Ali Barışık: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni hesap (mesaj | katkılar)
Kuzeyli Adam (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
41. satır: 41. satır:
| diğer =
| diğer =
}}
}}
[[22 Ağustos]][[1980]] tarihinde doğmuştur. [[Bilkent Üniversitesi]] [[Tiyatro Bölümü]]'nde 2 yıl eğitim gördükten sonra, [[Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi]] [[Devlet Konservatuarı]]'na geçiş yapmıştır; 2007 yılında mezun olmuştur.2006 yılında [[Royal Shakespeare Company]]' ye gözlemci olarak kabul edilmiştir. [[Royal Shakespeare Company]] ve [[BBC Drama Radyosu]]' nun ortak bir çalışması olan "[[Regime Change]]" adlı oyunda [[Henry Goodman]] ile birlikte rol almıştır.Genel Sanat Yönetmenliğini Prof. [[Zeliha Berksoy]]' un yaptığı [[Beşiktaş Belediyesi]] [[Kültür Sanat Platformu]]'nda [[Tiyatro koordinatörü]] olarak çalışmıştır. Orada "[[Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım]]" ve "[[Mutlu Yıllar]]" adlı oyunlarda rol almıştır.
[[22 Ağustos]] [[1980]] tarihinde doğmuştur. [[Bilkent Üniversitesi]] [[Tiyatro Bölümü]]'nde 2 yıl eğitim gördükten sonra [[Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi]] [[Devlet Konservatuarı]]'na geçiş yapmıştır. 2007 yılında mezun olmuştur. 2006 yılında [[Royal Shakespeare Company]]'ye gözlemci olarak kabul edilmiştir. [[Royal Shakespeare Company]] ve [[BBC Drama Radyosu]]'nun ortak bir çalışması olan "[[Regime Change]]" adlı oyunda [[Henry Goodman]] ile birlikte rol almıştır. Genel Sanat Yönetmenliğini Prof. [[Zeliha Berksoy]]'un yaptığı [[Beşiktaş Belediyesi]] [[Kültür Sanat Platformu]]'nda [[Tiyatro koordinatörü]] olarak çalışmıştır. Orada "[[Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım]]" ve "[[Mutlu Yıllar]]" adlı oyunlarda rol almıştır.


== Filmografisi ==
== Filmografisi ==

Sayfanın 07.45, 4 Eylül 2014 tarihindeki hâli

Ali Barışık
Doğum22 Ağustos 1980 (43 yaşında)
İstanbul
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2005-halen

22 Ağustos 1980 tarihinde doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde 2 yıl eğitim gördükten sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na geçiş yapmıştır. 2007 yılında mezun olmuştur. 2006 yılında Royal Shakespeare Company'ye gözlemci olarak kabul edilmiştir. Royal Shakespeare Company ve BBC Drama Radyosu'nun ortak bir çalışması olan "Regime Change" adlı oyunda Henry Goodman ile birlikte rol almıştır. Genel Sanat Yönetmenliğini Prof. Zeliha Berksoy'un yaptığı Beşiktaş Belediyesi Kültür Sanat Platformu'nda Tiyatro koordinatörü olarak çalışmıştır. Orada "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" ve "Mutlu Yıllar" adlı oyunlarda rol almıştır.

Filmografisi