma diline] uygun olup telif hakkı içermemekte ve kaynakçaları ile sunulmuştur.<br />
Taslak: [http://s11.postimg.org/vbsbjhyib/wiki_ss2.jpg ekran görüntüsü]<br />
Sözü geçen kayda değer olmayan madde açıklamasını yetersiz buluyorum, konu hitap ettiği azınlık kitle sebebi ile önemlidir, sayfanın silinmesindeki amacı ya da düzeltilmesi gereken bir bölüm varsa belirtmenizi, eğer yapılabiliyorsa sayfanın geri getirlimesini rica ediyorum... [[Kullanıcı:Saprofit89|Saprofit89]] ([[Kullanıcı mesaj:Saprofit89|mesaj]]) 11:57, 30 Haziran 2015 (UTC)

Sayfanın 11.57, 30 Haziran 2015 tarihindeki hâli

Önceki mesajlar için bakınız : Arşiv - Arşiv 2

Bilişim teknolojileri taslak türü açılmalı.

Vikipedi'de bilişim teknolojileriyle ilgili bir çok madde var. Bilişim teknolojileri taslak türü oluşturulmalı.--egeyamm (mesaj) 14:56, 8 Mart 2015 (UTC)

Otaku Türk Sözlük sayfası geri getirilmeli

Wikipedia'da Otaku Türk Sözlük sayfası açmak istiyorum, bu konuda bir hazırlık yaptım, sayfa düzenine uyarak ve kaynakça göstererek bir sayfa açmayı denedim ama yöneticileriniz tarafından "Madde 6: kayda değer olmayan konuya sahip madde." açıklaması ile silinmiş.
Söz konusu içerik Wiki Pedia'da kayıtlı Ekşi Sözlük ve İnci Sözlük gibi Katılımcı sözlükler kategorisinde olup Türkiye'de anime ve manga severlerin katılımını oluşturduğu, azınlık bir kesime hitap etmektedir, sözlüğün amacı anime ve manga kültürüne yaygınlaştırmak ve bu azınlık kesimin sosyalleşmesini amaçlamaktadır.
Söz konusu içerik kurallara ve Viki yazma diline uygun olup telif hakkı içermemekte ve kaynakçaları ile sunulmuştur.
Taslak: ekran görüntüsü
Sözü geçen kayda değer olmayan madde açıklamasını yetersiz buluyorum, konu hitap ettiği azınlık kitle sebebi ile önemlidir, sayfanın silinmesindeki amacı ya da düzeltilmesi gereken bir bölüm varsa belirtmenizi, eğer yapılabiliyorsa sayfanın geri getirlimesini rica ediyorum... Saprofit89 (mesaj) 11:57, 30 Haziran 2015 (UTC)