Gorbag: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Addbot (mesaj | katkılar)
k Bot: Artık Vikiveri tarafından d:q739594 sayfası üzerinden sağlanan 3 vikilerarası bağlantı taşınıyor
YBot (mesaj | katkılar)
k Silinmiş şablona verilen bağlantı kaldırıldı
7. satır: 7. satır:




{{spoiler}} Gorbag, [[Frodo Baggins]]'i [[Shelob]] tarafından paralize edilmiş durumda bulan grup arasında yer alıyordu. Gorbag onun öldüğünü sandı ama Shagrat sadece zehirlendiğini ve kendine geleceğini söyledi. Frodo'nun ağ ile sarılmış bedenini Cirith Ungol tepesindeki kulenin en üst odasına götürüp, üstündeki eşyaları karıştırdılar. Bu sırada Frodo'nun [[mithril]] gömleğini gören Gorbag onu almak isteyince Shagrat ile arasında bir kavga çıktı. Bu kavga her iki lideri tutan grupların birbirini katlederek kuledeki neredeyse tüm orkların telef olması ile sonuçlandı. {{endspoiler}}
{{spoiler}} Gorbag, [[Frodo Baggins]]'i [[Shelob]] tarafından paralize edilmiş durumda bulan grup arasında yer alıyordu. Gorbag onun öldüğünü sandı ama Shagrat sadece zehirlendiğini ve kendine geleceğini söyledi. Frodo'nun ağ ile sarılmış bedenini Cirith Ungol tepesindeki kulenin en üst odasına götürüp, üstündeki eşyaları karıştırdılar. Bu sırada Frodo'nun [[mithril]] gömleğini gören Gorbag onu almak isteyince Shagrat ile arasında bir kavga çıktı. Bu kavga her iki lideri tutan grupların birbirini katlederek kuledeki neredeyse tüm orkların telef olması ile sonuçlandı.






Sayfanın 16.46, 14 Temmuz 2014 tarihindeki hâli

Gorbag, Tolkien'in yarattığı hayali Orta Dünya evreninde yaşayan bir orktur.


Minas Morgul'da Nazgul'un emri altında yaşayan bir ork lideriydi. Nazgullerden hoşlanmadığı için Shagrat önderliğinde bir ork grubuyla Cirith Ungol tepesine gitti.


Şablon:Spoiler Gorbag, Frodo Baggins'i Shelob tarafından paralize edilmiş durumda bulan grup arasında yer alıyordu. Gorbag onun öldüğünü sandı ama Shagrat sadece zehirlendiğini ve kendine geleceğini söyledi. Frodo'nun ağ ile sarılmış bedenini Cirith Ungol tepesindeki kulenin en üst odasına götürüp, üstündeki eşyaları karıştırdılar. Bu sırada Frodo'nun mithril gömleğini gören Gorbag onu almak isteyince Shagrat ile arasında bir kavga çıktı. Bu kavga her iki lideri tutan grupların birbirini katlederek kuledeki neredeyse tüm orkların telef olması ile sonuçlandı.