Damon Salvatore: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Nanahuatl (mesaj | katkılar)
Nanahuatl (mesaj | katkılar)
düzen+ansiklopedik olmayan ve yorum içeren kısmın kaldırılması+bilgi kutusuz
1. satır: 1. satır:
{{bilgi kutusuz}}
Damon Salvatore, Vampir Günlükleri adlı dizide [[Ian_Somerhalder|Ian Somerhalder]]'in başrolde canlandırdığı bir karakterdir. Genellikle istediğini elde edebilen ve kadınları yakından etkileyebilen Vampir karakteriyle sahne almaktadır.
'''Damon Salvatore''', ''[[The Vampire Diaries]]'' adlı dizide [[Ian Somerhalder]]'in canlandırdığı bir karakterdir. Genellikle istediğini elde edebilen ve kadınları yakından etkileyebilen Vampir karakteriyle sahne almaktadır.
<ref>Ian Somerhalder</ref>

Aynı zamanda duygusal ve içine kapanıktır. Ne zaman hislerini yoğun yaşamaya başlarsa onları hep içinde tutar ve böylelikle kendince kötü adam rolü yapar. Ama aslında içinde bir yerde iyilik vardır. Fakat sevdiklerini kaybetme korkusu yüzünden hiç kimseye bağlanmak istemez ve hep nefret edilen kişi olmak ister. Kardeşi Stefan Salvatore' un ([[Paul_Wesley|Paul Wesley]])sevgilisi Elena Gilbert 'a ([[Nina_Dobrev|Nina Dobrev]]) aşıktır. <ref>Paul Wesley</ref> <ref>Nina Dobrev</ref>
{{kurgusal-taslak}}


[[Kategori:The Vampire Diaries karakterleri]]
[[Kategori:The Vampire Diaries karakterleri]]

Sayfanın 09.09, 29 Mayıs 2013 tarihindeki hâli

Şablon:Bilgi kutusuz Damon Salvatore, The Vampire Diaries adlı dizide Ian Somerhalder'in canlandırdığı bir karakterdir. Genellikle istediğini elde edebilen ve kadınları yakından etkileyebilen Vampir karakteriyle sahne almaktadır.