Cem Aydın: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Vikipedista (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: "'''Cem Aydın''', Türk gazeteci ve TV habercisi. 90'lı yılların başlarında Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmenliği yapmıştır. Kanal D ile yollarını ayırdıktan son..."
 
k Ulam eklendi
1. satır: 1. satır:
'''Cem Aydın''', Türk [[gazeteci]] ve TV habercisi.
'''Cem Aydın''', Türk gazeteci ve TV habercisi. 90'lı yılların başlarında [[Kanal D]] Haber Genel Yayın Yönetmenliği yapmıştır. Kanal D ile yollarını ayırdıktan sonra 1995 yılında, [[Star TV]] Haber Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilmiştir. Kısa süreli bu görevin ardından Türkiye'nin ilk haber kanalı [[NTV]]'nin kuruluşunda rol almış ve uzun yıllar Genel Yayın Yönetmenliği'ni üstlenmiştir. Doğuş Medya Grubu'nda CEO'luğa terfi etmiştir. [[NTV]]'nin 2013'teki [[Gezi Olayları]] sırasında izlediği yayın politikası nedeniyle sert eleştirilere maruz kalmıştır. Sansüre direndiği için yönetimle ters düşmüş ve istifa etmiştir.

90'lı yılların başlarında [[Kanal D]] Haber Genel Yayın Yönetmenliği yapmıştır. Kanal D ile yollarını ayırdıktan sonra 1995 yılında, [[Star TV]] Haber Genel Yayın Yönetmenliğine getirilmiştir. Kısa süreli bu görevin ardından, Türkiye'nin ilk haber kanalı [[NTV]]'nin kuruluşunda rol almış ve uzun yıllar Genel Yayın Yönetmenliğini üstlenmiştir. [[Doğuş Medya Grubu]]'nda CEO'luğa terfi etmiştir. 2013'teki [[Gezi Parkı protestoları]]nın ardından bu kanaldan ayrılmıştır.

{{Gazeteci-taslak}}

[[Kategori:Türk gazeteciler]]
[[Kategori:Türk televizyoncular]]

Sayfanın 19.50, 3 Aralık 2014 tarihindeki hâli

Cem Aydın, Türk gazeteci ve TV habercisi.

90'lı yılların başlarında Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmenliği yapmıştır. Kanal D ile yollarını ayırdıktan sonra 1995 yılında, Star TV Haber Genel Yayın Yönetmenliğine getirilmiştir. Kısa süreli bu görevin ardından, Türkiye'nin ilk haber kanalı NTV'nin kuruluşunda rol almış ve uzun yıllar Genel Yayın Yönetmenliğini üstlenmiştir. Doğuş Medya Grubu'nda CEO'luğa terfi etmiştir. 2013'teki Gezi Parkı protestolarının ardından bu kanaldan ayrılmıştır.