Promusicae: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Peykbot (mesaj | katkılar)
Akocsg (mesaj | katkılar)
kDeğişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''İspanyol Müzik Yapımcıları''' ([[İspanyolca]]: '''Productores de Música de España''') veya kısaca '''PROMUSICAE''', [[İspanya]]'daki müzik kayıt endüstrisini temsil eden grup. 1950'li yıllarda [[Uluslararası Fonogram Endüstrisi Federasyonu|IFPI]]'nin gayriresmî temsilcisi olarak kurulmuştur. Birçok kez isim değiştirmiş; 2004 yılında şu andaki ismine geçmiştir.
'''İspanyol Müzik Yapımcıları''' ([[İspanyolca]]: '''Productores de Música de España''') veya kısaca '''PROMUSICAE''', [[İspanya]]'daki müzik kayıt sanayisini temsil eden grup. 1950'li yıllarda [[Uluslararası Fonogram Sanayisi Federasyonu|IFPI]]'nin gayriresmî temsilcisi olarak kurulmuştur. Birçok kez isim değiştirmiş, 2004 yılında şimdiki ismine geçmiştir.


PROMUSICAE, aynı zamanda [[İspanya]]'daki haftalık şarkı listelerini düzenlemektedir. Ayrıca, bir [[Uluslararası Fonogram Endüstrisi Federasyonu|IFPI]] üyesidir.
PROMUSICAE, aynı zamanda [[İspanya]]'daki haftalık şarkı listelerini düzenlemektedir. Ayrıca, bir [[Uluslararası Fonogram Sanayisi Federasyonu|IFPI]] üyesidir.


== Dış bağlantılar ==
== Dış bağlantılar ==

Sayfanın 23.26, 1 Şubat 2015 tarihindeki hâli

İspanyol Müzik Yapımcıları (İspanyolca: Productores de Música de España) veya kısaca PROMUSICAE, İspanya'daki müzik kayıt sanayisini temsil eden grup. 1950'li yıllarda IFPI'nin gayriresmî temsilcisi olarak kurulmuştur. Birçok kez isim değiştirmiş, 2004 yılında şimdiki ismine geçmiştir.

PROMUSICAE, aynı zamanda İspanya'daki haftalık şarkı listelerini düzenlemektedir. Ayrıca, bir IFPI üyesidir.

Dış bağlantılar