Mehmet Kulaksızoğlu: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Math34 (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: '''Mehmet Necip Kulaksızoğlu''', (d. 2 Mayıs 1955 Trabzon) Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmekte olan bir spor adamıdır. Birçok Anadolu takımını çalı...
 
Math34 (mesaj | katkılar)
kDeğişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''Mehmet Necip Kulaksızoğlu''', (d. [[2 Mayıs 1955]] [[Trabzon]]) Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmekte olan bir spor adamıdır. Birçok Anadolu takımını çalıştırmış olan Hikmet Karaman, 2006/2007 sezonunda [[Denizlipor]]'da teknik direktörlük yapmıştır. Ancak sezon ortasında görevinden alınmış yerine [[Güvenç Kurtar]] getirilmiştir.
'''Mehmet Necip Kulaksızoğlu''', (d. [[2 Mayıs 1955]] [[Trabzon]]) Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmekte olan bir spor adamıdır. Birçok Anadolu takımını çalıştırmış olan Hikmet Karaman, 2006/2007 sezonunda [[Denizlispor]]'da teknik direktörlük yapmıştır. Ancak sezon ortasında görevinden alınmış yerine [[Güvenç Kurtar]] getirilmiştir.



==Dış bağlantılar==
==Dış bağlantılar==

Sayfanın 01.27, 12 Mart 2007 tarihindeki hâli

Mehmet Necip Kulaksızoğlu, (d. 2 Mayıs 1955 Trabzon) Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmekte olan bir spor adamıdır. Birçok Anadolu takımını çalıştırmış olan Hikmet Karaman, 2006/2007 sezonunda Denizlispor'da teknik direktörlük yapmıştır. Ancak sezon ortasında görevinden alınmış yerine Güvenç Kurtar getirilmiştir.

Dış bağlantılar