Dosya:Sts-28-patch.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.844 × 2.856 piksel, dosya boyutu: 12,04 MB, MIME tipi: image/png))


Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.

Özet

Açıklama
English: STS-28 mission patch
  • The STS-28 insignia was designed by the astronaut crew, who said it portrays the pride the American people have in their manned spaceflight program. It depicts America (the eagle) guiding the space program (the Space Shuttle) safely home from an orbital mission. The view looks south on Baja California and the west coast of the United States as the space travelers re-enter the atmosphere. The hypersonic contrails created by the eagle and Shuttle represent the American flag. The crew called the simple boldness of the design symbolic of America's unfaltering commitment to leadership in the exploration and development of space.
Tarih
Kaynak http://mix.msfc.nasa.gov/abstracts.php?p=3421
Yazar NASA
Bu görüntü veya video ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Marshall Space Flight Centertarafından Fotoğraf ID: MSFC-8906284 ile kataloğa alınmıştır.

Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.
Diğer diller:

Lisanslama

Public domain Bu dosya NASA tarafından üretildiği için kamu malıdır. Aksi belirtilmediği sürece "NASA tarafından üretilen malzemenin telif hakkı olmadığı" NASA telif politikasında belirtilmiştir. (Bkz. Template:PD-USGov, NASA copyright policy page veya JPL Image Use Policy.)
Uyarılar:
Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

STS-28 İngilizce

7 Kasım 1988

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel22.47, 26 Eylül 201422.47, 26 Eylül 2014 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.844 × 2.856 (12,04 MB)Ras67high resolution
18.25, 17 Mart 200718.25, 17 Mart 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli857 × 900 (878 KB)Fritzbox{{convertToSVG|Logo}} == Summary == STS-28 mission patch, from NASA == Licensing == {{PD-USGov-NASA}} Category:Logos of STS missions {{badJPG}}

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri