Kullanıcı mesaj:Noumenon: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
M.Salis (mesaj | katkılar)
Elfix (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Inactivity
30. satır: 30. satır:
==Bagratlı hanedanı ya Bagrationi hanedanı?!==
==Bagratlı hanedanı ya Bagrationi hanedanı?!==
Sayın Noumenon. Şu [[Bagratlı Hanedanı|madde]] adında ortaya çıkan belirsizliğin aradan kalkması için [[Tartışma:Bagratlı Hanedanı|Tartışma]] lütfen katılabilir misiniz? -- [[Kullanıcı:M.Salis]] ([[Kullanıcı mesaj:M.Salis|mesaj]]) 13:44, 13 Eylül 2013 (UTC)
Sayın Noumenon. Şu [[Bagratlı Hanedanı|madde]] adında ortaya çıkan belirsizliğin aradan kalkması için [[Tartışma:Bagratlı Hanedanı|Tartışma]] lütfen katılabilir misiniz? -- [[Kullanıcı:M.Salis]] ([[Kullanıcı mesaj:M.Salis|mesaj]]) 13:44, 13 Eylül 2013 (UTC)

== Inactivity ==

Hello,

The [[m:CheckUser policy|CheckUser policy]] states that ''any user account with CheckUser status that is inactive for more than a year will have their CheckUser access removed''. As such, your CU rights have been removed on this wiki. Thank you for your past work on Wikipedia. [[Kullanıcı:Elfix|Elfix]] ([[Kullanıcı mesaj:Elfix|mesaj]]) 11:49, 18 Ocak 2014 (UTC)

Sayfanın 11.49, 18 Ocak 2014 tarihindeki hâli

Lütfen önce buraya göz atınız

  • Hakaret veya kişisel saldırı içeren hiçbir mesaj yanıtlanmayacaktır. Unutmayınız ki hakaret ve kişisel saldırı Vikipedi'de kabul edilemezdir ve cezaya yol açabilir. Daha fazla bilgi için: Vikipedi:Kişisel saldırı yok. Vikipedi-dışı mesajlar da yanıtlanmayacak ve sayfadan çıkarılacaktır, zira unutmayınız ki biz ansiklopedi yazmak için buradayız, başka hiçbir şey için değil! Ayrıca yeni mesaj eklerken lütfen + sekmesini kullanın. Belirli tiplerdeki mesajlar cevaplanmayabilir veya cevap yerine buraya giden bir bağlantı alabilirsiniz. İsterseniz burayı mesaj atmadan okuyun. Teşekkürler, iyi çalışmalar...

Mesaj atmadan önce bu, şu ve o kural sayfalarını, daha önce okumamışsanız, okumanız tavsiye ve rica edilir.

Kaynaksız Bilgiler

Kürtler maddesindeki Yezidilik ile ilgili ekledikleriniz rezalet. Ondan evvelinde "diğer İrani kavimler gibi Hint-Aryan inançları vardı" gibisinden bir cümle ve Yezidilik için Hint-Aryan kökleri olan bir din demişsizniz. Hiçbir kaynağı yok bu bir, yanlış bir bilgi bu da iki. Eski İrani kavimlerin kendine has inançları vardı bu bir, Yezidilik de Hint-İran kökleri olan bir dindir, Hint-Aryan değil bu da iki. Yezidilerin tamamı Kürt değildir ayrıca. Düzeltmeye çalıştım ama backspace tuşuna basınca sayfa geriye gidiyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Düzeltir misiniz lütfen?

Reality 22:58, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Selam

Selam, Noumenon. Nerelerdesiniz ? Vikipedi:Denetçi isteği'ne baktığım kadarıyla bu projede denetçilerin pek etkin olmadığını görüyoruz. Özelliğin Geri Alınması kuralına dayanarak kahyaya başvurup yetkinizin kaldırılması için başvurabilir miyiz ? Takabeg ileti 10:48, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Duyuru

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti

Bagratlı hanedanı ya Bagrationi hanedanı?!

Sayın Noumenon. Şu madde adında ortaya çıkan belirsizliğin aradan kalkması için Tartışma lütfen katılabilir misiniz? -- Kullanıcı:M.Salis (mesaj) 13:44, 13 Eylül 2013 (UTC)

Inactivity

Hello,

The CheckUser policy states that any user account with CheckUser status that is inactive for more than a year will have their CheckUser access removed. As such, your CU rights have been removed on this wiki. Thank you for your past work on Wikipedia. Elfix (mesaj) 11:49, 18 Ocak 2014 (UTC)