Disko Kralı: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Kibele (mesaj | katkılar)
Test amaçlı olduğu düşünülen değişiklik geri alınıyor (Ayrıntılı bilgi için bkz: VP:SK).
Değişiklik özeti yok
38. satır: 38. satır:
'''''Disko Kralı''''', [[Okan Bayülgen]]'in hazırlayıp sunuculuğunu yaptığı talk şov programıdır.
'''''Disko Kralı''''', [[Okan Bayülgen]]'in hazırlayıp sunuculuğunu yaptığı talk şov programıdır.


11 Ekim 2008'de [[Kanal D]]'de başlayan ve 8 Ekim 2011'den beri [[tv8]]'de Cumartesi geceleri yayınlanan programda birçok ünlü kişi konuk edilerek çeşitli konularda tartışılır. Medya Arkası, Medya Canavarı gibi bölümlerde televizyonlarda geçen trajikomik olayları ekranlara taşıyarak izleyenlerine eğlenceli anlar yaşatır. Ayrıca Malümat Furuş adlı köşede de programı arayan izleyicilere konuklar hakkında mizah içeren sorular sorulur. Programın yapımcısı aynı zamanda [[Okan Bayülgen]]'in menajerliğini yapan [[Reyhan Tüysüz]]'dür. Şubat 2012'den bu yana işitme engelliler için programda bir [[Türk İşaret Dili]] çevirmeni bulunmaktadır.Program 30 Haziran 2012 tarihinde son programını yapmıştır.
11 Ekim 2008'de [[Kanal D]]'de başlayan ve 8 Ekim 2011'den beri [[tv8]]'de Cumartesi geceleri yayınlanan programda birçok ünlü kişi konuk edilerek çeşitli konularda tartışılır. Medya Arkası, Medya Canavarı gibi bölümlerde televizyonlarda geçen trajikomik olayları ekranlara taşıyarak izleyenlerine eğlenceli anlar yaşatır. Ayrıca Malümat Furuş adlı köşede de programı arayan izleyicilere konuklar hakkında mizah içeren sorular sorulur. Programın yapımcısı aynı zamanda [[Okan Bayülgen]]'in menajerliğini yapan [[Reyhan Tüysüz]]'dür. Şubat 2012'den bu yana işitme engelliler için programda bir [[Türk İşaret Dili]] çevirmeni bulunmaktadır.Program 30 Haziran 2012 tarihinde son programını yapmıştır.Program skeçlerinde bugüne kadar Aziz Kedi,Enes Akkan,Feyyaz Yiğit,Nihal Yalçın,Ali Biçim ve Önder Açıkbaş oynamıştır.


== Dış bağlantılar ==
== Dış bağlantılar ==

Sayfanın 00.40, 29 Temmuz 2012 tarihindeki hâli

Disko Kralı
FormatTalk show
YönetmenRahşan Gürkan
SunucuOkan Bayülgen
Tema müziği bestecisiTuncer Tunceli
Açılış müziğiOkan Bayülgen'den "Kral"
ÜlkeTürkiye
DiliTürkçe
Sezon sayısı3
Bölüm sayısı115
Yapım
Yönetici yapımcıOkan Bayülgen, Reyhan Tüysüz
YapımcıReyhan Tüysüz
KurgucuAziz Kedi, Zeki Enes Akkan, Feyyaz Yiğit Çakmak, Şerif Toklucu
Mekânİstanbul
Yapım şirketiThe Hub
Yayın bilgileri
KanalKanal D (2010)
tv8 (2011-)
Resim formatı576i (SDTV)
Yayın tarihi11 Ekim 2008
Durumudevam eden
Kronoloji
Önce gelenMakina
İlişkili programlarMedya Kralı
Muhabbet Kralı

Disko Kralı, Okan Bayülgen'in hazırlayıp sunuculuğunu yaptığı talk şov programıdır.

11 Ekim 2008'de Kanal D'de başlayan ve 8 Ekim 2011'den beri tv8'de Cumartesi geceleri yayınlanan programda birçok ünlü kişi konuk edilerek çeşitli konularda tartışılır. Medya Arkası, Medya Canavarı gibi bölümlerde televizyonlarda geçen trajikomik olayları ekranlara taşıyarak izleyenlerine eğlenceli anlar yaşatır. Ayrıca Malümat Furuş adlı köşede de programı arayan izleyicilere konuklar hakkında mizah içeren sorular sorulur. Programın yapımcısı aynı zamanda Okan Bayülgen'in menajerliğini yapan Reyhan Tüysüz'dür. Şubat 2012'den bu yana işitme engelliler için programda bir Türk İşaret Dili çevirmeni bulunmaktadır.Program 30 Haziran 2012 tarihinde son programını yapmıştır.Program skeçlerinde bugüne kadar Aziz Kedi,Enes Akkan,Feyyaz Yiğit,Nihal Yalçın,Ali Biçim ve Önder Açıkbaş oynamıştır.

Dış bağlantılar