Dosya:Iceweasel icon.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 128 × 128 piksel, dosya boyutu: 166 KB)


Özet

Açıklama Official Iceweasel Icon, used in Debian Package
Tarih
Kaynak Debian Packages, Iceweasel
Yazar Ricardo Fernandez Fuentes, copyright 2006-2007
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Tri-licensed under Gnu GPL, Gnu LGPL, and Mozilla Public License
Diğer sürümler

Lisanslama

display:inline display:inline This work (part of the Mozilla software rebranded by Debian) is free software; it is licensed under the terms of the MPLv1/GPL/LGPL tri-license.
The contents of this file are subject to the Mozilla Public License Version 1.1 (the "License"); you may not use this file except in compliance with the License.

Software distributed under the License is distributed on an "AS IS" basis, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, either express or implied. See the License for the specific language governing rights and limitations.

GNU head

Bu çalışma bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümü uyarınca; bu çalışmayı dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu çalışma faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

GNU head Bu kütüphane bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Daha Küçük Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2.1 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümünü (sizin seçiminize göre) seçerek; bu kütüphaneyi dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu kütüphane faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

22 Haziran 2007

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel23.12, 26 Mart 201323.12, 26 Mart 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli128 × 128 (166 KB)EliotimeNosferatumCorrected color in the orb border.
12.47, 22 Haziran 200712.47, 22 Haziran 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli128 × 128 (165 KB)Meph666~commonswiki{{Information |Description=Official Iceweasel Icon, used in Debian Package |Source=[http://packages.debian.org/stable/web/iceweasel Debian Packages, Iceweasel] |Date=2007/06/22 |Author=Debian |Permission=Debian Software is always published under GPL |othe

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Meta veri