Kullanıcı mesaj:Noumenon: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Nihan (mesaj | katkılar)
Nihan (mesaj | katkılar)
136. satır: 136. satır:
Selamlar noumenon, [[:Kategori:Hadisler]]'i sen oluşturmuşsun. Şimdi en vikideki karşılığını tam karşılıyor mu bilemedim. (Hadith collections). Bizde ayrıca [[:Kategori:Hadis kitapları]] var onu da sen oluşturmuşsun. En vikide temel olarak Hadith diye bir kategori var. Yani biraz karışmış. Sence ne yapmak lazım ? İslami metinler kategorisi diye bir şablon yaptım, düzen kolay olsun diye.. Kolay gelsin. --[[Kullanıcı:Nihan|Boyalikus]] ([[Kullanıcı mesaj:Nihan|mesaj]]) 14:42, 31 Ağustos 2012 (UTC)
Selamlar noumenon, [[:Kategori:Hadisler]]'i sen oluşturmuşsun. Şimdi en vikideki karşılığını tam karşılıyor mu bilemedim. (Hadith collections). Bizde ayrıca [[:Kategori:Hadis kitapları]] var onu da sen oluşturmuşsun. En vikide temel olarak Hadith diye bir kategori var. Yani biraz karışmış. Sence ne yapmak lazım ? İslami metinler kategorisi diye bir şablon yaptım, düzen kolay olsun diye.. Kolay gelsin. --[[Kullanıcı:Nihan|Boyalikus]] ([[Kullanıcı mesaj:Nihan|mesaj]]) 14:42, 31 Ağustos 2012 (UTC)


Bir de [[Kategori:İslam dini metinleri]] mi daha doğru yoksa [[:Kategori:İslami metinler]] mi ? "Dini" ifadesi gerekli bir ifade mi ? --[[Kullanıcı:Nihan|Boyalikus]] ([[Kullanıcı mesaj:Nihan|mesaj]]) 14:58, 31 Ağustos 2012 (UTC)
Bir de [[:Kategori:İslam dini metinleri]] mi daha doğru yoksa [[:Kategori:İslami metinler]] mi ? "Dini" ifadesi gerekli bir ifade mi ? --[[Kullanıcı:Nihan|Boyalikus]] ([[Kullanıcı mesaj:Nihan|mesaj]]) 14:58, 31 Ağustos 2012 (UTC)

Sayfanın 14.58, 31 Ağustos 2012 tarihindeki hâli

Lütfen önce buraya göz atınız

  • Hakaret veya kişisel saldırı içeren hiçbir mesaj yanıtlanmayacaktır. Unutmayınız ki hakaret ve kişisel saldırı Vikipedi'de kabul edilemezdir ve cezaya yol açabilir. Daha fazla bilgi için: Vikipedi:Kişisel saldırı yok. Vikipedi-dışı mesajlar da yanıtlanmayacak ve sayfadan çıkarılacaktır, zira unutmayınız ki biz ansiklopedi yazmak için buradayız, başka hiçbir şey için değil! Ayrıca yeni mesaj eklerken lütfen + sekmesini kullanın. Belirli tiplerdeki mesajlar cevaplanmayabilir veya cevap yerine buraya giden bir bağlantı alabilirsiniz. İsterseniz burayı mesaj atmadan okuyun. Teşekkürler, iyi çalışmalar...

Mesaj atmadan önce bu, şu ve o kural sayfalarını, daha önce okumamışsanız, okumanız tavsiye ve rica edilir.

Wikimania 2012 davetiyesi

Emperyanileti 17:57, 15 Kasım 2010 (UTC)

Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

SRİA

Selam Nou, nasılsın? Umarım iyisindir, seni şundan haberdar etmek istedim. SRA gösterdiğin fotoğraf, SRİA gösterilmiş. Umarım sorunu halledebilirsin. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 14:14, 12 Mart 2011 (UTC)

check user

Hello, I'm a stewrd, and I made a check user here since the user I checked was crosswiki abusing. I apologize for not asking local check users to handle the issue. sorry Matanya 16:50, 31 Mart 2011 (UTC)

Yardım

Selam noumène. Ben bir yardıma ihtiyaç duyurum (Satfa) Sen benle bağlantı kurabilir misin? Adresim : lusjeune@yahoo.it

--Mendilboldum 23:51, 17 Mayıs 2011 (UTC)

Arastirma Yardim

Merhaba, bu yaz wikimedia vakfinin baslattigi bir arastirmanin gonullusu olarak calisiyorum. Genel olarak vikipedi ailesinin ozellikleri, hizmetlilerin calismalari ve vikipedinin buyumesinin onudeki sorunlarla iligili goruslerinize ihtiyacim var. Bu konuyla ilgili benimle konusmak isterseniz lutfen bana mesaj atin. Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler. Steampunk 23:49, 13 Haziran 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday!

Merhaba Noumenon,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:PHIL 1874.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 11:36, 6 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba Noumenon. Bu hamur işi tatlının İngilizce başlık altında geçmesi İngiliz mutfağından türediğinin genel kabul gördüğü varsayımına mı dayanıyor ? Örneğin Dankek bir marka olmasına rağmen maddedeki tanıma doğrudan giriyor ve bu ismin kullanımının da hayli yaygınlaştığı pekala iddia edilebilir. Türkçe'ye küçük kek, ufak kek şeklinde çevrilemez mi, hatta başlıkta "kek" kullanılamaz mı ? Saygılarımla, cretanforever 05:49, 9 Eylül 2011 (UTC)

Gereğinin Yapılması

Merhaba Noumenon ben Türk Süvarisi, sana mesaj atmamı gerektiren bir durum var. Ben 6 aydan beri engellenmekteydim. Ama engellenme süresiz şeklinde yapılmıştı. Fakat bir daha vikipedi de değişiklik yapmayacağım taahütüyle Vito Genovese tarafından 12 Eylül 2011 tarihine kadar bir değişiklik yapmaz isem eğer engellememin kaldırılacağını taahhüt etmişti. Fakat Vito Genovese engellememi kaldırmadı. Kullanıcı mesaj:85.96.156.189 IP mesajında taahhütünü açıkça ifade etmiş olup engellemenin kaldırılmasını talep ediyorum.--88.235.243.218 18:44, 12 Eylül 2011 (UTC)

Uzun zaman oldu

Merhaba Noumenon. Umarım her şey yolundadır. Aramıza döneceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyoruz.--Abuk SABUK msj 17:40, 16 Aralık 2011 (UTC)

FYI

meta:Steward_requests/Checkuser#Koc61.40tr.wiki have a nice day! --Vituzzu 18:54, 23 Aralık 2011 (UTC)

Bir şikayet

İngilizce Wikipedia'da, şahsıma yönelik ağır hakaretler ve tehditler içeren aşağıdaki mesaj, burada Vikipedi'de de aktif olan Camoka4 adlı kullanıcınıza aittir. Çeşitli araştırmalarıma tekabülen, söz konusu kişinin IP adres bilgileri dahil tüm bilgiler belirgin olduğundan, yasal mercilere başvuru yapacağım. Sizleri durumdan haberdâr kılmak istedim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Esen kalınız. Bakınız --Ozguroot 00:16, 29 Aralık 2011 (UTC)

Hoş geldiniz

Merhabalar. Ben de yaklaşık bir sene mola vermiştim sizden hemen önce, hem işlerimin yoğunluğu hem de burası biraz "yorduğu" için. Tekrar dönmüş olmanıza gerçekten çok sevindim. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 11:47, 7 Şubat 2012 (UTC)

  • :) --ki bl 21:08, 16 Şubat 2012 (UTC)

Tayland Dış Link

Merhabalar. Tayland maddesinde bulunan dış link çalışmıyor. Bunu Tayland hakkındaki en kapsamlı Türkçe kaynak olan Tayland Gezi Rehberi sitesi ile değiştirmiştim. Fakat siz anlaşılan içeriğine dahi bakmadan değişikliği reddetmişsiniz. Bari en azından sayfadaki mevcut linki kaldırın çünkü çalışmıyor. Bundan sonra da yapılan değişiklikleri otomatikman reddetmeden en azından bir göz atarsanız daha iyi olur sanırım. İyi Günler.

    • Merhabalar,
    • IP kullanan anonim bir kullanıcı olduğunuz için yorumunuza cevâbı buraya yazıyorum: Vikipedi'deki dış bağlantılar bu sayfadaki kurallara ve kriterlere uymak zorundadır. Bahsettiğiniz site, gerek barındırdığı içeriğin telif hakkı durumundan belirsiz statüsü, gerekse ticarî bağlantıları, tarafsız bakış açısını gözeten bir durumu olmaması vb. sebeplerle ilgili kriterleri karşılamamaktadır. Bu sebeple ilgili sayfadan kaldırılmıştır. Kriterleri okuduktan sonra karşıladığına kesinlikle eminseniz, Tayland maddesinin tartışma sayfasında durumu tartışmaya açabilirsiniz; eğer ben yanılıyorum da siz haklıysanız, topluluğun genel görüşü bu yönde olursa dış bağlantıyı ekleyebiliriz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - noumenon mesaj 06:18, 19 Şubat 2012 (UTC)
    • Cevabınız için teşekkürler. Affiliate bulunan sitelerin eklenemediğini bilmiyordum özür dilerim. Fakat TBA kısmını pek anlayamadım, bu mümkün mertebe tarafsız olunmaya çalışılmış bir gezi rehberi. Ama tarafsızlık göreceli bir kavram, bunun standartı nasıl belirlenir ki bir gezi rehberinde? Bir de telif hakkının nasıl bir şekilde belirtilmesi gerekiyor acaba kabul edilmesi için? Ayrıca yeni koyduğunuz linklerden ikincisi gene çalışmıyor belirteyim. İyi günler. 88.246.218.192 22:31, 20 Şubat 2012 (UTC)


      • Merhabalar,
      • İkinci link benim bilgisayarımda erişilebiliyor? Bilemiyorum sizinkinden niçin erişilemediğini. Tarafsız bakış açısı yani TBA hakkında daha fazla bilgi için VP:TBA sayfasına göz atabilirsiniz. Kavramın kendisi göreceli ama biz belirli bir standarda oturtmaya çalışıyoruz. Nitekim bu yüzden özellikle VP:DB sayfasında dış bağlantılar bağlamında ekstra kriterlerle destekleniyor bu. Sitenizin telif hakkının saklı olması sorun değil fakat telif hakkı saklı hiçbir materyali telif haklarını ihlâl edecek şekilde kullanmamalı; örneğin internetten telif haklarına göz atmadan herhangi bir metin, resim vb. içerik taşımışsanız sitenize dış bağlantı olarak kullanamıyoruz. Bir de WikiTravel dışındaki gezi rehberleri genelde pek tercih ediliyor dış bağlantı olarak Vikipedi'de yukarıda belirttiğim sebeplerden ve ticarî kâr hususu sebebiyle... birçok özel gezi rehberi site var zira; "hangi"sinin konulup "hangi"sinin konulmaması sorunu da var. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - noumenon mesaj 02:14, 21 Şubat 2012 (UTC)

Vatandaşlık

Merhaba sayın Noumenon. Sizin yardımınıza ihtiyaç duydum bir meselede: Türkiyede ve tüm dünyada yaşayan Türkiye vatandaşlarının sayı kaçdır ? Bu bellimidir ? Eğer kaynak ta eklersiniz çok memnun olurum. Saygılarla !--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 16:10, 15 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz !

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~ AtakanCanileti 20:32, 15 Haziran 2012 (UTC)

noumenon

Noumenon gençlik arkadaşım, eski dostum. Birbirimizi kaybetmeyelim, bana lütfen haber ver, tekrar konuşmak dileğiyle. 16 (mesaj) 01:05, 22 Haziran 2012 (UTC)

Open proxy

  • Selam Noumenon. Şu sayfadaki engellemeleri gözden geçiriyordum bazı engellemeler dikkatimi çekti. Open proxy adı altındaki engellemelerdi bunlar. Bunları biraz araştırınca bu engellemelerin artık meta tarafından yapıldığını gördüm. Oradaki liste hem güncel hem de tüm vikilerde geçerli. Yani artık bizim proxy engellemesi yapmamıza gerek yok. Bu yazdıklarıma istinaden rica etsem şuradaki engellemelerini gözden geçirebilir misin? Çok teşekkürler ve iyi geceler :) --Reality 19:15, 6 Temmuz 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday!

Merhaba Noumenon,

Oluşturmuş olduğunuz Katodik koruma adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

DRG msj 12:37, 26 Ağustos 2012 (UTC)

Hata ile oldu kusura bakmayın. Başka bir kullanıcı içeriği boşaltmış-DRG msj 12:39, 26 Ağustos 2012 (UTC)

kategori

Selamlar noumenon, Kategori:Hadisler'i sen oluşturmuşsun. Şimdi en vikideki karşılığını tam karşılıyor mu bilemedim. (Hadith collections). Bizde ayrıca Kategori:Hadis kitapları var onu da sen oluşturmuşsun. En vikide temel olarak Hadith diye bir kategori var. Yani biraz karışmış. Sence ne yapmak lazım ? İslami metinler kategorisi diye bir şablon yaptım, düzen kolay olsun diye.. Kolay gelsin. --Boyalikus (mesaj) 14:42, 31 Ağustos 2012 (UTC)

Bir de Kategori:İslam dini metinleri mi daha doğru yoksa Kategori:İslami metinler mi ? "Dini" ifadesi gerekli bir ifade mi ? --Boyalikus (mesaj) 14:58, 31 Ağustos 2012 (UTC)